![]() |
Cytuj:
|
nie dzieki w bialy dzien nie wale
|
ORMO znow musialo zaprowadzic porzadek na Ankrahmun i pobliskim Port Hope, padlo troche ludzi nawet LR massnelo sobie ale nic nam nie zrobili ;) w Venore akcja na old port dzisiejsza po prostu ROX xD :D tylko wiecej takich akcji
Hail |
Cytuj:
|
Zobacz sobie gildie Amorozo the knighta i jego samego ;ddd
Sugeruje invitnac ich do LR napewno pomoga doprowadzic do remisu w fragach xD |
lol bez blessow padl drugi raz ten amorozo :P boze co za ludzie zaczeli grac na tej arcanii, bez kitu ;/ te 800 ludzi za dnia to chyba wlasnie takie boty co dopiero wyszly na swiatlo dzienne i chca przetestowac swojego zajebistego chara, tylko gorzej z tymi skilami pvp i traca to co bot im wbijal przez 2 tyg
|
A no tak jakos wychodzi... polowa top 300 to jakies wybotowane knighty ktorych name nie widzialem nigdy w zyciu, jestem ciekaw gdzie oni sie chowaja :o
|
zolwie scaraby barby chakoye rotwormy ;D
|
Dzisiaj postanowili sie nam postawić.. ale cos nie wyszło :S
|
Widze ze ormo zrobilo sobie gildia brawo d;
|
Wpadnijcie kiedys na jakiegos 200+ to bedzie jazda :>
|
Noo dzisiaj dosc ormo ladna akcje zrobili
NIech dojda do Inter |
kto dzis ogladal kapitan bomba?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@eizix ses nup, na selenie ci pisalem co robilismy zawsze z 10tego druta, az pieknego dnia dales mi ignora tak przypuszczam, od tamtej pory mi nie staje @bartas nie bluzgaj notopa etc, po 1wsze spam, po 2gie ded ~co do akcji, musialem isc przed wbiciem na old port br? |
Apr 12 2008, 22:55:30 CEST Killed at Level 30 by Tofikusdzikus
and by Sharon Arhari Niemacie kogo ubijac juz? |
22:44 Warning! The murder of Fronside was not justified.
//sharon arhari ~nie ma co robic ffs |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...ale mi prezent sprawili¶cie. Nie było mnie chwile a Was Arab i najarany Tiuso zabili.
|
Najciekawiej było jak wpadli po nas na old port i wszyscy popadali hahaha :D
Dzisiaj proponuje powtórke z rozrywki xD szkoda ze mam rsa ale jakos pójdzie :) |
[CHAR]Zen Zox[/CHAR]
Apr 13 2008, 07:56:28 CEST Killed at Level 80 by Ames Trucia and by Amenomm Nie wiem czy mi sie wydaje, czy bohów nie chciał dać. zwrociłem uwage tylko na godzine... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |