![]() |
Cytuj:
|
@up
A na profil spojrzeć to nie łaska?:p. Dziwie się że tak późno na oczy przeż(rz)ałem. Cya Galana. :D |
Panowie panowie panowie (no i oczywiście Panie jeśli takowe są) spokój do jasnej .... Czy wy możecie w końcu mówić na TEMAT mówcie o galanie. Nie wyciągajcie jakiś brudów i śmieci bo to bezsens i znowu modkowie zamkną temat i będą mieli racje bo ostatnich xx stron to spory i waśnie, spokojnie :) Jak czytam w końcu nie mówicie o rumciu (i dzięki Bogu ufff 10 stron dla niego to dużo za dużo jeśli chcecie kontynuować jego temat to w nowym topicu )
Teraz w temacie: Jeśli kardear ma pasy do kondy to powinien nim grać!!! Taki ms na wojnie to perełka a po ostatnim upd -wymiatacz. Może ma może nie niestety on raczej nie udziela się za bardzo na tym forum :D. Co do hwl i ostatnich fragów gratz panowie oby to był początek waszego zwycięstwa a nie nadchodzące widmo porażki. Zimpa się wypłacił i ... to jego wybór jego decyzja to mogła by być jego wojna ale on wolał zamiast stać w pzcie, grać lvlować i cieszyć się a nie stać całymi dniami w pzcie wychodząc tylko na jakieś "akcje". Wiadomo jego zachowanie niektórzy mogą odczytać jako zdradę kolegów. Pozdro |
Siema Jastr;)Dzisiaj gadałem z Aytlihia i dowdziedziałęm się dlaczego doszła do hwl , teraz wszytko jasne B)
_______ Hatanoz : I've got 3 owners but every one is retried xD |
Cytuj:
1. Doszedl! 2. Bo tak jak inni chce grac i placic jak przyjdzie na to pora:baby: 3.Jego ownerzy sa zbyt slabi psychicznie by stanac z honorem i walczyc o swoj spokoj i spokoj jego znajomych.. 4. Poczekamy zobaczymy jak do nas sam przyjdzie o pomoc po jakims czasie;) |
Cytuj:
RIP and Hail second edition of Corentiros and Forgotten Shadows! |
RIP and Hail second edition of Corentiros and Forgotten Shadows![/quote]
Hail real friends! To the grave with honour and dignity! We will survive! |
A ja mam pytanko:
za co padl wrobel?? |
Oni raczej nie potrzebuja specjalnie powodu do zabijania, jesli maja to jakis smieszny najczesciej. Tak samo Joe padl 2x ale co można poradzić tylko dołaczyc do relictus:P
|
Cytuj:
|
Wrobel padl bo ktos mial inva do jego domku z Relictus, pytam sie kto to oni nie wiedza, ale wazne ze "ktos" mial.... powod taki jak inny czyli nie dosc ze bezsensowny to jeszcze nieprawdziwy
|
Za to samo padl niby Wróbel~, ze mialem inva do jego domku, ktorego stracilem bodajze w czasie przystapienia do wojny? I wtedy ostatni raz mnie w nim rzekomo widziano...
Galana jest skonczonym swiatem, wczoraj rozmawialem dosc dlugo z czlonkami HWL i na pytanie dlaczego "to robia" odpowiedzieli, ze kochaja "to robic" i nawet jesli bedzie trzeba, potraktuja "tak" caly server. Takze cieszcie sie gra poki mozecie, chyba ze wygramy wojne :) |
Btw. ten update jest najgorszym ze wzglednu ponownej personalizacji konta, co daje mozliwosc sprzedania konta, zarejestrowania go na nowego ownera tak jak gdyby nigdy nic. Tak zrobilo HWL, conajmniej 3 ownerow sie zmienilo:
Corlic jak kazdy wie, Nuskei i Xees, reszta wyjdzie w praniu... |
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi poczym odszedłem :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@kilka up
Za 1 razem padlem bo nie w pore znalazłem się na Treasure Island, wtedy było tam 3/4 HLW. 2 dead to juz moja głupota. Uciekałem do najblizszego PZ. HLW wiedzialo o tym i zablokowali je( w tym przypadku statek) |
Cytuj:
|
Rainfanger
Aug 24 2006, 11:59:58 CEST Died at Level 113 by a scarab rumcio Aug 24 2006, 11:48:54 CEST Died at Level 112 by a dragon Aylitha Aug 24 2006, 00:12:52 CEST Died at Level 136 by a dragon lord chyba trzeba oglosic dzien zaloby, coz za pech ;( |
Bywa… :p Pewnie sami drudzy ownerzy po padali xDDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |