![]() |
Najgozej maja palkowie co dopiero ida na hunta. Jak ded po wszystkie bolty ida sie je*** [cenzura]
|
Najcenniejsze co straciłem to była halabarda i cały p set ;( .
PS: Jak zauważycie jakiś błąd ortograficzny to pewnie przez ciągłe porozumiewanie sie po angielsku w tibii ------------------------------------------------------------------ WSZYSCY JESTEŚMY DZIEĆMI BOGA, A SAM BÓG WIE KTO JEST JEGO DZIECKIEM ------------------------------------------------------------------- |
DSM i RH pozyczony ale potem odzyskalem
|
No coz...mi fire axe i w-helmet. Tak to tylko smici. Jakis bp hmm czy uh. :D
|
Mi wypadł AOL:P
|
2 razy drag shield, raz bohy ;( crown armor, 38k jak szedlem kupic gs
|
wędka mi wypadła ;( ;( ;( A na serio to nie wiem mam farta i amlo drogich rzeczy mi leci... a moze to jest spowodowane tym dziwnym amuletem co go nosze... Nazywa sie Amulet of Loss czy jakos tak, ciekawe do czego on mi sluzy... :D :D
|
U mnie może nie dużoale pallem na cycach złapałem laga i wypadł mi bag UHów i bh shield.Ale najcenniejsze były expy :(
|
:p Mi wypadło P-set i 2 bp uh :p B)
|
Hehe
MI niestety stracilem crown armor niby nic na arcani
a pare dni pozniej mi hacka zrobili i bye bye knighcie na 34 :baby: ale i tak skille gow----- mialem wiedz nie zaluje :D |
Mi tam wszystko wypadło oprucz p-legsów i lol. :)
|
Fire Sword i Crown Legs
Fire Sword i Crown Legs wypadlo mi jak poszedlem na slimy zabilem wszystkie i poszedlem na gohule (podziemia thais actident temple czy jakos tak) wracam a tam okolo 20 slimow zablokowaly mnie i dedly ;( ;( ;( ;( MIALEM KOLEGE nA 52 lvl a on poszed tam i je wyrznol oddal mi moje itemy :evul:
|
Ja najwiecej to stracilem caly p-set, dark helmet, dwarven shield i serpen sword.
|
fs
mi wypadl fire sword ;( na 12 lvlu... ale odzyskalem! :cup:
|
prze glupiego PKa
stracilem crown helmet i medusa shield ;(
|
Tez przez głupiego PK
Straciłem Spike sworda a na moim serwerze byl on wart 5K i p legi warte 2K i spadł mi lvl, a miałem 14. Itak skończyłem gę na tym serwerze i zrobiłem nową postać na Aurei. Przez jednego człowieka ... Kill all PK
|
A mi wypadł bs jak dostalem takie combo ff+hmm od witch i jeszcze stracilem k legsy jak trenilem i bylem afk to mi guarda zlurowali :(:(. Teraz już żadko co gram w tibie :P
|
Mi wypadlo na 9 lv Noble Armor ;( ;( ;( ;( Odzyskałem poszedłem na poh uciekalem potworom :P:P ale mam juz je !! :) :) :) :) :) :) Harmonia RULES !! :cup: :cup: :cup:
|
Mi bp z 10 HMMami i guardian shield na czyszczeniu serwa miałem 15 level palkiem :(
|
;( ;( mnie wypadł knight axe griffin shield i dark armor jak mnie slimy okrązyły i zabiły ;( ;(
wtedy zkonczylem z astera ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |