Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

citizen_lc 26-02-2006 15:21

@Jurand
wydaje mi sie ze Ilnic to Walczacy Axami w kazdym razie jedyna postac na Iridii ktora odpowiada opisowi kolo nicka...
@Paco88
afaik po 1szym hacku i stracie (o ile sie nie myle) kupionej za ciezkie pieniadze 2giej na Iridii d-lance hacker mial reca i hackanl 2gi raz. logowal sie ostatnio bodaj 15 lutego wczesniej 30 listopada...
!!!-masz racje :P

citizen_lc 26-02-2006 15:21

sry za double (neo sux)

Ilnic 26-02-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
@Jurand
wydaje mi sie ze Ilnic to Walczacy Axami w kazdym razie jedyna postac na Iridii ktora odpowiada opisowi kolo nicka...

Nie. Walczacy Axami to nie ja ;) Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza wiedza, ze gralem na postaci o niku Shandul. To nie zadna tajemnica hehe, ale postac sprzedalem i niema ona juz nic ze mna wspolnego ani z moim rl teamem. NIegram juz w tibie ale dalej dzieki moim rl kumplom orientuje sie co nieco w wydarzeniach z irdii wiec wypowiadam sie tutaj. No i to by bylo na tyle

Jurand~ 26-02-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic
Nie. Walczacy Axami to nie ja ;) Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza wiedza, ze gralem na postaci o niku Shandul. To nie zadna tajemnica hehe, ale postac sprzedalem i niema ona juz nic ze mna wspolnego ani z moim rl teamem. NIegram juz w tibie ale dalej dzieki moim rl kumplom orientuje sie co nieco w wydarzeniach z irdii wiec wypowiadam sie tutaj. No i to by bylo na tyle

Dobrze, zajmiemy się "postaci± o niku Shandul"

Ilnic 26-02-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
Dobrze, zajmiemy się "postaci± o niku Shandul"

Ej stary kurcze Ty straszne zeczy opowiadasz, ej co mam teraz zrobic? mam plakac? dla mnie to mozesz mu nawet obciagnac mam to w dupie :)

Paco88 26-02-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
@Jurand
@Paco88
afaik po 1szym hacku i stracie (o ile sie nie myle) kupionej za ciezkie pieniadze 2giej na Iridii d-lance hacker mial reca i hackanl 2gi raz. logowal sie ostatnio bodaj 15 lutego wczesniej 30 listopada...
!!!-masz racje :P

skad hacker mial r keya??

Jinikao 26-02-2006 18:58

Omg Ja was nie rozumiem. Po cholere wywlekacie stare brudy. Jurand b±dĽ powazny. Skoro Shadul ma nowego ownera to po co go mieszasz do tego wszystkiego. Chris po cholere pytasz o Aureliusa, Aure po ch*ja piszesz ze ktos mial passy od Yamy. Nikt nie jest ¶więty i nikt nie ma prawa kogos oskarżać jesli sam jest czemu¶ winny. To ma byc wojna na polu walki, na masslogi, zabijanie na expieniu a nie ****na wojna na wytykanie sobie blędów z przeszło¶ci. Nudzi mnie juz takie cos i coraz bardziej irytuje.

citizen_lc 26-02-2006 22:50

@Paco
wyrobil sobie po 1szym hacku? btw ostatni moj post nie zwiazany z obecna wojna koniec pierdzielenia w bambus

Rondelman 27-02-2006 01:35

Jak juz pewnie wielu widzialo na forum, wczoraj Anni znowu zostal wykonany, i jest to jeden z powodow dlacego niechcielismy walczyc z Arcanium, a dzisiaj rl team niebedie zbyt aktywny z innego powodu:D wiec walk znowu niebedzie, a ludzie z arcanium sa madrzy bo jak tylko maja cala gildie online to chca walczyc i odrazu wolaja open battle, zaczekajcie az z naszej gildii bedzie 40+ osob, moze wtedy cos powalczymy co? Albo skoro tak sie palicie do walki czego nikt nieprzybiegl na fibule? czego nikt niezaatakowal nas jak zabilismy rl od Chealino? Jak juz ci powiedzialem Jurand, "czas dziala na wasza niekozysc" im lepiej sie zgramy tym trudniej bedzie nas pokonac

Signed Rondel

TyranX 27-02-2006 07:57

hehe Rondel gz Twoich 19 urodzin pewnie to ten powod ze nie bedzie dzis walk .

Ilnic 27-02-2006 09:10

Wszystkiego naj Rondel. Zycze Ci zebys wystrzelal wiecej Sd niz na ostatniej wojnie :P

zielp~ 27-02-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman
Jak juz pewnie wielu widzialo na forum, wczoraj Anni znowu zostal wykonany, i jest to jeden z powodow dlacego niechcielismy walczyc z Arcanium, a dzisiaj rl team niebedie zbyt aktywny z innego powodu:D wiec walk znowu niebedzie, a ludzie z arcanium sa madrzy bo jak tylko maja cala gildie online to chca walczyc i odrazu wolaja open battle, zaczekajcie az z naszej gildii bedzie 40+ osob, moze wtedy cos powalczymy co? Albo skoro tak sie palicie do walki czego nikt nieprzybiegl na fibule? czego nikt niezaatakowal nas jak zabilismy rl od Chealino? Jak juz ci powiedzialem Jurand, "czas dziala na wasza niekozysc" im lepiej sie zgramy tym trudniej bedzie nas pokonac

Signed Rondel

35~ ludzi na 18 cyz tam 19 wam nie wystarczy? ;o A co do tej fibuli to mielismy walczyc 6-7 na 20 + o ile dobrze pamietam?

Storiel 27-02-2006 12:43

o co jest wojna?

Arwerius 27-02-2006 14:40

Jinikao chciałem tylko przypomnieć , że to ja Yamahati napisała że Jurand nie zna ludzi z Arcanium co mnie rozbawiło:D Był w tej Gildi przed Ni±:)

Co do Arweriusa to może nie wracajmy do tego haker ma postać i tyle.:S

Rondelman 27-02-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arwerius
Jinikao chciałem tylko przypomnieć , że to ja Yamahati napisała że Jurand nie zna ludzi z Arcanium co mnie rozbawiło:D Był w tej Gildi przed Ni±:)

ok wiec ja powiem ze jurand na bank nie jest dobrze zgrany z nimi, bo ja bylem w tej gildii duzo przed jurandem:)

Signed Rondel

Lotar Hellscream 27-02-2006 16:59

GRATZ rondel z okazji urodzin B)
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Paco88 27-02-2006 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arwerius

Chodzi o to , ze zarzucasz yamahati, pozyczenie konta cirmowi, co w tym takiego? w porównaniu z tob± to ona wychodzi Bardzo dobrze. Sa osoby które maja prawo wytykac jej bledy , ale ty to raczej nie jestes jedna z nich

Gregoire 27-02-2006 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Omg Ja was nie rozumiem. Po cholere wywlekacie stare brudy. Jurand b±dĽ powazny. Skoro Shadul ma nowego ownera to po co go mieszasz do tego wszystkiego. Chris po cholere pytasz o Aureliusa, Aure po ch*ja piszesz ze ktos mial passy od Yamy. Nikt nie jest ¶więty i nikt nie ma prawa kogos oskarżać jesli sam jest czemu¶ winny. To ma byc wojna na polu walki, na masslogi, zabijanie na expieniu a nie ****na wojna na wytykanie sobie blędów z przeszło¶ci. Nudzi mnie juz takie cos i coraz bardziej irytuje.

Ktos nie zrozumial??
Wywlekacie sobie teraz na forum wszystko, a nie lepiej przelac slowa na czyny??
Chyba brardziej rozsadnie.
Zawsze i wszedzie sa przekrety, czy to w rl, czy w grze. Niech poprostu wygra lepszy.
Cya

Paco88 27-02-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gregoire
Ktos nie zrozumial??
Wywlekacie sobie teraz na forum wszystko, a nie lepiej przelac slowa na czyny??
Chyba brardziej rozsadnie.
Zawsze i wszedzie sa przekrety, czy to w rl, czy w grze. Niech poprostu wygra lepszy.
Cya

nie koniecznie musze sluchac tego co on mi mowi, aye?
Poprostu odpowiadam na atak aureliusa

and btw jinikao - ja jestem swiety jezeli chodzi o tibie, no moze jeden raz zrobilem cos nie fair w raz z trzema knightami , ale to norma w takiej sprawie x]

Jurand~ 27-02-2006 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
nie koniecznie musze sluchac tego co on mi mowi, aye?
Poprostu odpowiadam na atak aureliusa

and btw jinikao - ja jestem swiety jezeli chodzi o tibie, no moze jeden raz zrobilem cos nie fair w raz z trzema knightami , ale to norma w takiej sprawie x]

haha ty jesteś swięty jeżeli chodzi o tibię. Słyszysz się?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.