![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Najlepiej to chyba scaraby (najnizszy poziom na ktorym nie ma ancientow) I Cyclopolis.Mozesz tez isc do miasta barbarzyncow (tam tez jest neizly exp) |
37 sorc i 39 m lvl 40% do 40 m lvl gdzie mogę expic z dużym zyskiem. A exp może być taki sobie =] (ale bez przesady ;))
Ups sorki zapomniałem niemam pacca i na serwie non pvp =] |
Cytuj:
|
24 paladin
mam 24 paladyna ze skilami 70/56 i nie wiem na czym expic moze ktos mi podpowie mam nadzieje ze tak :]
eq: steel helmet blue robe plate legs dragon shield |
Up
Cyklopy koło thais albo guardy |
Witam!
Mam problem, otoz nie mam miejsca do expa. Facc Crus helmet, dsm, demonka, noble axe, p-ammy, k-legi, leather bootsy. 74/73 Prosilbym o miejscowki inne od: EF, Mount Sternum, Guardy. Edit: mam 46lvl lol ty tez na honerze grasz? xD |
Cytuj:
Mintwalin ale pewnie nie masz Postmana i moze byc problem z zarobkiem.Mozesz probowac powoli Orc Fortress ale przydalby sie ciut wyzsze skille (no i nie wiem jaki masz lvl).Ale jesli of to tylko zerki + lidery (warlordy odpuszczasz sobie mi na 65 ek 80/79 schodza 3-4 strong health potiony na 1).No i PoH cyce + mino. |
Cytuj:
|
27 druid / 32 magic
P set + dwarvenka :/ Każdy rodzaj rodó oprócz hailstroma... Narazie facc , niedługo pacc prosze więc podać miejscówki i na pacc i na facc'a :] Z góry thx , szybki exp + jakiś zarobek , gdyż ostatnio miałem dużo wydatków! HELP PLX :D |
Gdzie expić Knightem lvl: 34 skille: 63/61 eq: K Set Vampire Shield Bright Sword Scraf Leather Boots Crusader Helmet. Postman zrobiony :p
|
Gdzie mam expić 21 druidem z 17 mlvlem, na facc? Jestem w carlin. Może być exp z waste.
|
Cytuj:
To samo pod zamkiem na senji .Sporo minosow,problem moze byc z magami przy wejsciu/wyjsciu ale dasz rade.Chodzisz w kolko i robisz lootbagi (na senji masz skrzyneczke).Zarabialem tam sporo + loocik z beholderkow.Naprawde polecam Dwarfy kopalenie.Mowisz ze moze byc waste to probuj tez i guardy |
@Michukng
Polecam Mintwalin. Skoro masz postmana to loot będziesz mial super, a na exp także nie powinienes narzekac. @Erzfeind Proponuje Mount Sterum. Możesz wyjsc na - ale nie końecznie. Rada-uwazaj na Smithy, które często są lurowane. Mam nadzieje, że pomoglem Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Witam mam 22palla.
EQ-dark helmet,noble armor,knight legs,buty,dragon shield,scraft,obsidian knife. Skile 54/37(wiem ze slabe ale nie chce mi sie skilic) Narazie expie na elevbange,mount sterum(-1),mino mount(-1 i w gure),soldy+guardy. gdzie moge w innym miejscu expic lub w ktorym z tych???:confused: Prosze o odpowiedz!!!!! |
odpowiedzi na pytania
Moim zdaniem 20 lvl knightem najlepjej expi się na zamku!!!!;) Mysile że CHAR ma tam ogromne możliwości!
|
Witam. Również chciałbym się zapytać gdzie expić.
Poziom - 17 Profesja - Mag Ekwipunek - Plate Armor, Plate Legs, Dark Helmet, Leather Boots, Wand of Dragonbreath/Vortex, Dwarven Shield Poziom magiczny - Ehm :P Bardzo słaby. 11 :( Reszta raczej nie ważna. Mieszkam w Thais ale chyba nie będzie problemu z przeniesieniem się na czas expowania do jakiegoś innego miasta. Aha i proszę o pomoc tylko doświadczone osoby. Pozdrawiam. |
Expijta na fibuli xD klucz kosztuje 800 gp,duzy resp rotwormow warto tam sie przejsc :)
|
35 ek skile 79/79
35 ek skile 79/79 gdzie nim expic zeby byla good kasa i exp eq: k set crus medusa bs
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |
|