![]() |
@sigu
Nudy u mnie :( tak bez neta... ale w piatek wracam i znow moge walyczyc :p aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
@tajemniczy111
Lepiej zbieraj kase na payment :( |
dla kogo? :D zapewniam cie ze on jest jedna z ostatnich osob ktora by im zaplacila
|
@Bajabango
NIGDY !! :) Predzej bym wyrzucil cala kase do wody niz dal szweduchom cokolwiek ~~ @topic Co taka cisza z fragami ? Widzialem ze ostatnio Radzikka zajebali :( Biedny znow 3 lvle stracil :( Co on tez siedzial na noob charze podczas masakry-carlin ? |
z masztu nas uhal :(
|
Taa uhal nas z pod statku ;) xajaki juz mu zalatwil 11lvli w dol a moglby byc 140+ hehe.
Jakas kara za to bedzie ;) to byl moj ostatni rl kumpel neutralny to mozna zaczac meczyc ich RL. narazie 1 para bohow :D |
Cytuj:
noi wszystko jasne... |
Cytuj:
Trojan :), weź wyjdź z forum Tibii.pl, i zamknij za sobą drzwi...:baby: Myślisz ze kogoś na to nabierzesz affff.... topic@ Adi Gotti nowym uczestnikiem wojny :D(Punishers) |
wiesz, wiemy to od ~2 tygodni ;)
|
Aha, to widać jestem opuźniony w temacie wojny, na tym forum nie postuje ale codziennie obserwuje :) Tak jak i forum Tibi.com;p
|
EEE tam moim zdaniem Adi Gotti jest tylko w punishers zeby robic PA i itemki sprzedawac bo na akcjach go nie widac ;)
A nawet on PA nie potrafil nigdy robic pisal text: Armor! i odrazu UE pfff zal. |
Ue ?? Przecież Adi Gotti to palek ;p
|
Adi Gotti tak jak większość dołączył do Pun~ i DoF żeby wyjebać Wanted a nie żeby itemki sprzedawać....
Troche osób sie zebrało w Pun~ i DoF'ie, jeśli nie pokonają Wanted to już więcej na servie chyba nie poexpią :o:o |
Raczej nie wyjebią, bo Aleksy z ekipą nie odpuszczą nikomu :) Ja jestem za tym by wanted wygrało :P,
Nawet teraz zobaczcie, 3 razy wiecęj jest ludzi po stronie DoF/Puni~ niż w Wanted,a mimo to Wanted wygrywa :) Wanted był, jest i będzie - nikt ich z servera nie wyjebie,chyba że sami przestaną grać Siggurdius@ Może trochę z opuźnieniem o Adim napisałem, ale już jakiś temat do rozmowy powstał :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Aleksy mówił niby że wraca do "biznesu" :)
jed@ Co do twojego zdania o Drazharmie, stary owner ma tego chara, ale poprostu czasami mogą się zdarzyć złe dni - 2 dedy podczas wojny, pozatym że przy pierwszym dedzie Aleksy dostał kicka, i miał lipę (Mógł się zalogować jeszcze,bo dopiero po kilku minutach przyszli do niego), a za drugim razem też miał pecha, ponieważ expił na DL PoI, ale zrobili massloga i go dopadli...Szkoda offtopic@ Jeśli ktoś z was chciałby się zabawić w pk, pisać w nowym temacie PK Team Azura zgłoszenia do mnie :D:D:D:D:D:D |
Stary owner Sandry tez ma chara a kto charem gra to inna bajka.
|
hampion ded
|
:( I nikt z punishersow nie padl X(
Sirmaciek w Wanted. :o down@ mnie to też zdziwiło :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |