![]() |
Cytuj:
|
Furor Going Down =)
Furor Going Down =)
Furor Going Down =) Furor Going Down =) Next Frag .. 15:42 You see Hatller (Level 60). He is a sorcerer. He is Concilous Vertitas of the Traceurs. 15:43 Warning! The murder of Hatller was not justified. Film istnieje lecz niestety nie jest do zapublikowania =) Pozdro |
LOL Czips nie wpadl po axe mastera z taifunem >.< axe padl bo jest poprostu hunted u Imy i Czipsa...
Dusski nie sa za zadna ze stron w tej wojnie sa neutralni :) Hail Vision! Pojedziecie z nimi!!:evul: |
Dzis 18.10.2006 Anaboll odszedł z Aberratio i dołaczyl do Vision.B)
a Pasterz the axemaster wyszedł/został wywalony z Aberratio.8o Ciekawe co sie stało ....:( |
udzielil by ktos informacji ;p
|
btw dzis Dharliona ubito na Furorze. Blokował Ratilltek 52 kina a z sd bił Soveign 50 rp. Loot marny, taki sam jaki czesto widzimy z arcanistow.
|
Furora Going Down
Next Frag.. =) 22:02 You see Yakaaz (Level 35). He is a sorcerer. He is Vice-Leader of the Death Angels (Bad Boy). 22:04 Warning! The murder of Yakaaz was not justified. Pozdro dla kumatych Hali Sunblade =) |
Nie wiem czy ta wojna cos da, dobrze ze juz tu nie gram.., Nie lepiej było zlonczyc sie i poklepac Dusków, i tak polowa tu nie gra i tak.. i są tez inne powody ;D, Ta Furora byla zjebana po jakis 4+ miesiacach istnienia ;]...
|
i tak kyry nic nie pobije (1+)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aphy
Aphy~~ jak chcesz to moge do was dolaczyc do team-u ; o
Bo od dzisiaj mam hunta a zaplacic nie zaplace xD mam 40+lvl ;p |
Cytuj:
|
Aphy
Moglbym doloczyc do teamu ? :P Specjalnie zrobilem 14 sorka z 15 magikiem zeby popeczyc :P
|
Cytuj:
|
Zycze wam Vizjonisci nowych osiagniec na nowych swiatach
tutaj juz nie macie szans a wierzylem w was tak bardzo ;) ps. Nocnym pekowaniem nie wygracie wojny ;P bo przez caly dzien beda odrabiac lvle ;) pozdrowienia dla calego vision Rousen ;) |
Cytuj:
|
chce ktos sie dolonczyc do pk Team ;) Msg to me in Game ;p
Furora going doooooown.... Pozdro dla kumatych i mojego team ;p Hali Sunblade |
Cytuj:
wiesz stary, najwieksza parodia to to, że sie mylisz :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |