![]() |
Przez mojego brata została niedawno zakupiona gra LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues. Szczerze?? Wole jedynkę, pod względem przechodzenia fabuły, i z poziomu do poziomu. :)
|
wbrew pozorom Mortal Kombat vs DC Universe daje rade, ale za ch*ja na iksowym padzie nie idzie trzaskac combosow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Mam kompletny brak zdecydowania... Mialem kupic AC II i DA, a teraz dochodzi mi zachcianka na bijatyki. Chyba zdecyduje sie na tego DragonBula i AC II, a DA pozycze od kolegi. >.< |
Dragon Age to gra, której nie wypada pożyczać. To coś, co po prostu trzeba mieć dla siebie. Zupełnie jak Jedyny Pierścień.
|
... I jak wszystkie części CoD-a
|
tu się nie zgodzę, bo akurat World at War to imo straszny niewypał i nie kupiłbym jej, ale pozostałe części są obowiązkowe;d
|
No i Dragon Age zaliczony. Świetna gra. Chyba niedługo będę musiał ją przejść jeszcze raz :D
|
Nie, od dziś nie kupuje nic na E-bay... Wydałem 5 funtów (około 20pln) na MGS2 Substance, i okazało się że to był pirat, w pudełku, ale bez książeczek, które były wyświetlone w obrazku przed zakupem.
Wkurzyłem się, już liczyłem na Sylwestra przed MGS'em, ale kit. Już zacząłem sobie odkładać na DA, i nie mogę się doczekać ;D A AC II na urodzinki se wyproszę. Zapoda mi ktoś jakąś strategie na Xboxa czy na PC? (Tylko nie Halo Wars) |
Cytuj:
World in Conflict? Empire: Total War? King's Bounty? BattleForge? Command&Conquer? Tom Clancy's Endwar? Z innej beczki: Miał ktoś okazję zagrać w Batman: Arkham Asylum? Ja chwilę widziałem u kumpla i muszę powiedzieć, że gra naprawdę zrobiła na mnie duże wrażenie. Gdyby nie to, że mam kilka tytułów do skończenia i fakt, że pod koniec miecha wychodzi Mass Effect 2, to może pokusiłbym się o zakup, bo z tego co widzę, cena jest bardzo przystępna (89.90). |
Poczytałem troche o tym DA recenzje, tutaj też zbiera pochlebne opinie i mam ogromnego smaka na tą/tę (zawsze miałem z tym problem :p) grę. Zamierzam zamówić ją za jakiś tydzień, tak by doszła tuz przed feriami zimowymi (15 styczeń) i jeszcze testy próbne 2 gimnazjalne czekają...
Coś czuje, że ta gra jest warta tych 150 zł~ |
Miałem okazję pograć w AC2 na xpudle, gra się bardzo przyzwoicie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Jrnm6...layer_embedded
Jeszcze 3 miesiace do pelnej, miesiac do bety ^^ |
nigdy nie lubiłem battlefielda, ale jak patrzę na to, to chyba się skuszę:>
|
Właśnie mam przełom załamania mózgu...
Jutro mam zamiar kupić Dragon Age'a czy Assasins Creeda II, i teraz niech ktoś mi powie co lepsze? |
Cytuj:
@up DA. |
jedna grupa dedla i oni oglaszaja ze "piraci zaprzestali prac"? Owned.
|
Nie podchodzi mi ten klimat battlefielda, ale multi sie liczy i napewno kupie
|
Cytuj:
A co do battlefielda - widzieliscie wymagania sprzetowe? Mam nadzieje, ze uda mi sie to odpalic na srednich. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |