![]() |
Musisz miec zalozona tarcze i ktos musi Cie tak uderzac aby na tobie byla pokazana chmurka..
A tak pozatym szukaj: Poradnik wszystko o treningu ;) |
Cytuj:
PS:Prosze innych o sensowne porady. |
powtarzam pytanie
31 lvl sorc 41 mlvl gdzie może expić bo na rotach to podobno do 30 lvla a teraz roty mnie nudzą gdzie expić w grę wchodzą runy i summony próbowałem na dragach ale ja kwale z sd to nie opłaca się a z hmmy to za dużo runek trace |
Cytuj:
jesli masz pacc ("do ue jeden krok") to idz na larvy jesli nie masz to... roty i dl z blokerem (+ dodatkowy shooter) moje pytanie: 25 lvl z 80/80 z k-axe/dragonka (nowy serv) gdzie moze expic ? mam pacc. |
Cytuj:
OnTopic: a Elder 46 lvl 44 mlvl gdzie moze expowac? Larvy mnie nudza, dragi z ds-em to tez nuda, a poza tym coraz trudniej trafic na wolny spawn...zakladam expowanie runkami/summony. Bloker odpada, moze za miesiac ^^ |
Cytuj:
Jesli się mylę to sorry... P.S. On jeszcze dodał że może na Ancient Scarab'ach będzie expić, a o tym już nie wspomniałeś... |
:)
Powtarzam gdzie mam expic na 32lvl i 40mlvl ? hmm...expie na larvach jezeli dalej mam tam expic to do ktorego lvl a co potem?
pozdr |
Cytuj:
|
Help Plzzzzz
MAM Knight na 24 lvl mam skile 65/65 i niemiem gdzie expić.mam W-helmet noble armor p-legs d-hammer guardian shield i 4 mlvl.
ODPISZCIE PLZZZ GDZI MAM EXPIĆ |
Ja mam taki pomysł :
żeby pisac gdzie expic w miastah albo obok , bo jak jest sie w thais i ktos nie wie gdzie soł blisko dwarfy a mówioł że na dwarfah sie szybko expi (też tak uważam :) )to poco komu ten poradnik jeżeli niewie gdzie jest ten potwór ?? a tak przy okazji gdzie mam expic w thais ? |
Lol xD
Ja mam 8 lvl i 77 skille pallkiem .... i co mam expic na rotach? ( hihi ) :p
Slabe rady dajesz.... :] |
Zgodnie z porada Dr. Omadera daje posta tutaj :p Gdzie polecacie bardzo szybkie expienie na 34 levelu ze skillami 73/72. Prosilbym takze o jakies porady dotyczace taktyki, uzywanych broni. Licza sie takze miejsca dla PACC ;)
|
Z jakimi skillami, lvl i eq można chodzic na stalkery?? Za odpowiedzi z góry thx B)
|
Proste pytanie - panowie! Od jakich skilli rycerz moze masowo chodzic na guardy (4 poziom kopalni kolo kazz)?? poki co mam 70/70 i dosyc ostro mi nieraz obrazenia robi - na dwa, trzy guardy UH musi pojsc...
|
Gdzie ??
Gdzie moge expic palkiem na 15 lvl i skillami 52/41 ??? Z Gory Thx
|
Ghoule - Ghostland z arrowami/boltami.
|
24lvl
63\62 skille... gdzie expic... czy zablokuje dla i ile uhow?... czymoge isc na guardy?... z kim najlepiej wybrac sie na dragi?... jakie runki zawsze mieć przy sobie?... Wcześniej grałem sorcem to sie zbytnio nie znam... |
czy moim palkiem 63/42 27 lvl z eq w helmet k legs c arm i boh moge expić w cyclopolis ? na -1 albo -2 poziomie ?? bolty ofkorz :P
|
Ja mam takie chaotyczne pytanie:
Wiem gdzie expic, ale nie wiem jakie skille powinnien mieć knight na 14 lvl'u. Wiem, że jak najlepsze:P, ale żeby nie przesadzać, to jakie średnio powinny być? |
A ja mam z kolei takie pytanie: czy na 14 lvl z skillami 40/35 z serpentem i dwarven shieldem i plate armorem pokonam dwarv solidera?? Jeśli tak to jakie mniej więcej moge ponieść straty w hp??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |