![]() |
|
nah juz ogladalem tez =/ Cat Soup tez ogladalem =/
Cytuj:
|
A mnie nie denerwowało. Głównie dlatego, że go na liście nie mam.
|
GG musiało się zwalić, bo specjalnie tego nie robiłem ;p Koniec nocki, a z czytania mangi buba wyszła... Sciągło sie Devil May Cry 4 i przez większość nocy grałem.
Nipah~! Corgar Frizz |
Jakby co służe pomocą.
|
Pamietajcie, jutro do 20.30 macie czas wysylac mi pw czy jedziecie oraz jaka data wam pasuje.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
; P @kołbaś Zobacz sobie Akire(Akira), tam nie bawią się w takie coś jak cenzura ale nie ma też tego przesadyzmu ze leją sie hektolitry krwi. Ogólnie film godny polecenia ;) |
Skończyłem Clannad, miła seria. Zaraz zabieram się za Clannad After Story. Mam nadzieję, że nadal tak wciąga, jak poprzednia seria. ;d
|
Ja chce DMC, ale niewiem gdzie online obejzec... ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Detroit Metal City : D
@down ech... przeciez wiem... |
@kołbas
Aha, Arigato! Zabieram sie za ogladanie ^^ @up Niestety nie o to mi chodzilo... ;p @edit Ja tez wiem ze ty wiesz. >.> |
Aj oznaczyłem anime jako Watched, a go nie widziałem i zapomniałem :D Więc od bardzo wczesnego rana obejrzałem Ga-Rei-Zero - zajebiste :D
|
Cytuj:
|
a ja obejrzalem 1 ep .hack/sign i musze przyznac ze mimo ze tylko 1 ep watched to fajne.
+ oprawa muzyczna + zapewnie beda ciekawe walki Wiecej sie nie wypowiem dopoki nie skoncze serii czy cos ... |
|
@Xantro
Tylko szkoda, że lwia część w częściach ;< |
Nagle wszyscy spamować przestali ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Czy GTO jest smiesznym (wesolym?) anime? Nie chce mi sie na anidb wchodzic xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |
|