![]() |
Cytuj:
|
kłócicie sie ja małe dzieci w piaskownicy
|
Cytuj:
btw. wciaz czekam na to jak zacytujesz te pozostale pkty. A moze jednak Fail???:D:D |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zostaw moje cycki , me cycki som skowyrne ;< Ps. Ja nic nie wymyslam, mowie jak jest ;]]]] |
Kite cos tam odpierdol sie od notopa bo nigdy nie zrobiles tego co on dla niektorych servow... anyway czy to bylo wyplacanie czy cokolwiek zostal on zapamietany... a ty? zapamietany mozesz byc jako no name napinacz aka gownowiemgownomogetosepopisze no chyba ze jestes w echo i grzejesz tam dupe bo ci dobrze (?) narazie... A co do reszty sprawy nie widzicie ze notop was nakreca bo to go smieszy?! Powiem aka krejzi style "zal mi was"(pozdro dyda xD) A co do wojny, trwa i uwierzcie mi ze sie szybko nie skonczy chyba ze nie znana sprawa wyniknie:), pzdr echo&un&dpft!
To tylko wojna w grze a wy sie napinacie jakby od tego zalezzalo wasze zycie... Boroth aka Dominik |
jest 20 unjustow za jedna osobe, selling 115 MS oferty na priv tylko rl kasa (dobije 121 za swoja kase na dniach, chyba ze mi nei pozwoli ten jebany up na to) 82 dni pacca, 66 mlvl, bez anni, zrobiony inq
|
Cytuj:
|
juz nie ma wojen. mozemy sie tylko umowic ze np wy expiecie od 24 do 12 a my od 12 poludnie do 24
|
ej chlopaki dajmy sobie na zgode wezmy sluby i expmy do 400 lvl, wojny to tylko strata pieniedzy. peace and love
|
i taak powiem
|
harmonia ?:D
|
proponuję rozejm :D haha :D Dominik(Mordor) pamiętasz mnie ?:P heh :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma sensu już ta gra.Ludzie decydujący się na grę na światach PvP chcieli w większości uczestniczyć w wojnach to była największa frajda xD Teraz to zepsuli kompletnie(20unjustów za 1 osobe ? / Czarne czaszki nie mogą bić ludzi bez czaszek);)
|
Teraz wojnę będziemy nazywali "dwudniową potyczką" :baby: potem gracze będą się już martwili o blackskulle X(
|
Ogolnie update w tym roku to wielkie gowno , takie cos to sie do pacza zalicza , ale jak juz jest to trzeba to wykorzystac :p i widzisz panov jakos ja mialem racje co do unjustow
|
Cytuj:
co do update to masakra,zamaist szykowac tyle pierdolenia dodali by 2-ch npc NPC nr 1 hi sov yes bye oraz npc2 hi 20 vampire yes bye i by niemuieli robic 2 razy do roku updatow bo i tak o huj rozjebac to wszystko(pomysl z runka dajaca mane etz jest niezly mogliby wjebac do tibi i bylby juz calkiem podkarpacki @kolba system skuli wprowadzili bo musieli,niedawali sobie rady na isarze(wierz mi ze to co sie tam dzialo to wogole 2 swiat) sam w sobie jest dobry z kilkoma wadami,choc teraz to juz pzresadzili ktos kto padnie 10 razy bedzie pzrewijal strone tibia.com 3 min :D na koniec jak juz kiedys mowilem i dalej powiem tosamo od 4 lat niewidzialem ani 1 update ktory by podratowal ta gre.. (update z pixelowki na to co mamy byl git oraz z systemem skuli) 1.system questow zrujnowal cala ekonomike(proby ratowania tego poprzez djiny i rahshidy jest jak reanimacja trupa po 20 latach) z mana update(zniszczenie sorcow i drutow (kazdy idiota mzoe etraz zorbic sobie 100 lvlv) yalahar, znikniecie comb potworow,gupie czary... 1 slowem tibia to jeden wielki OTS a updaty chyba robia w porozumieniu z tworcami podkarpackiego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |