![]() |
Cytuj:
Racja, za straszne. A wypraszac to ty sobie mozesz :) ciesz sie ze bana nie dostales :) |
Cytuj:
I wiekszod DoF byla przeciwko nowej wojnie wiec siedz cicho bo malo wiesz a duzo pieprzysz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sprostowanie nie pieprze tylko pisze ,swoja droga tak to jest ze zawsze wyjdzie z czlowieka prostactwo jak brakuje argumentow.Na tym koncze rozmowe z wami najlepszymi graczami wiedzacymi zawsze wszystko najlepiej i nie dopuszczajacymi do siebie opini innych jest jedna prawda i to wasza prawda.Swoja droga Poll znam osobe ktora gada wieksze glupoty od Yaviego I Reb~ jest to LAdy-Elle badz obiektywny jak juz kogos oceniasz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a codo pa to i wzrod polakow znalazloby sie paru mocno utalentowanych w tym kierunku a na koniec wez sie przedstaw przeciz jestes w gildii mocniejszej od dof |
Ree..
Cytuj:
Powiem jedno do twojej wypowiedzi Cors-wiecej z toba nie pije bo ty jak pijesz to all nie pamietasz-c ty pie......z.Ani razu nie wyzwalem wtedy Drago..n/c stary serio ostatni raz zemna piles.... Pozdro Adach |
Cytuj:
Phi gadala glupoty i kazdy chce z nia gadac? zreszta jak Polli wspomnial Paula jest wporzo i nigdy czlowiek z nia sie nie moze nudzic :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chciałbym być taki męski jak ludzie z Wanted i walczyć o wolną AZURE! Człowieku popatrz co ty w ogóle wypisujesz. Możemy cię dołączyć do społeczności tego tematu która nie wie co się dzieje, nie wie o co chodzi w wojnie, a się wypowiada. Nie Poll był jedyny, ja też nie chce z nimi wojny, i co teraz? JESTEM HUNTED?! Cytuj:
Cytuj:
Dalej nie chce mi się czytać forum, pozdrawiam! |
a ta neutralność bez znajomości i tak g....o warta...
|
Wiwat Pollbull - lider i zalozyciel DOFu!!!
~czeka na Hega~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdybyś zebrał do kupy paczkę sprawdzonych przyjaciół i grał z nimi wspólnie przez taki okres, jak Defendersi, to wiedziałbyś o czym mówię. |
-kasacja-
objecałem sobie kiedys ze nie bede zle pisał o dof i dlatego skasuje. mimo ze caly post zakrawal na male wypracowanie - kasuje w calosci. moze jeszcze kiedys to napsize - ale chyba jeszcze nie teraz dosc dlugo dzis przy piwkach o tym wszystkim z kanem gadałem zarówno o zagrywkach dof w tibia jak i jego memberow (ave pollbull) w real i generalnie chyba niech to zostanie w naszych głowach- całosci napisac i tak by nie szło, a zdanie osób ktorych draz nawał "teorytykami" -co mało widzieli i słyszeli ale duzo lubia mówic i spekulowac mało mnie interesuje [ notabene chyba 1 razy od bardzo dawna zgadam sie z drazem ] |
Cytuj:
|
Meldon Rourqe
Feb 22 2006, 01:23:44 CET Killed at Level 67 by Vorn Rochon and by Drazharm Mataca Feb 22 2006, 01:24:21 CET Killed at Level 115 by Drazharm and by Vorn Rochon Rulabim Feb 22 2006, 01:24:32 CET Killed at Level 89 by Pollbull and by Drazharm Gz chlopaki ladny hatrick Drazharm i Fea ladnie zablokowal im jedyna droge ucieczki :D tylko szkoda ze ja nie zdazylem :( ****a |
:D
Ma ktoś może jakiś film z tej rzeźi niewiniątek, obejżał bym sobie :D xD Hail DOF :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |