Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Khariag 25-10-2007 19:56

Wkurza mnie to co wiekszosc - nooby w kazdym znaczeniu tego slowa...

Piotrek Marycha 25-10-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Einstein15 (Post 1684663)
Wbija ci taki 8 lvl.kisi ogorka na bocie ukryty i skilluje sobie 24/h.Efekt? skille 80/80 (...) po co te oraniczenia lvlowe na bron.

moze dlatego zeby ten 8 lvl nie slal ci hitow po 120+ z WH?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argam (Post 1704655)
- Druid nie jest dobrodusznym, leśnym mędrcem tylko słabszym magiem z UHami;

po prostu nie widzisz jego zalet
Cytuj:

Ten kto zna historię wie, że miecze zostały wyparte przez szable
bynajmniej nie dlatego ze powoduje wieksze obrazenia
Cytuj:

Zamiast wprowadzić w kliencie mechanizmy uniemożliwiające działanie botów to omijają problem wprowadzając np. regulowanie światła.
omfg, a wg ciebie to takie banalne nie?

Mydelko-Fa 25-10-2007 22:59

eeehhh

mnie w tibi najbardziej wkurza ze uzaleznia 8o
jestem uzalezniony...
i staram sie nie grac :D
ale co mi tam...
nie cierpie oo n00bków jeszcze :D
i takich badziewnych nicków na guardi,.. "Nieprzepchana dziewica" :o

X(X(X(

^^

Camoorcha 26-10-2007 00:30

kicki, lagi

Knypek 28-10-2007 09:35

A mnie wkurzają pedałskie nicki,nooby i nic

nicki:
paladyna-bladyna
diego-czesio

Arlash 28-10-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Averus (Post 71580)
Mnie najbardziej wkurzają tępe nicki w stylu:
King of Chimera
Warrior of Secura
The best Bowman on Chimera
albo coś w stylu
Kamil Sz.

Jezuuuuu to jest jazda no i jeszcze Premium Account. Niech se maja własne światy, nowe potworki, ale czemu moją być lepsi??? Wiem, wiem bo płacą. Mają zaklęcia, szybciej sie regeneruja mniej tracą przy DEADZIE. Niech sie loguja bez problemu ale powyższe rzeczy to dla mnie lekkie przegięcie.

-Denerwują mnie tacy jak ty...
-Nooby
-Thieffy
-Polacy
-Brazole
-Mass kicki
-Lagi

I co ?

Arlash 28-10-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Einstein15 (Post 1684663)
mnie drodzy uzytkownicy w tibii denerwuje wiele rzeczy:
1.Bardzo wielkie ograniczenie kont darmowych...
Ta gra z update na update robi sie coraz gorsza.To ulatwiaja zycie knightom to sorkom i nazywaja to balancem...Ponadto gracz darmowy ma odczucie takiego cisniecia sie.wiem zaraz odezwa sie ci madrzy co maja pacce i uwazaja ze gracze z darmowymi kontami powoduja lagi...Nie wlasnie mylicie sie.Rozumiem ze dodaja paccom co update nowe tereny i czary ale bezsensem jest to ze nic nie ma dla faccow...Ani jakiegos nowego expowiska ani zadnego czaru ktory spowodowal by "bananka" na naszej buzi
2.Kozactwo high lvli.
Wiekszosc high lvli uwaza ze majac wysoki lvl czy wysoki skill broni lub magiczny jest naprawde potezny i taki low lvl moze go uznac za bostwo...
3.Szerzenie sie booterstwa.
Coraz czesciej widze ze w kopalniach lub miejscach gdzie sa rotwormy czy zwykle dwarfy znajduja sie duze liczby booterow.Nie dosc ze odbieraja oni przyjemnosc z gry niskim lvlom to jeszcze utrudniaja zycie...
4.GM-owie
Gm-ow jest tyle a ich intensywnosc i reagowanie na skargi jest taka ze pozal sie boze.Zauwazam tu nie sprawiedliwosc np.stojac pod dp jak ktos prosi o tp to gm kozak czesto wbija i efekt taki banik... zas gdy booter zajmuje cala kopalnie i chamsko to robi to gm sie nie zjawi ...
5.Update
Z update na update jak juz pisalem to pozal sie boze...
Kiedys knight jak mial 70/70 czy 75/75 to byl idolem a goscie z 80/80 czy 90/90 to istna rzadkosc byla.A teraz?.Wbija ci taki 8 lvl.kisi ogorka na bocie ukryty i skilluje sobie 24/h.Efekt? skille 80/80 i taki udaje sie expic wraz ze wzrostem lvla przenoszac sie na coraz lepsze monstry...Ponadto po co dodali tyle tych smiesznych broni i po co te oraniczenia lvlowe na bron.To istny smiech na sali...Osobiscie sam posiadam knighta i update z tymi broniami to bezsens...

1)Kazdy tak mowi...kup pacc to zrozumiesz...

2)A co jezeli h-lvl jest od ciebie lepszy to nie moze kozaczyc ? normalna rzecz...fikasz = ded proste...

3)Tu sie z tobą zgodze

4)Tutaj rownież

5)Poskilluj troche to poczujesz ten klimacik. Jak bijesz sobie dl'a bez uha itp...A te ograniczenia to po to zeby ci twoi ,,booterzy'' nie biegali ze skillami 80 z Sovem :)

szepke 29-10-2007 18:43

1.Jak dedne, po tym jak kupe czasu skilluje lub expie.
A szczegolnie jak mnie dednie moj "kolega" ze szkoly(Ps. Moglby ktos go dednac - "Czorny ciemny rycerz" ??) :/
2.Lagi.
3.Oczyszczanie serwera w najlepszym momenci gry :)

MiDoO 30-10-2007 18:32

Ja tam do nickow nic nie mam :D
Mnie wkurzają:
<>NOOBY!!
<>Lagi
<>Oszuści
<>i BR-azyliany

DevilOfMale 31-10-2007 16:16

A mnie :P

Głupie nicki to mniejsze ale pk na swiatach pvp nie da sobie lvl wbic ide sobie na cyclopy a tu nagle team - pk i co ? ded :/ no i bye bye itemy

Mulko 31-10-2007 20:22

Mnie wkurza że na ziemi leży dużo śmieci.
Ale kiedy miałem 8 lv i znalazłem [ITEM]longsword[/ITEM] był to dla mnie skarb a teraz niestety śmieć;(
Jestem sorc :mag: i wole Różdżki;)

SonxPeti 01-11-2007 16:28

Mnie wnerwiają np. ludzie którzy mają od ciebie o 10 większy lv. i cię znienacka ubijają,albo skillując sobie przychodzi pk blokuje cię i ubija!!To jest wnerwiające...!!X(

SonxPeti 01-11-2007 16:29

Mnie wnerwiają np. ludzie którzy mają od ciebie o 10 większy lv. i cię znienacka zabija,albo skillując sobie przychodzi pk blokuje cię i ubija!!To jest wnerwiające...!!X(

Kasken 01-11-2007 22:44

mnie najbardziej w tibi wkurza to ze jak sie jest palem obojetnie jaki lew i Ci sie skacza spiry to juz masz deda, ostatnio bylem na dc i mi sie skonczyly speary i juz nie moglem wrucic do miasta bo bym padl obojetnie na czym.

P.S. Przydal by sie czar na zwykle speary ;(

Wampss 02-11-2007 00:36

Mnie najbardziej denerwują te zasrane dzieci, które przychodzą, wbijaja ci się na expa i ci biją potworki! To jest tak wkur*****ce że, żal mi sie robi ich. Najchętniej to bym takich poroz*******ał :D

Maciektgk 02-11-2007 01:19

Nooby, nooby i jeszcze milion razy nooby. Pierwsza sytuacja : Skillujesz se spokojnie na slimach. A tu wchodzi Ci taki noob, zabija slimy i mówi "siemq zodstanuiemy qunplami ???//". Druga sytuacja: Expisz sobie na swojej miejscówce i cieszysz się, że nikt ci nie przeszkadza. A tu noob wchodzi i mówi "lejwe". No normalnie żal...

Volshio 04-11-2007 01:31

Sytuacja w banku:

- 18448165643 osob w kolejce z czego ty 18448165632
- gosciu numer 1 wlasnie zrobil co mial zrobic i wkolko job, job, job, job, job, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, balance, balance, balance, balance, balance, job, job, job,
i tak w kolko

-ciagla przepychanka i pisanie hi milion razy na sekunde chocby im to cos dalo...

OMG

no i nooby zabijajace twoje potwory najbardziej w*****ajce podczas skilowania, no i jeszcze zabijesz wolfa a inni ci rzucaja smieci ze by nie mogles go otworzyc chocby mial z niego SoV wyleciec...

albo na serverach pvp, expisz sobie spokojnie w kopalni albo gdzies tam, przychodzi pk i cie leje:

1. padniesz to wiadomo lvl w dol itd
2. zabijesz go HUNTED!! od jego kumpli 200lvl+
3. udezysz go to HUNTED za to ze go bijesz

Jak mysle o tych nobach to grac mi sie odechciewa...
W*****lem sie nawet jak o tym pisalem...
Sry ;)

Yaund 04-11-2007 11:09

Według mnie najgorsi są spamerzy i złodzieje loota...Istan plaga a zwłaszcza na dwarf.

XanoX 06-11-2007 11:56

mnie w tibi denerwuje brak dźwięków i kolesie którzy mają od ciebie większy lvl i ich teksty ''ded?'' ,''chcesz deda?'' to tak denerwuje -_-'

Bula2008 06-11-2007 14:40

Mnie Wkurzaja nooby... a dokładniej polskie nooby... no i jeszcze brasile ktore mowia do ciebie po brasilu...a ty nic nikumasz bo angola nieznaja... :baby:

Noobs in tibia:
PL 50%
BR 35%
Other 15%

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58.