![]() |
Hahahahha żal.pl
..a tak na poważnie to wojna sie jeszcze nie skończyła, nie dla mnie. |
Mamy wojne mam i ja!! :D
A tak na powaznie ;s 1 Bedurion Arcania Knight 210 +3,857,997 Topic@ Why ludzie odchodza z Sb?wiecie gram na Secura a nikt mi nic nie chce powiedziec...czemu? bo uwazaja mnie za spy..Dzisiaj tak patrze na gildie i Tiusa nie ma ;\ |
Cytuj:
|
i tak gienkos wszysy poznali twojego starego:)
|
Cytuj:
P.S. Moglbys chociaz w opisie poprawic te bledy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zostaw Sue w spokoju... To dziecko co do 25+ roku życia mieszkało z rodzicami. Jego jedyny świat to jego pokój i komputer. Jak może go obchodzić zdanie innych skoro w jego życiu ich nie ma. Skończył jakieś technikum przez internet pisząc w wordzie to mu same się błędy poprawiały. Pisał, pisał, pisał i tak nabył tą dysortografię, dysleksję i inne dysmózgowia przejawiające się za każdym razem gdy wciśnie enter. Tego człowieka już nic nie zmieni. Ja się nauczyłem^^ widzę post zaczynający się od "notop" to scroll down i po problemie^^ |
jupi kolejna napinka przez kabelek...nie nudzi was to?Czujecie sie dzieki temu lepiej?Gz systemu wartosci
|
@up
16:19 xd [69]: br 16:19 xd [69]: mam raka szyjki macicy ---- Piwa bobkowi nalac ^^ wyszscy jestescie banda idiotow ktorzy potrafia sie tylko anonimowo bluzgac na forum -.-' no moze nie wszyscy ale bynajmniej polowa wbija tu tylko po to aby pierdolnac kolejnego posta "sua bubu", wtedy notop cos tam odpowiada i tak sie rodzi spam >.<... wezcie sie ogarnijcie... ginekos wbije 8 lvl tylko potrzebuje czasu na to wiec sie odwalic -.-' |
Niekturym tutaj rzycie porzadnie dało w kość nic tylko zal.pl jestescie zalem
PA było i bedzie i muwienie tutaj o wojnie to przesadai chyba macie po 12 lat ze tak wogule gadacie -.- NIESPAMOWAC DZIECI! @gienkos Jestes tempy dawaj chodz na solo w rl to zobaczymy twoj stary bedzie lecial na pomoc dzieciaku jak ci polamie nosa |
To jest temat o wojnie czy pomyliłem tematy ?
|
Cytuj:
|
@up przed sec napisalem ze tak sie zaczyna spam wiedz koles wez odpusc -.-'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gienkos~ Widac, ze jedyne na co Cie stac to riposta w stylu "OMG ALE Z CIEBIE $%!@##$%#% I @#$@$#@!@#, A TWOJ STARY TO @#@#$@$$%$#^ I JESZCZE NA DODATEK TO #@$@$!@#!@#!#! WWW.ZUL.BR.RUS.COM.ORG" Moze powiesz w koncu cos z sensem, a nie jak dotad zalosnie chwytasz sie brzytwy? ;/ |
Cytuj:
jestem okólarnikiem a takih sie nie bije chyba co !? A co do wojny to kurde dobze rze sie skonczyla bo chcem spokojnie pohóncic na venore dragons lairs ale nie moge bo ciagle miejscówka ta a ona jest dobra w expieniu bo wbijam ja tam pozadny exp na godzine (exp\h) i jest zajeta przez DPFTOWCOW a co do wojny to zal mi wrzystkich co bili sie z zulwiami oni sa za mocni po jakiego groma z nimi zaczynac jak sie pszegra? |
Cytuj:
nie chwalę się bo nie znam;] tylko tyle, że łatwiej mi napisać scroll down niż "używam scrolla i przewijam w dół" @anonimowy (*****) fefin czy jakoś tak nie potrzebuje worda:] wystarczy mi prawy alt. |
gienkos
Zbanowany woooops :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |