![]() |
Cytuj:
2. tam jest chyba jakas stara wesja 3. nie dokladnie zrozumialem:"Jeśli pojawi się jakiś błąd to znaczy, że dany film jest pod starszą lub nowszą wersje TibiCam i żeby go obejrzeć trzeba mieć starszą wersje klienta lub TibiCam." mi sie zdaje ze chyba musi byc odpowiednia tibiacam i odpowiendi klient tibi tak?? czyli np na 7.6 mam tibiecam 1.5 a jezeli chce np z 7.5 na 1.5 cam to sie nie da? |
Ja bym poprosił o filmik jak ktoś expi druidem 26~lvl na Dwarfach Guardach i Soldach xD
|
@Bombek@
Niestety niewiem o co chodzi :( bo ja poprostu sciągłem klijenta tibi z tibia.pl tak samo jak tibiacam a potem sciągałem filmiki tylko na klijenta 7.6 i wszystko działało:) .Moja rada: 1.Usuń tibie i ściągnij klijenta za tibia.pl(zainstaluj go:p ) 2.Ściągnij tibiacam z tibia.pl 3.Spróbuj obejżeć jakiś film na klijenta 7.6 Może to coś da. @@Edit@@ Zajżyj do tego tematu może sie z niego coś dowiesz http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116 |
Banshie Quest
chcial bym jakies dokladne ss'y z banshie questa albo jakis film i co jest potrzebne do wykonania tego wlasnie z gory dzieki
|
Mugl bys mi nagrac film w gdzie pokarzesz mi w jakich miejscach doklednie som tomby prawie wszystkir plz:(
|
prosilbym o film "blackwidowsfinalversion" (czy jakos tak ; ] )
|
Ja poprosilbym krotki film zwiedziajace beholdery na fibuli :P
|
Dwarf Quest
Prosil bym o final room z Dwarf Questu :D
|
Bardzo chciałbym aby ktoś przesłał mi na PW link do tych questów: Bright Sword, Blue albo Green Djin, Deep Fibula, Orc Fortess i Behemoth Quest. Co w rekompensacie? Hmm sam nie wiem moge walnąć ładną notkę jak ktoś da link :]
|
Ja bym prosił o filmiki z następujących questów: Bright Sword, Orc Fortess, Deep Fibula, Green lub Blue Djinn i Behemoth Quest. W ramach rekompensaty mogę napisać notkę...
P.S. Sry za double post ale net nawalał :[ |
Wojna
ja bym chcial z jakas wojna :ppp abo cos w tym stylu z gory thanks :cup:
|
Witam.
Stowarzyszenie Miłośników Filmów Tibijskich "CAM Fortera" (w mojej szkole z 10 osób gra w Tibię i pasjonuje się filmami :D ) prosi fachowców od kręcenia filmów tibijskich o film o tematyce wojennej. Najlepiej żeby opowiadał historię od początku, czyli armia zbiera się razem i szykuje do walki, aby pomścić śmierć kumpla/przegraną bitwę itd., po czym następuje bitwa, zakończenie. Prosiłbym o wysłanie tego arcydzieła na adres [email protected] Z poważaniem i podziękowaniami SMFT "CAM Fortera" |
Poszukuję filmu, w którym druid expi na Dwarf Guardach z Monkiem / Monkami. Multi spawny + ROD i mana fluidy.
Z góry dziękuję :) |
A więc...
Potrzebuje wszystkie questy naokoło venore
|
Necro knightem
Prosiłbym o filmik z miejsca gdzie mógbym expic na necro knightem jakis pojedyńczy spawn. Podobno jest jakieś miejsce gdzie można nawet 30 lvlem expić
|
Knight-bloker
Bardzo prosiłbym o film pokazujący prace blokera i zasady blokowania w praktyce. Taki mały instruktarz. Najlepiej kilka wariantów potworów.
Z góry wielkie dzięki. |
Podsumowując ten temacik to: blisko 700 wpisow to prosby...z 20 wpisow to dane filmy?;] a 80~ to jakis shit jak ja teraz pisze;p
po 1. nikt nie daje filmow juz tutaj po 2. prosby o droge z calym questem po 3. kazdy nub prosi o film ktorego na forum są tysiące-.-'' i potem pierdzieli ze nie ma..bo on SZUKAL! po 4. ten temat mial sens..rok temu?-teraz to tylko nabijanie postow"plx powiedz jak sie odtwarza filmy z tibicam po 5. wiecej niz 70% wpisow są przed updatowe;p wiec tylko dla posiadaczy starych klientow;pp po 6. jutro mam probny test do LO i jestem bardzo wesoly;] |
Prosze O Film Z Green Dzijnn Quest;)
Bardzo Szybko Prosze Jak Najszybciej
|
Deep Fibula Qest
Bardzo bym poprosił o Film z Deep Fibula qest...
Nie musza byc pokazane nagrody... tylko dorga i potwory z góry dzieki ;) |
Film (jak pkować i nie zostać zabitym)
Prosze załatwcie film o (jak pkować i nie zostać zabitym) :D :wiking:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |