![]() |
Szukam serwera na którym są tanie itemy
Gram na Azura ale szukam czegoś co jest troche mniej PK Najważniejsze Ceny i Zaludnienie ! Z góry thx za odp B) |
Szukam świata NO- PVP, niemieckiego.
Ale zastanawiam się na trzema servami mianowicie Celesta, Refugia i Candia który wybrać i dlaczego ? Wiem tylko ze na refu są mniejsze kolejki (jak teraz) niż na Celesta. Proszę o rzeczową odp :) |
Refugia ja tam gram na paccu jako tako PL jest fajnie dużo Swe,jeśli znasz język angielski na poziomie 3 gimnazjum-to serv dla ciebie:)
|
Cytuj:
|
Czym się kierować?
Mam pytanie. Czym się kierować przy wyborze świata? Ponieważ grałem na Aldorze, jednak nie mam tam żadnych kumpli z reala. Grają na Isarze. Więc lepiej zostać na Aldorce czy przejść na Isarę? A i dodam, że ci kumple za wysokich lvl-i nie mają, tak w granicach 30-40.
|
Ja ci polecam CALMERA jest to NON PVP ale są tam niskie ceny i przyjemnie sie tam gra i można dużo podszkolić język ang .. :)
|
Cytuj:
Przykład: BoH : 30 - 34 k | u jakiś małych noobków po 25 k da rade ... żadko ... Plate Set | Armor ,,, 300 - 400 Gp | | Legs ... 200 - 400 Gp | Crocodile Boots | 1000 - 2000 gp | Serpente Sword | 700 - 900 gp | Jak mówiłem zachęcam |
a
witam. Potrzebuje serwa duzo polish, nowy serw, pełno os na roku, duuuuuuże ceny, NON-PVP,
moze byc przeluniony itp. ale musi byc naj najnowszy (tylko taki bez tej opłty 30 k czy ileś tam) |
Pandoria
Pandoria 1. Narodowości: Dotąd spotkałem bardzo dużo PL i bardzo mało BR. Więc jest spoko. :) 2. Ilość polaków: Jak już mówiłem w poprzednim punkcie, bardzo dużo (roi się). 3. Ceny: Bardzo niskie! Lista dla low-lvl i po części dla medium: 3a. Plate Armor 500gp (Plate Set 1,5k) 3b. Plate Legs 500gp 3c. Steel Helmet 500gp 3d. Dwarven Shield 200-400gp 3f. Dragon Shield 2-3k 3g. Boots of Haste 35-45k :):):) 3h. Crown Helmet 2-3k 3i. Serpent Sword 1k 3j. Spike Sword 0,8-1k 4. Zaludnienie: O każdej porze dnia i nocy, wchodzisz bez kolejek! :cup: 5. Player Killer's: Ogólnie to średnio, ale np. przed depo w Carlin codziennie przynajmniej cztery ciała i plamy krwi po całym rynku :). 6. Rookgaard: Bardzo niskie ceny, a jeżeli chodzi o noobów to trochę tego plugastwa jest... 7. Ogólnie serwer jest bardzo fajny jak się wyjdzie z Rook'a. PANDORIA RULEZ! |
Szukam świata PvP, w miarę nowego, na którym panują głównie Szwedzi. Ceny nie grają roli.
@down Bo najfajniej się ich fraguje. Na Xerenie się pomieszali Polacy ze Szwedami i jest lipa. |
@Up
A to czemu wybrałeś sobie Szwedów :D? Jak tak to idź na Galane chociaż tam co chwila sie zmienia :P |
od zawsze grałem na non-pvp co byscie mi polecili chcialbym grac na serwerze gdzie jest duzo PL ale serwer nie byl stary jak Antica ze Fs stoi po 1,5k.co sądzicie o premii?;)
|
Ktoś mający pojęcie może jakiś świat z tych podanych polecić:
Iridia, Kyra, Galana, Selena, Pandoria, Thoria |
Pandoria
Ogólnie świat na którym gra się dosyć trudno bo jest dużo pk na niższym lvlu (przynajmniej jak miałem 20-30 lvl).
O cenach powiem że niskie (boh do 35k spokojnie można kupić; o best secie nie będę pisał bo nie wiem ale softy kolo 300k niedawno były). Wg mnie 50% pandoryjczyków (xD) to Polacy więc gra tu dużo nieuczciwych graczy, noobów (jednym słowem same kur*y i złodzieje). Bez pleców i jak nie masz fuksa lub umiejętności to nie radze zaczynać, chociaż mi się udało wbić ten 80 lv :D |
:flaga_pl: GuArDiA - non pvp
1. Polacy :flaga_pl: (w miare dużo) ,Szwedzi :swe: ,Brazylijczycy ,Hiszpanie 8o 2.Jak powyżej xD :flaga_pl: w miare dużo 8o 3.ceny są umiarkowane i podobne do tych ktore sa na innych serwach np: b robe 11k. 4.Pa ? ? Znajdzie się paru xD 5.Non-PvP 6.Kolejki występują ale rzadko . Exp w wielu miejscach wolny zalezy tez od pory dnia 8o 8o :mag: 7.Rokk no w miare xD 8.Świat super partia jakby taki nie był to nie gram nie ? ? 8o 8o Wbijać !! |
Ja polecam ''Unitera''
Spora część Polaków,większość miłych i pomocnych.Na początku w hu* br z pomocą których nie da się skilić? Na wyższych lvl są już spoko ziomki z którymi dobrze się handluje.Jak dobrze pamiętam D shields 5k i podobnie K armor! Polecam świat. |
Witam.
Zawsze grałem na No-PvP, i chcę się przerzucić na PvP. Więc szukam świata: - PvP - Tanie ceny - Mało PA, PK - Dużo polaków |
Witam, chciałem zacząć grać na serverze non-pvp (jestem nowy) z początku wybrałem Celestę ale dużo nobów. Teraz zastanawiam się nad niemieckim non-pvp i rozmyślam nad Guardią i Refugią. Mam pytanie do graczy którzy tam grają jaka jest atmosfera i czy orientuje się ktoś ile kosztują tam small stone's ew. czy mógłby ktoś skołować trochę na początek.
Z góry dzięki! |
-PvP,
-Mało PK, -Dużo PL, -Srednie ceny, -Grasz tam :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |