Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Deriz 12-05-2010 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olsoniq (Post 2758446)
pod koniec tibijskiej kariery nie zostawie suchej nitki na niektorych wiec powoli zaczynamy ;d

trzeba uwaznie czytac ze zrozumieniem kto co pisze, bo po takim jednym zdaniu bynajmniej ja moge stwierdzic ze jestes (nie powiem lamusem bo cie nie znam z rl) ale osoba ktora sie spina, a spinajac sie przez internet mozna duzo wywnioskowac, ale tylko wywnioskowac ze jestes taki a nie inny wiec daleko ta swoja "kariera" na dodatek tibijska nie zajedziesz, pozdrawiam

/ss dla pani Slythi :*
http://img188.imageshack.us/img188/5782/103rp.jpg

Mineralna 12-05-2010 23:23

Kacpi pogromca Zrywnej Szkapy !!!

May 10 2010, 22:53:41 CEST Died at Level 202 by a grim reaper.
May 01 2010, 22:44:31 CEST Died at Level 199 by a demon.
Apr 27 2010, 00:33:53 CEST Died at Level 197 by a medusa.
Apr 21 2010, 21:27:00 CEST Died at Level 196 by a serpent spawn.
Apr 21 2010, 20:03:18 CEST Died at Level 197 by a medusa.
Apr 20 2010, 21:12:40 CEST Died at Level 197 by Zugurosh.
Apr 18 2010, 15:44:35 CEST Died at Level 197 by a medusa.
Apr 18 2010, 00:27:25 CEST Died at Level 197 by a bonebeast.
Apr 13 2010, 20:05:01 CEST Died at Level 197 by a medusa.

Tobie nawet nie trzeba lurować.
Zdaje się , że na grimie pomógł Ci paść Mucha do tego opowiadał że byłes na utamie.

Quellek 12-05-2010 23:27

@Maka

1. Mam kompa jakiego mam nie potrzeba mi lepszego
2. grasz na candi to wy****dalaj na forum candi ^^

@Agasia

Dlaczego do malp w tp uciekalas, jak 4, 5 czy tam 6 hydr to lajt i mialas 600gmp ???

@Mineralna

1. Widziales ze mam 8fpsow, myslisz ze to sie tak latwo gra ?;dd
2. Sorry, ale jak padalem na grimie nikogo nie bylo obok mnie ;/
3. Mam 1150 hp na 2 grim to ciezko bez utamy bez blokera.

Michael91 12-05-2010 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quellek (Post 2758473)
@Maka

@Agasia

Dlaczego do malp w tp uciekalas, jak 4, 5 czy tam 6 hydr to lajt i mialas 600gmp ???

Skończ... rozumiem, że Karo robi z siebie boga bo niby coś tam w tej grze osiągnął(zabił miliony tibijczyków:(), ale ty chyba nie powinieneś tutaj chwalić się swoim przezajebistym ogarem bo po tym co dzisiaj pokazałeś mogę powiedzieć o tobie tylko to, że jesteś tak dobry jak victisy. xD

@down
Możesz mi wierzyć lub nie, ale jakoś to przeżyłem bez samookaleczeń i prób samobójczych. Z resztą jestem prawie pewny tego, że ty do tej pory nie wiesz w którym tp na poi co na nas czeka.

Quellek 12-05-2010 23:43

@Michael91

Nic nie napisalem ze jestem ogarem, mowie tylko jak Gagasia uciekala.
Btw. slyszalem ze -1mln expa i 110k waste na poi boss miales wczoraj ;D

Elder_Peta 13-05-2010 09:08

Cytuj:

@Maka

@Agasia

@Mineralna

1. Widziales ze mam 8fpsow, myslisz ze to sie tak latwo gra ?;dd
2. Sorry, ale jak padalem na grimie nikogo nie bylo obok mnie ;/
3. Mam 1150 hp na 2 grim to ciezko bez utamy bez blokera.

ogarnij sie idioto... przypomnij sobie jak wbiles do nas na VT i przez caly tydzien bales sie odezwac ... pozniej ktos cie zbanowal i skonczyla sie zabawa - btw. jakis twoj kumpel pisal wtedy do nas ze masz 13 lat i dlatego sie nie odzywasz ;]

xXMakaXx 13-05-2010 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quellek (Post 2758479)
@Michael91

Nic nie napisalem ze jestem ogarem, mowie tylko jak Gagasia uciekala.
Btw. slyszalem ze -1mln expa i 110k waste na poi boss miales wczoraj ;D

Ty masz chyba co drugi dzień waste czasem nawet ponad 110k

na ten przyklad

Apr 18 2010, 15:44:35 CEST Died at Level 197 by a medusa.
Apr 18 2010, 00:27:25 CEST Died at Level 197 by a bonebeast.

tu masz 220k waste

Apr 21 2010, 21:27:00 CEST Died at Level 196 by a serpent spawn.
Apr 21 2010, 20:03:18 CEST Died at Level 197 by a medusa.
tutaj kolejne 220k, wiec co to jego waste na blessach przy tobie nawet szkapa mniej padal.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael91 (Post 2758477)
że jesteś tak dobry jak victisy. xD
@down
Możesz mi wierzyć lub nie, ale jakoś to przeżyłem bez samookaleczeń i prób samobójczych. Z resztą jestem prawie pewny tego, że ty do tej pory nie wiesz w którym tp na poi co na nas czeka.

Signed xD

zuloslawwielki 13-05-2010 12:13

widze ze kacpi sie spina jak zwykle a tak na prawde to 0 umiejetnosci i pewnie bedzie na mnie zaraz pojazd z jego strony ale w tym przypadku to akurat kazdy kto powiedzial chociazby 1 slowo to nie sklamal kacpi jest poprostu lamusem chcacym cos osiagnac a tak na prawde jego skil a skil karolera czy conesa to jest przepasc

Montharon 13-05-2010 14:06

Cytuj:

@Maka

Name: Goratel
World: Nerana

Skoro ma chara na Neranie dalej może sie z wami spinać.

SIGNED

Srutututu 13-05-2010 14:39

Kacpi muahaha widzialem na camie jak spamowales "exura gran" jak ci pomocnik frajera lurowal xD i ty smiesz pisac ze nie ogarneli muehehehe
zreszta co moze pokazac 15sto latek ktory chce byc tak zajebisty jak jest niby Karo ;D, a pada raz na tydzien :D
Grifinder taki kozak a bez Gagasi by lizal posadzke ;D

Maka cisnij z frajerstwem dalej :)

Madziutek 13-05-2010 15:02

Dzisiaj mały farcik podczas taskowania..., no i lv ofc :)

http://img404.imageshack.us/img404/2460/130555lv.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/8561/1300556lv.jpg

Quellek 13-05-2010 15:12

@zuloslawwielki

Spoko ty jestes pro elo elo a wszyscy sa 0 xdd

Btw. Niechce byc jak zaden karo -.- Tylko jak ktos mnie nie respektuje to co??? Mam sobie wyjsc z expa ??

squrcz 13-05-2010 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quellek (Post 2758553)
@zuloslawwielki

Spoko ty jestes pro elo elo a wszyscy sa 0 xdd

Btw. Niechce byc jak zaden karo -.- Tylko jak ktos mnie nie respektuje to co??? Mam sobie wyjsc z expa ??

:)........ !!!!!

Olsoniq 13-05-2010 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deriz (Post 2758469)
trzeba uwaznie czytac ze zrozumieniem kto co pisze, bo po takim jednym zdaniu bynajmniej ja moge stwierdzic ze jestes (nie powiem lamusem bo cie nie znam z rl) ale osoba ktora sie spina, a spinajac sie przez internet mozna duzo wywnioskowac, ale tylko wywnioskowac ze jestes taki a nie inny wiec daleko ta swoja "kariera" na dodatek tibijska nie zajedziesz, pozdrawiam

Dalej masz jakies kompleksy przez sprawy sprzed poltora roku ze masz obiekcje i wonty do mojego co drugiego posta? Traktuje Cie neutralnie od pewnego czasu, cos jakbys dostal czyste konto, jesli Ci to przeszkadza tudziez nie pasi daj znac to wyciagne pol strony brudów z przeszlosci i pare niemilych epitetow pod adresem Twojej persony. Popatrz na postawe Michaela, mimo ze nie gramy juz w 'jednej druzynie' od dawna to z pewnego szacunku do przeszlosci omijamy sie tutaj z wypowiedziami. Wez z niego przyklad typie. I na koniec, nie poruszaj tematu rl bo chyba nic o sobie nawzajem nie wiemy i ja niezbyt mam zamiar sie dowiadywac. To jest jakby nie patrzec forum tibijskie, a w tibii moim hobby ostatnio jest gnebienie zakompleksionych i mniej lub bardziej niedorozwinietych umyslowo dzieci kosztem wlasnej opinii u innych (poza ludzmi z ktorymi zawsze siedze na vencie bo oni mnie znaja na pewno bardziej i z nimi w tym rl sie nieraz spotkam) - na ktora jak sam juz powiedzialem mam wyrabane. Twój ruch ;]

zuloslawwielki 13-05-2010 16:27

kacpi s****u ty i tak jestes 0 nigdy nie zapomne tego twojego placzu na vt jak padles na poi na darkach i plakales ze zrzuta na blesy dla ciebie az czasami zaluje ze nikt z nas nie nagrywal wtedy tego:)

btw jestem pewien ze agasia z grifinderem jakby chceli to by ci zrobili takiego lura ze nie wyrobilbys na zakrecie jak niegdys :p

Czasnaflejm 13-05-2010 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Srutututu (Post 2758545)
Kacpi muahaha widzialem na camie jak spamowales "exura gran" jak ci pomocnik frajera lurowal xD i ty smiesz pisac ze nie ogarneli muehehehe
zreszta co moze pokazac 15sto latek ktory chce byc tak zajebisty jak jest niby Karo ;D, a pada raz na tydzien :D
Grifinder taki kozak a bez Gagasi by lizal posadzke ;D

Maka cisnij z frajerstwem dalej :)

Mysle, ze jakby go nie bylo z druidem to nie wlecialby specjalnie w trapa tylko by po prostu uciekl. Czyli 1:0 dla niego, bo Wylazl z nieudolnego trapa i nie padl.
Btw. Strasznie smieszy mnie spinanie sie 15-latka w necie piszac " Jade z kurwami". Czlowieczku maly ty bys dostal od Grifindera albo i nawet Gagasi placka na ryj i bys plakal w kacie, wiec naprawde nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Tak jak sie mowi, kozak w necie pizda w swiecie.

Olson : No widzisz milo z twojej strony, tylko dlaczego cisniesz po Michaelu, Adze ogolnie Pinkach za ich plecami, a kiedys podobno byliscie w jednej gildii i razem sie kolegowaliscie ? :>
Jak dla mnie zachowanie godne dwulicowego goscia. Jak piszesz to jest tylko gra, ale twoje niektore zachowania odzwierciedlaja tak naprawde twoj chararakter w rl.
Mam nawet kolege w Ziomkach Poziomkach, ktory wspominal iz lubisz po nich cisnac mimo, ze oni dali sobie juz dawno spokoj.

BTW. To prawda, ze probujesz ich gnebic, bo zakochales sie w Gagasi na rl, a ona olala zaplutego Tibijczyka ? :DDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zuloslawwielki (Post 2758566)
kacpi s****u ty i tak jestes 0 nigdy nie zapomne tego twojego placzu na vt jak padles na poi na darkach i plakales ze zrzuta na blesy dla ciebie az czasami zaluje ze nikt z nas nie nagrywal wtedy tego:)

btw jestem pewien ze agasia z grifinderem jakby chceli to by ci zrobili takiego lura ze nie wyrobilbys na zakrecie jak niegdys :p

Z tego co slyszalem, to Grifinder specjalnie wbiegl w ten pseudo lur, by zakpic z Kacpiego ;)
A nie bil mobkow, bo chcial zobaczyc czy kacpi zacyni zdjeciami na tibia.pl.
Moim zdaniem powinienes sie pochwalic slonko jak kilka razy z rzedu uciekales przed lurem Pomocnika i Grifiego ;]

Pozdrawiam Robert ;d

Quellek 13-05-2010 16:34

@zulawwielki

Niepamietam kiedy padlem na dt POI, a napewno nie prosilem o kase na blessy ;]

@Czasnaflejm

Powiedz mi koles jakie lury Pomocnika i Gryfiego, raz pomocnik przyszedl na banute bo go gryfi naslal i nikt nie uciekal xd

Reconogary 13-05-2010 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quellek (Post 2758568)
@zulawwielki

Niepamietam kiedy padlem na dt POI, a napewno nie prosilem o kase na blessy ;]

2010-03-14 01:29:56 Kacpi Quell 191 a dark torturer

W razie jakbyś serio nie pamiętał.

Quellek 13-05-2010 17:09

@Reconogary

DT nie sa tylko na poi

Olsoniq 13-05-2010 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czasnaflejm (Post 2758567)
Mysle, ze jakby go nie bylo z druidem to nie
Olson : No widzisz milo z twojej strony, tylko dlaczego cisniesz po Michaelu, Adze ogolnie Pinkach za ich plecami, a kiedys podobno byliscie w jednej gildii i razem sie kolegowaliscie ? :>
Jak dla mnie zachowanie godne dwulicowego goscia. Jak piszesz to jest tylko gra, ale twoje niektore zachowania odzwierciedlaja tak naprawde twoj chararakter w rl.
Mam nawet kolege w Ziomkach Poziomkach, ktory wspominal iz lubisz po nich cisnac mimo, ze oni dali sobie juz dawno spokoj.

BTW. To prawda, ze probujesz ich gnebic, bo zakochales sie w Gagasi na rl, a ona olala zaplutego Tibijczyka ? :DDD

Pozdrawiam Robert ;d

Kim jest kurwa Robert? Z gownem na mnie? :D

Czytaj ze zrozumieniem po kim cisne inteligencie, bo akurat michael i aga to jedyni z tej gildi dla ktorych jeszcze mam jakis szacunek. Jezeli myslisz ze ogolnodostepne forum z nieprzecietna ogladalnoscia i popularnoscia jest czyms "za plecami" to jebnij sie w leb. Bylismy w jednej gildi i doskonale o tym pamietam. Pozwol ze spytam, skad Ty mozesz wiedziec cokolwiek o mnie/moim rl? Dlatego nie bardzo rozumiem na czym opierasz swoje teorie skoro nawet nie wiem kim jestes. Masz kolege w ZP? Fajnie :D Rozumiem ze wiesz lepiej ode mnie co i jak. Zmyslone info, tak samo jak i w ostatniej kwestii. Czekam na kolejne posty, chetnie odpowiem na twoje blache klamstewka i cie osmiesze. 2 prosby - przedstaw sie jak klapiesz papskiem do mnie i druga wez rozbieg i pierdolnij w sciane

jooooooo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54.