![]() |
Cytuj:
Odezwal sie dorosly O,o Twoj stary tez podchodzi do matki i mowi co tam Downie mi zrobilas na obiadek? Twoja wypowiedz swiadczy o tym jak bardzo jest "posuniety" w rozwoju ale w/e XD |
Znalezione na innym forum...
"nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem" |
Cytuj:
jutro tez mamy dzien sportu ,tylko na ostatniej lekcji -----..........----- HAIL xDDDDD |
Cytuj:
No raczej twoja odpowiedz swiadczy o tym kto jest bardziej "posuniety" w rozwoju bo ona byla zalosna zreszta jak ty caly |
tak jak pisalem wczesniej, tak teraz pisze, smoku, najwieksza kurwo z zabrza, zamiast pierdolic farmaznoy zdalbys ta chilwke na zwrotniczej, a jak nie, to zamknij swoj pierdolony ryj, bo jestes anonimem, ktory najpierw pisze, ze nie bierze udzialu w wojnie,a potem, ze bierze od poczatku i ktor wie wszystko najlpiej. Zamknij ten swoj dziewiczy ryj. Bo Twoje gadanie doprowadza mnie do *****cy, a dlaczego? Bo jestes z mojego miasta i jestes kurwa, ktora bym spotkal to zajebal.
|
wy tez za madrzy nie jestescie, bo byscie bili jakiegos gnojka z niewyparzona geba za forum tibia.pl ... siada wam mozg? kazdy moze pisac co chce, kazdego opinia jest bardzo cenna i warta brania pod uwage, no tego smoczka to akurat nie, bo przegina, ale wy powinniscie byc madrzejsi i nie dac sie przez niego prowokowac.
|
kekke
poziom tego forum zeszedl tak na dno ze juz mulu brakuje |
Cytuj:
HAHA ale nie zapomnij kumpli z "podforka" |
a ty nie spodkaj sie w drugim pokoju kendi
|
..zapomniałem Wam powiedzieć! Interregnum mnie ostatnio Policj± straszyło xDDD
|
balance~ ma 20 lat a nie 14 wiec jezeli kendi czegos nie wiesz to sie poprostu na ten temat nie wypowiadaj. Filush spoko ja mam wujka ktory jest sedzia w sadzie bedziemy wybraniac ;) po znajomosciach jeszcze oni po dupie dostana za uzywanie botow xD uhauhauh xD (ironia)
|
stoja juz poltorej h w ph i najlesze jest to, ze - nic nie robia :o
|
Cytuj:
13:08 nick [lvl]: spytaj a ja se ide zwalic bo nudy 13:08 nick [lvl]: wroce za 20 minut :D |
hehe xddd
jem :< |
Cytuj:
O co to to nie, wypraszam sobie , najwieksza kurw± zabrza jest Clapek , wiec fuck off. Dobrze wychowany jestes jak na 20 - latka ;) Kolejny chlopczyk co spina dupeczke na forum i pokazuje jaki on to nie jest. Zal.br.pl :] |
a ty co robisz? to samo wiec nie mow na innych
masz racje zal br pl esp rus it |
joka kontem swego oka
|
ale ten bocik zjaebiscie leczyl drania tz wy ;p
|
no wiesz ja mialem polewe jak kolo mnie na statku najwiekszy zomowiec przebiegl xdddddddddddd
|
Dobra od wielu dni chcialem to powiedziec ,ale jakos nie wychodzilo
tak naprawde smokuu to ja ;> Haushashahsahsahsauhs Pojebalo was? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |