![]() |
Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.
SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html |
Cytuj:
|
POZDRAWIAM WSZYSTKICH TIBIJCZYKOW ZWLASZCZA:
*KUPA SCARAP FFIELKI *VAJLUM *Wlof *Ffiss BIALY POGROMCA NIEBA MOJ UCZZZEN KOCHANYYYYYYYYYYY :))))))))) |
Cytuj:
ps JAK TAM DISS NA KOSTONA GEJUHA!? |
Cytuj:
czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc) |
Cytuj:
Wrzuc posluchamy wszyscy. @Edit: Ty za to masz zyciowy avatar, do konca zycia bedziesz jebal w tibie? |
/\ wyjebana plyta ;]
|
Cytuj:
|
Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?
|
pierdoli mnie pisowania bo zastanawiac sie nie bede
@ Wizz masz kompleks miejszosci chociaz tu nie postuje ty i tak starasz mi sie pojechac, twierdzisz ze to seq ma kompleks na*******a o starych innej osoby tym czasem sam na*******asz o mojej starej i seqa /bolka starej( moze swojej dawno nie widziales) Co do skrzata Wiesz jak bylo i nie sciemniaj tyle ,odjebales bunt zalozyles gildie i na 1 slowo skrzata i moje juz was chcialo klepac 3/4 titani i to jest fakt ktory oznacza ze byles, jestes i bedziesz nikim gdy skrzat odszedl powiedziales byl hujowym leaderem nie mielismy nic do gadania tylko tgk rzadzil, skoro byles taki kozak czemu nie powiedziales tego w czasie gdy walczylismy badz gdy rzadzilismy servem hmm odpowiedz jest prosta zostal bys wyjebany na ryj i gowno bys mogl zrobic (sam wiesz ze gdyby Xiro znow cie niehccial spowrotem zmienil bys juz server) Wiesz jak kto gra uwazasz ze jestes Pr0? hmm z tymi botami to i Kobajashi byl by pro przypomnij sobie jak duzo zrobiles lub robiles w wojnach ovenu hmm spoko chlopaki mam bota na stone skiny i energy ringa. i co twoje pro skonczylo sie na tym ze wpadles w srodek i padles i co powiedziales (BOT MI SIE ZACIOL) AUHSUHAS panie kurwa pro bochnia team PS. Dla twojej wiadomo¶ć mam telewizor 32 Cale i mam co naprawiać Ty za to ruszyl bys dupe tylko gdyby ci cos w kompie jeblo a swiat rl widzisz za oknem lub z balkonu ktory odwiedzasz raz na tydzien. Co do szkoły Bolka i innych (ONI NIE MUSZA ZPAIERDALAC DO PRYWATNYCH CZY TAM DLA SPECJALNYCH i placic za wlasna glupote) @ Floov Odejscie chrisa powodem odejscia bylo to iz zajebal mu chara RIPI osoba ktorej chris nie szanowal wogóle i wyzywał pokazała mu ze jest nikim on tym czasem poplakal sie i zaczał wyzywac wszystkich i tak powodem zabrania mu chara bylo to ze wisial ponad 1kk ludzia z gildi i niechcial im ich oddac wolal zrobic addon (NACIESZYLES SIE SUCZKO?) a teraz tylko mzoe sobie poogladac jak jego postac biega w out i traci lv bo nikt na niej expic nie bedzie chcial. @Vilum Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas. I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ? @ Panie Skarab Z tomby Wziety PoSIŁKI DLA CHRISA? na huj ci te forum Na huj nam twoj ryj tu Gówno wiesz ,bedziesz wiedział i kiedy kolwiek wiedziales (o to jakie majtki masz zalozyc tez pytasz kolegi)? Pozdrowienia dla Wszystkich Zi±bli i szczególnie tego GEJA Z IRLANDI !!!!!! "pijcie dobry Etyl" POLICZCIE BLEDY KRUWA I EXp WBITY NA TIBI |
<------------------------
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Miku - Pono w nokaucie mistrz! |
kruwa dla mnie ty jestes moj rl czy cos bo sie tym w chuj podniecalem, akurat nokatuem xD blizej niz myslisz _/ !!!!!!!!
|
DOBRA PRZESTANE SWOJ PRO SPAM ALE JAK KAZDY NAPISZE CZY MNIE LUBI CZY NIE, PLX!!!!!!!!!
|
Widze skarab kazdy twoj dopisek lub pojazd koncentruje sie na LACHE KOTU CZY TAM PSU widze ze lubisz zwierzeta hmm czyzbys w mlodosci zostal zgwalcony? a moze zaduzo ANimal planet
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |