![]() |
Cytuj:
|
czy ja kiedykolwiek PKowalem ?
Chlopcze smieszysz mnie ! zajdz na galane i zapytaj sie o opinnie Lio to Ci powiedza czy ja komus krzywde zrobilem. Wiec niewciskaj mi kitu ze ja se kiedys pekowalem... i NIE placze tutaj bo nie mam czego kasy mi nie braknie, poprostu od tak sobie przyszla sprawiedliwosc i na zarize :D |
Co nie zmienia faktu ze takie zachowanie jest ponizej krytyki...:confused:
skoro nie chca zeby byl free to niech mu paymenta nie daja:( jakby nie patrzec to kopanie lezacego.... |
Cytuj:
A to sku***n je****y C**j mu w dupe i tyle. Cos tam szkodi pisal ze konda to nie jest Pa... jak nie jak TAK. Dzieki niemu te wszystkie psy typu keekz, febb etc utrzymuja na galanie wladze... |
szkodi zaniemowil...
|
Cytuj:
a wec co do zarize co prawda zaplacil i padl ale kasa zostala do niego cofnieta. co do kondy i pa to lepiej zeby patriots trzymalo serwer w ryzach nizeli jakies Kapcomy, Van Hellsingi czy inne waleczne Waherwy :)) Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E |
Cytuj:
co do drugiej czesci posta... tak sie skalda ze tuz przed wojna konda sam twierdzil ze PKuja i PA bo potrzebuaj wiecej wrogow do wojny... szkodi ty albo jestes masakrycznie zaklamany albo slepy. w pierwszym przypadku to zalosne, a w drugim smutne ;( co do tego noob.pl << slowa najwiekszego polskiego asslickera na galanie, haha, zadziwiajace :D |
hmm... to jest tak ze zawsze jak jestes w jakiejs gildi to wierzysz jej nawet jesli widac ze prawda jest inna ;)
|
Bardzo nie ładnie ze strony Pats~, troche takie n00bowskie pking "Pay a i tak die", i jeszcze ta sytuacja ze zwróceniem kasy - n o h o n o r i tyle. X(
|
Cytuj:
"magów około 50-60 lvlu" a jak ktoś już przetoczy te lvl to co już jest zagrożeniem juz kisiel w gaciach i trzeba go zabić ?? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: smoczek dla szkodiego :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to j***c tych ktorzy tak powiedza! PA tak naprade jest kazdy tylko u nie ktorych widac to bardziej a u nie ktorych mniej... |
Cytuj:
No tak pracowali a do tego mieli zaje*** fuksa i uwierz NIE KAZDY JEST PA.... PS Wes popraw to "uwielbiam jesc banany";p |
Cytuj:
a sa PA i to jest fakt. nie zmienisz tego pustymi slowami - do tego trzeba czynow, ale najwyrazniej patriotom opinia totalnych egoistow i samolubow w ogole nie przeszkadza. |
Cytuj:
Cytuj:
mi no gay plixorz? |
Cytuj:
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Taaa... banany roolezz ;D
|
Cytuj:
daj mi jego numer - napewno zadzwonie :> |
[quote=szkodi]kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow ;)
Lmao i w PAtriots i w Un~ sa pk np keekz, kardear , van hell~ czy wojtix Podać ci nazwe dobrej gildii na Galanie?? : Forgotten shadows Preliator Noxis czy Champions of Olymp i to oni powinni rządzić bo są dobre gildie niema tam PA , jeśli masz inne zdanie to powiedz kto z Preliator Noxis to Pa:p |
Cytuj:
|
[quote=Pawio]
Cytuj:
ale fakt faktem tego czego brakuje patsom to przywdocy ktory by ich mocno trzymal za jaja ;) bo tam kazdy robi to co chce, taka jest prawda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |