![]() |
Cytuj:
|
Scobel, wiesz może na jakiej wersji tibi powstał rook?
Xzizzbit. |
To akurat wszyscy wiedza ;dd, - 4.0
|
Cytuj:
Nie wierze by jedna wersja tibi trzymała się ponad rok.. Xzizzbit. |
No to jakis glupi ten filmik ;p, daj linka ;o, ale jestem pewnie, ze Rook byl wprowadzony w upie 4.0
|
Pierwsza zmianka o Rooku o jakiej wiem byla z tibi 3.XX chodzi o wzmianke slowna nie fizyczna ... A z tego co ja wiem pierwsza stabilna wersja dla zwyklych graczy dotyczaca rooka pojawila sie wlasnie w tibi 4.0 Beta. I bylo to wiosna roku hmm 1998 i to nie byl na pewno Maj, chodz ten 1 miesiac nie daje roznicy chyba :) ...
Kiedys Update samego Klienta byly kilka razy do roku, a update od dawien dawna sa 2 razy w roku, "Letnie" i "Zimowe", chodz w okresie Tibi 5.0 byly podobno 3 Update Tibi, wtedy wlasnie chyba wykryto buga z placeniem za pacc czy jakos tak ... |
|
Cytuj:
|
up@
Chodzi i date rooka i ten twoj ss quest, chciałem "obalic" ten SS ktory dales, ale cos sie nie udalo po części:P o ten film prosił akurat Fpitolony.. |
Cytuj:
|
gz wszystkim lols , nie tu wkleilem foto -.-
|
@Koper of Drawno
Piękny lighthack i piękne przeźroczyste kolumny i skrzynki. na dodatek ten screen łamie regulamin >.> i czym chciałaś/łeś się pochwalić >.< |
@Koper
Twoje Zdjęcie łamie regulamin :P,pozatem jeśli na serwie jest osoba z wysokim lvlem ktora ciagle siedzi na MH to nie masz Szans zabic asa ;) |
Gratulacje, diud! Biedny Axo, mógłbyć pierwszym 40 lvlem, a tu przyszło dwóch idiotów i wbiło przed nim. Ale trudno, zachciało mu się Maroko, to niech płacze =p. Przy okazji pozdrowienia dla najnowszego "nabytku" Xereny - już on wie o kim ja mówię ;)
|
@up
Do zrzucenia Locke Rookgaard na drugie miejsce (www.rookstat.com). |
Do Coronel.
Dziecko ognia, wody powietrza i ziemi, czy ty nie wiesz co to regulamin tematu "Album Rookgaardu", który znajduje się na 1 stronie tematu? Naprawdę tak boli zajrzeć na 1 stronę? Wybacz nie interesuje nas lvl 26, który ma już hohohoho "wiele" osób! Regulamin tematu: Cytuj:
@down I ja potrafię podmienić wygląd legiona na iron'a :D |
Skąd on ma iron helmet na rooku?!
|
@Ciufcia
Trudna the Second rox, Gz :) |
Noo,Ciufcia , gz :)
|
Cytuj:
Hmm...skąd masz iron helmet? @Instynkt Na furorze teraz jest peeeeełno pseudo rookstayerów z 10~12lvlami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28. |