![]() |
Cytuj:
Optymista ;) Dardar PS.Nie dziwie się, że mając taką twarz nosisz kominiarkę. :p |
@UP
jestem przystojniejszy od tego ,,zula'' przedtawionego na Avataru xD a ten podpis wzielem z opisu mojego kolegi bo mi sie spodobal ^.- @Topic Ludzie komentujcie bo zamula sie robi -.- |
Cytuj:
Ja bym chetnie cos skomentowal, tten topic na forum odwiedzam non stop, ale nikt nie domaga sie komentarza, wiec nie komentuje :D a to ze zamuła to wiem :P |
@Bryndii
Tak wiec skomentuj moją prace :D http://img214.imageshack.us/my.php?image=ootak3ou.jpg nie jest idealne ale kit ;) ocen ją tez w skali od 1- 10 jesli mozesz :P |
no tibia znów działa, może w końcu doczekamy się wyników :D
|
Miały być do końca tygodnia, a jest juz poniedziałek :) spóźnienieee xD
|
Pm !!!
Co to znaczy ,że ze zwycięscą skontaktują się przez PM ? Co to znaczy PM ? Pomuzcie !! :)
|
Pm !!!
Co to znaczy ,że ze zwycięscą skontaktują się przez PM ? Co to znaczy PM ? Pomuzcie !! :baby:
|
pm to
Cytuj:
mp to chyba :confused: poprostu prywatna wiadomosc :D |
Piszcie
Też czekam na wyniki i coraz bardziej wydaje mi się że nie mam szans:/Piszcie co myslicie o mojej pracy bartosh demon knight bodajżena 58 strronie czekam gg 2444758 :cup: :evul: ;( :baby: :cup:
|
Cytuj:
|
Yao Yao... komentujcie komentujcie!!! lubię słowa krytyki i uwielbiam pochwały...... Cały JA!!! :)
http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html Przyjdzie dzień taki..... przynajmniej mam taką nadzieję..... ze poznamy wyniki XD.... POZDRO!!! :baby: |
Ja bym chcial zobaczyc wkoncu wyniki. Troche dlugo sie zastanawiacie nad nimi. Moze liczycie na to ze wszyscy zapomna ;] ? Moze napiszcie jakies info bo ciagle przeciagacie termin.
|
!!
Z chęcią bym chociaż usłyszał czemu się spóźniają.. a oni nawet żadnego inf. od tyg nie dali..
|
Cuż..... nie przecze sporo mieli Adminis...tra...to...rowie? Administratorowie? (niezłe) Administratorzy! ostatnimi czasy na głowie.... Raul / DOS, ale jakieś komentarzyk z ich strony uspokoiłby ludność Tibijską..... tu chodzi o PACCa na 180 dni więc.... grozi buntem ^^ POZDRO!!! :baby:
|
co z tymi wynikami
Czy ktoś się orientuje kiedy bedą oficjalne wyniki i czy bedzie oficjalna lista z miejscami zajetami przez poszcególne osoby ?????:)
|
Długo...za długo... ;]
''Troszeczke'' sie pszecionga sprawa wyników no ale cóż,zacieram ronczki i czekam (ps.mam tylko nadzieje ze oglosicie wyniki wmiare szybko i nie wytre sobie w nich dziur xD )Dajcie chociasz jakiegos newsa z konkretnym info ile mamy jeszce czekac ;)
|
|
Może fakt,że nadesłano 666 prac ma z tym coś wspólnego? :evul:
|
No mi zalezy na wynikach, bo jesli moj kumpel wygra to mi da jednego pacca :P A tak chce wiedziec bo za 9 dni sam bede musial kupic . Wiec prosze chociaz o info bo jak sie okaze ze za wiecej niz 9 dni to sobie juz dzis kupie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |