![]() |
|
Youen ponoć kupił dziś Winged helmet, kto potwierdzi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie istnieje przypadkiem tylko jeden egzemplarz (który został dany za ''zasługi'') ? No ale może ten próbuje kupić/kupił. :confused: Było by ..... nieźle, z takimi iteamami na furo B) |
Kolek jak kara na kyrze :O
|
hehehehehehe
|
Witam wszystkich !
Może głupie pytanie zadam, ale czegoś potrzebuję ... A mianowicie, chciałbym zakupić PRO u jakiegoś gracza. Mianowicie chodziło by mi o to ... Jak expie, w opisie czarów mieć napis np " exura "" protected by ... Gdy ktoś chciał by mnie atakować, pisał bym BROTHER [nick] Żadnych gp nie chce od PRO, żadnych czyszczeń questów nie chce ... Chce mieć po prostu spokój na Furora, i sobie expić bez obaw śmierci ... ( chociaż śmierci nikt nie uniknie, ale rzadziej na pewno ) Nie jestem jakimś 13 latkiem, który nie umie grać, zaczyna robi gówno ... Jestem kulturalny, inteligentny, z nikim nie zaczynam gram w spokoju. |
moge sie zgodzic za 10k.
za 20k mozesz mnie miec nawet na utevo lux. a za 100k mozesz sobie mnie wpisac na kazdy hotkey. a i zeby nie bylo przypalu pisz lepiej, ze jestes moim wujkiem, bo brata zadnego nie mam :/ |
Wyslij 50k na Imargam/Edron. To jest jednoczęściowa zapłata za usługi Ekipy Misia. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co? Ja tego nie mówiłem na żarty ... A Ty sobie nie wiem dlaczego żartujesz ... Skoro nie chcesz mi pomóc, nie pisz nic ; ) Cytuj:
Cytuj:
|
hehe, tez chodzilem do mechanika jeden rok :p
ale aktualnie nie chodze nigdzie xD |
Huraaaa huraaa
Jestesmy w domu, jestesmy w domu :miecz::lucznik: :mag:
Huraaaa Furora ocalona :flaga_pl: Name: Skulterpa ba ulpa :swe: :kon: Sex: male Profession: Royal Paladin :lucznik::lucznik: Level: 262 :Ork: World: Kyra Former World: Obsidia Residence: Venore Radujmy sie! :2handed: :] :balwanek: :] :2handed: |
Widocznie uznali ze to tam wlasnie wojna jest warta grzechu :P nie ma sie co dziwic, sama smietanka tam poszla. Ktos z furory oprocz Kolka zdobedzie sie jeszcze na odwage ? :D
|
tyaaaa czas ladowac sie na kyre a zydki popilnuja domu :baby:
|
Jestem ciekaw co teraz będzie... Na kyre część dajcie i troszke ludu do pilnowania... Może jak część powalczy z żydami to sie nauczy pvp lepiej(nie wjazdów teraz na mnie)
|
Kto co dostał z Feru i kto kupił Solar Axe?
|
Masz Golden Pokebola?
|
Wybiera się ktoś na kyre slać dupe dempahowi ;>??
|
dobra juz mam, nice/
|
20:39 You advanced from Level 199 to Level 200.
zgadnijcie kto |
|
Cos od siebie;)
|
Był jakiś Feru wczoraj na Furce?
Bo podobno Solar Axe 1st w tibii? |
@2x up Gz :)
Nie bylo nic na furo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Pewnie tak. |
Nie przeniesiecie sie z furory bo widzicie co sie dzieje na kyrze ;]
Majty pelne, lepiej chronic swoje botowiska xd Jakby wam na non-pvp swiat zmienili to nawet byscie nie zauwazyli ;0 |
Cytuj:
hahAHAHHAHh xD w 100% sie z Toba zgadzam, kilka osob ma po kilka mc, expowiska sa oblegane, nic sie nie dzieje na furorce tylko co chwile sa wprowadzane jakies glupie zasady. jak chca zeby bylo dobrze to niech chociaz wprowadza ograniczenie ze jedna osoba moze botowac tylko 1 charem w tym samym czasie a co do wojny to juz raczej nikt tutaj nie przyjdzie |
Furora to już prawie jak Candia xD. Oprucz głupich paymentów za free nic się nie dzieje ;P
|
Cytuj:
Mamy server aby botować, bogacić się i grać spokojnie, a jak jest ktoś chętny( a jest :p) to idziemy powalczyć np. na Kyre ^^ Nie podoba ci się? Zbieraj Ekipe i wpadaj na Furore... |
Cytuj:
Cale zycie bocisz, pvp zapewnie masz zadne, bo jak nie walczysz, to sie nie nauczysz nigdy. Twoja gre w tibie porównałbym do grania w CS'a z botami, a moją z realnymi graczami. Dajesz rade botom, wiec myslisz ze jestes dobry, ale wskoczylbys na multi, i by sie okazalo ze jednak chyba nie jest za dobrze. Mozesz miec miliony, ale jak nie masz pvp, to bedziesz mial po prostu kase na blessy. Kolek el'baq sie od was przesniosl i co? Na opence exeta res uzywa? Powiedz mi, po kiego ch*** mu w war configu exeta res? Co on mysli ze on dalej botuje, czy hotkeya w elfie jeszce z furory nie wywalil? Jednym slowem, zenua. |
Cytuj:
Zawsze uzywa sie exety res botujac xD Twoja ocena pvp Kolka jest rownie trafna jak ten txt z exeta res. |
Z tego co pamietam to Kolek zawsze dawal rade i nie na jednym swiecie juz walczyl wiec przestan pisac mi tu texty o execie res [...]
|
Liczy się ilość zdobytych fragów i bronienie serva.
|
Opisuje to co widze, proste xd
|
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=swo932kgayk6ho8q
Trzeci demon oak na furorze. Loot z demcow: http://s96.photobucket.com/albums/l1...demonyLoot.jpg |
Gratulacje Diabllord :cup:
3rd na Furo, a w Tibii? (7?, 8?) ---edit--- Nie wliczając tarczy, której cena na pewno przekracza 5kk, to miał bym pytanie, czy zarobiłeś na queście, a dokładniej czy Loot (licząc MPA po 250k i mms/g legs po 100k) wyniósł więcej niż manasy i assassinki które zużyłeś na zabicie ów 6667 demonów? (oczywiście nie wliczając wydanych pieniędzy na blessy :| ) |
Gratki! ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |
|