![]() |
@ Narzil : Ja znalazłem na ziemi w kazoo 6bp Kusz :D
Kiedyś szłem hamsko moim sorkiem akurat szukając kasy na Blue Robe.
Postanowiłem wejść na Kazoo na -3.Przeglądam zwłoki Soldków a tu znaliezisko.6 BP KUSZ!Odrazu parcelek do thais i z 3 h transport na Fibule. Oczywiście Blue Robe kupiłem po tym ;) . PZDR. Zolty-Sorcek |
A ja znalazłem... PAMPARAPAMPAMPAM:
Na Rookgaard: Carlin Sword Na Main: Crown Armor Na Test Server: MPA |
Ja najcenniejsze co znalazlem to w zabitym ciele dragon shield bp i 1 rune SD.;)
Mój brat miał spox farta: leżał pod jakimś typem worek on go przesunol i wziął otworzył.A co w nim? 268 platinum coins.Ale miał farta.8o |
Ja znalazłem najwiekszego rare w tibii, coś czego posiadacze to jedynie mała grupka ludzi... ROZUM :D
@Topic Rook: brass helm Main: hmm, nie licząc kilku lootbagów to chyba guardian shield, znalazłem też cuckoo clock. :p |
szczęscie
Pewnie nie uwierzycie, ale raz jakiś knight ubijał palka koło dp. Ten palek miał właśnie ledwo nabitego red skulla i gdy go zabił rzuciłe ciało na dół koło dp venore. W środku było g-armor, crown legi, rh, crossbow, bohy i bp. Ja szybko wziąłem g-armor i dałem loga, nawet bp nie otworzyłem.
|
...
Ja na mainie znalazlem loot baga na zamku kolo ab. jak go sprzedalem mialem 9,6k i w srodku jeszcze byl p-set. A w trupie znalazlem fsa i beholder shield.
na rooku znalazlem studded legsy na spawnie orc spearmanow kolo trupa se lezaly to wziąlem :D. |
odp
ja znalazlem worek wypelniony kamieniami do robienia run :)
|
Ja znalazlem spike sworda w depo>.
|
Ja znalazłem koło thais giant sworda
|
Cytuj:
Topic: Kiedyś jak jeszcze miałem 10 level to Boltsmaster dał red gema + jakiś naszyjnik. Poszło to all na ekwipunek, a kupiłem sporo, bo wtedy Refugia była nowiutka :p |
:):):)
Ja znalazłem (tzn. nie znalazłem ale złapałem z free itemków) Giant Sworda :cup: A tak po prostu to chyba...eee...nie mam pojęcia...:P
|
A ja znalazlem na ziemi Medżik Plejt Armora!!oneone!!sześćsześćsześć!111
@Topic Ludzie nie osmieszajcie sie. |
Ja znalazłem kogoś lootbaga na Foldzie za 7K 8o
|
Ja znalazłem Fire Sworda (mam nawet gdzieś screena) był w takim miejscu że nie dało się podnieść :(
|
Cytuj:
omg ludzie pomyslcie czasem:baby: |
Cytuj:
http://i2.photobucket.com/albums/y35.../FireSword.jpg |
ja jestem farcież jakiś sorc dednął tuz przy schodkach na hunterze a w nim:
4 hmm troche gp kilka blanków i 4 SD!!!!!!! :D |
Mianowicie uzywalem programu tibia spirte editor i w dp pod drzewkiem w ab znalazlem steel buty :)
|
Expilem kiedys na demonach wyszedlem na 1h (demon hell...) wrocilem byl ubite demony gdy otworzylem w jednym byl e plate a w drugim g legi
widocznie ktos niesprawdzal loota ^^ tylkos zedl na demon helmeta e plate opchenelm za 600k a g legi za 200k;] |
lol
@up
cos ci nie wierze... kto nie sprawdza demonow?? @topic Ja w dedzie na guardach royal helmet |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:38. |