Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Vandoz 14-10-2006 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030608)
@edit
Czy ten temat jest do komentowania wydarzeń czy kto zakim idzie?

@up Noname18
Ok.Koniec gatki szmatki :D

Do wypowiadania na temat co sie dzieje na Morganie, czyli to i to ^^

Jaz 14-10-2006 14:33

Taaa. Xillio ma bana do jutra... Zresztą Xillio = Volltio, czyż nie ?

R.R. 14-10-2006 14:37

Tathar to ja bym się dołaczył bo barzdo lubię wojny tylko że cie zniechęci mój mały poziom w grze(10 lvl) ale jakbym tak zrobił 15 to bym walil z Fire Fieldów,Potem 18 lvl z FB,25 lvl z HMM.(chociaż wątpię zrobić taki lvl :D)
Ale moja propozycja może być co nie.Liczy się HONOR i ODWAGA!A ja mam w 3dupy odwagi.Jakbym chciał to kupuje PACCA i ide na Demony :P

@up Vendoz
No dobra to o tym można mówić w Tibi a tego kto za kim idzie nie mam w temacie tego POSTA(?)!!

Noname18 14-10-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1030693)
Taaa. Xillio ma bana do jutra... Zresztą Xillio = Volltio, czyż nie ?

Co znaczy Xillio - Volltio?:confused:

Jaz 14-10-2006 14:44

Jak chcesz to zbluzgaj mnie znowu, że nic nie wiem.. Vollio chyba kupił Xillia za jakieś 600k ?
Jeszcze jedno. Jak rozmawiałem z Volltiem jakieś 4 dni temu, i spytałem o jego poprzedniego chara, to powiedział że był nim Xillio, więc jest chyba jakieś ziarenko prawy w tym ?

@down
Xillio i Volltio są razem z Russelem - Karma(sojusz z Incendorem)

R.R. 14-10-2006 14:49

No ja nie wiem Jaz kto kogo czyj har i wogóle.Jak narazie sie niepcham w privem do Volltio i wysokich 100 i innych lvl.Mam za mały lvl,nie chciał by ze mnom gadać bo mnie nie zna.Ale jak tak mówisz to może tak jest.
A czy Xillio nie jest Liderem Jakiejś polskiej Gildii??

Noname18 14-10-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1030712)
Jak chcesz to zbluzgaj mnie znowu, że nic nie wiem.. Vollio chyba kupił Xillia za jakieś 600k ?
Jeszcze jedno. Jak rozmawiałem z Volltiem jakieś 4 dni temu, i spytałem o jego poprzedniego chara, to powiedział że był nim Xillio, więc jest chyba jakieś ziarenko prawy w tym ?

@down
Xillio i Volltio są razem z Russelem - Karma(sojusz z Incendorem)

Chyba tak było, wiec kto gra teraz kim bo sie poglubilem? :(

kuglarz 14-10-2006 14:56

Jakie bzdury tu wypisujecie, o jezu!!
Na razie prowadzi Nizahe, ponieważ od trzech dni nie chce podjąć walki, czeka, aż mu się opinia publiczna poprawi ;]. My jesteśmy gotowi, rękawicę rzuciliśmy, teraz czekamy, aż on ją podniesie.
Co do polaków, którzy dołączyli do Karmy, to mieli oni swoje powody, nie każdy musi czuć jakąś specjalną sympatię do rodaków z serva, mamy w koncu wolny kraj.
Ogólnie nie liczcie że w weekend coś sie zmieni, ponieważ większość Incendoru i Karmy baluje po jakis różnych party i nizahe nie ma teamu.
A jak już mowa o imprezkach to najlepszego Morita :] Oczywiście z okazji osiemnastki - witaj na progu dorosłego życia. Mam nadzieje, że z tej okazji uda nam się zdelevelować twojego chara :P.

Hail Hurricane!!!

Jaz 14-10-2006 14:56

Volltio gra oboma charami. Jego brat(Kuba) 'podobno' sprzedał mu postać...

Pytanie do osób z dużym stażem na Morganie :
Czy Volltio kiedyś powiedział, że Xillio to jego rl brat, lub odwrotnie ?

Vandoz 14-10-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1030728)

Kiedys tam , dawno temu, jak innym charem gralem, to cos Xillio wspomnial takiego, ze cos z bratem musi pomoc czy gdzies isc, i poszedl z Volltiem :p

R.R. 14-10-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1030728)

Oj.Nic mi o tym nie wiadomo ale myślę że tak mogło być...:baby:

Raul 14-10-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030700)
Tathar to ja bym się dołaczył bo barzdo lubię wojny tylko że cie zniechęci mój mały poziom w grze(10 lvl) ale jakbym tak zrobił 15 to bym walil z Fire Fieldów,Potem 18 lvl z FB,25 lvl z HMM.(chociaż wątpię zrobić taki lvl :D)
Ale moja propozycja może być co nie.Liczy się HONOR i ODWAGA!A ja mam w 3dupy odwagi.Jakbym chciał to kupuje PACCA i ide na Demony :P

No to rzeczywiście jesteś odważny. Nie boisz się poświęcić postaci na 10lvl, którą da się zrobić w kilka godzin. Dla mnie to odważni są ludzie z Hurricane, bo w przypadku przegranej wojny tracą postacie na 100+lvl.

R.R. 14-10-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1030750)
No to rzeczywiście jesteś odważny. Nie boisz się poświęcić postaci na 10lvl, którą da się zrobić w kilka godzin. Dla mnie to odważni są ludzie z Hurricane, bo w przypadku przegranej wojny tracą postacie na 100+lvl.

No a jak ktoś jest ułomnym dzieckiem to robi postać 10 lvl w miesiąc,a ded byłby dla niego załamaniem.
PS.Nie brać tego do siebie i mi sie nie awanturować z tego powodu.;)

Duuuude 14-10-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz (Post 1030727)
Jakie bzdury tu wypisujecie, o jezu!!
Na razie prowadzi Nizahe, ponieważ od trzech dni nie chce podjąć walki, czeka, aż mu się opinia publiczna poprawi ;]. My jesteśmy gotowi, rękawicę rzuciliśmy, teraz czekamy, aż on ją podniesie.
Co do polaków, którzy dołączyli do Karmy, to mieli oni swoje powody, nie każdy musi czuć jakąś specjalną sympatię do rodaków z serva, mamy w koncu wolny kraj.
Ogólnie nie liczcie że w weekend coś sie zmieni, ponieważ większość Incendoru i Karmy baluje po jakis różnych party i nizahe nie ma teamu.
A jak już mowa o imprezkach to najlepszego Morita :] Oczywiście z okazji osiemnastki - witaj na progu dorosłego życia. Mam nadzieje, że z tej okazji uda nam się zdelevelować twojego chara :P.

Hail Hurricane!!!

Takie pyatnko ktos z człwonkow Hurricane napisale ze kupujecie kase itp. na allegro czy to prawda?

Vandoz 14-10-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030746)
Oj.Nic mi o tym nie wiadomo ale myślę że tak mogło być...:baby:

Ale to bylo z rok+ temu na Edron. Wiec sie mogli wlasciciele pozamieniac ^^

R.R. 14-10-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1030760)
Takie pyatnko ktos z człwonkow Hurricane napisale ze kupujecie kase itp. na allegro czy to prawda?

Se zobacz na Allegro ;)

R.R. 14-10-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz (Post 1030761)
Ale to bylo z rok+ temu na Edron. Wiec sie mogli wlasciciele pozamieniac ^^

No Vandoz może masz racje.A jak to było rok temu...jezu wtedy to ja grałem chyba...no nie wiem gdzie grałem.
Z tego wszystko co tu piszemy to zaniedługo chyba napisze opowiadanie bo wszystko zaczyna sie układać w całość.;)

Duuuude 14-10-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030770)
No Vandoz może masz racje.A jak to było rok temu...jezu wtedy to ja grałem chyba...no nie wiem gdzie grałem.
Z tego wszystko co tu piszemy to zaniedługo chyba napisze opowiadanie bo wszystko zaczyna sie układać w całość.;)

Napisz chetnie poczytam btw. wczoraj byly urodziny legendarnego Jimboba :PP

R.R. 14-10-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1030785)
Napisz chetnie poczytam btw. wczoraj byly urodziny legendarnego Jimboba :PP

Jakiego znowu Jimboba nikogo takiego nie znam.A te opowiadanie to chyba będzie wyglądało jak coś takiego jak ppierwsze kartki z Nowego Testamentu :D

Duuuude 14-10-2006 15:25

Chcialbym zapytac czy gildia Hurricane nie chce pomocy chodzi mi o to ze jezeli wysoko lvli polacy chca wam pomoc wy nie chcecie czy jak ? ;s:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42.