Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Bolter 29-12-2006 19:08

moim zdaniem Latimerid chce rozpetac jakis problem miedzy mna ,nim ,seqiem i jeszcze paroma ludzmi

Latimerid czemu ty nie dolaczysz do wojny a zapomnialem muszisz robic loginy do wyzywania seqa. Zal dupe sciska .

Jak maszz jakis problem to sam dolacz do wojny ja chce grac w spokoju jakos wolno te lv bijesz nawet moj kumple Ancient Sorcererr (Skrzat) cie Wyprzedzil.

Martinesz 29-12-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1160468)
moim zdaniem Latimerid chce rozpetac jakis problem miedzy mna ,nim ,seqiem i jeszcze paroma ludzmi

Latimerid czemu ty nie dolaczysz do wojny a zapomnialem muszisz robic loginy do wyzywania seqa. Zal dupe sciska .

Jak maszz jakis problem to sam dolacz do wojny ja chce grac w spokoju jakos wolno te lv bijesz nawet moj kumple Ancient Sorcererr (Skrzat) cie Wyprzedzil.

myślę, że Ty sobie narobiłeś problemów bijąc Tibora... nie mam pojęcia jak to rozwiążecie na pewno, wiem, że rozwiązanie nie przyjdzie tak łatwo ^^ Morita nie pomoże ^^ gl

Master Vilum 29-12-2006 20:01

Poprosilem o nie ruszanie Tibora i wiedza ze to byl blad ruszac mi kumpla ale teraz all jest ok wiec nie ma sensu dalej tego rozstrzygac

Pozdrowionka xD

Morii 29-12-2006 22:06

Vilum przeciez Emzy mial deep reda jak hera wpadl :P nie chwalil sie ? hehe

Latim3rid 29-12-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1160468)

Ja nie widze tutaj problemu, czy nie moge miec wlasnego zdania o Tobie lub o kims innym? Nie mam zadnych loginow, po drugie jestem zajety graniem w Tibie, a po trzecie to nie chce mi sie tracic czasu na wypisywanie tutaj historii mojej gry :)

Do wojny czemu nie dojde? Lol. Powiedz mi raczej duzo nie zdzialam narazie gdy mam max 1,5 FPS i kompa z 500mbH ,20 kickami dziennie, wole spedzic czas z dziewczyna niz meczyc sie nad Tibia, pogadaj sobie z moimi znajomymi oni znaja moja historie, nie musze wypisywac moich osiagniec :))))

I jeszcze jedno, jakos nie widze wyzwisk itp na Kazadum, a przed Uznaniem Pokoju, wszedzie sie tego roilo...

SpoX, wracam do lozka :)

Bolter 29-12-2006 22:34

tak tak Lati ja tez mam dziewczyne a twoje kicki sa straszne o jezu ale skoro sam niemozesz dolaczyc niewyglaszaj swojej opini na temat moj co ja postanowilem z gildia zrobic w sprawie wojny ok ?

swoje zdanie zatrzymaj dla siebie a to co do wyzwisk dla twojej wiadomosci pisalem w trakcie tamtej wojny ze niejestem po niczyjej stronie ^^

i tu i tu mam kumpkli to na huj mam przeciwko nim walczyc?

Latim3rid 30-12-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1161129)
tak tak Lati ja tez mam dziewczyne a twoje kicki sa straszne o jezu ale skoro sam niemozesz dolaczyc niewyglaszaj swojej opini na temat moj co ja postanowilem z gildia zrobic w sprawie wojny ok ?

swoje zdanie zatrzymaj dla siebie a to co do wyzwisk dla twojej wiadomosci pisalem w trakcie tamtej wojny ze niejestem po niczyjej stronie ^^

i tu i tu mam kumpkli to na huj mam przeciwko nim walczyc?

OKokoko :baby:

Bolter 30-12-2006 02:26

Wypowie sie ktos na temat ownedo Jamala ... Jakktoschce movie msg me Z pomoca 2 czlonkow Corleone Familly padl jak Kaczka ;]

co za tym szlo Jobizof nie byl zadowolony Z tego ^^ ale oddalismy bp i w-helmet i narazie jest nam Odpuszczone

Dec 30 2006, 00:25:27 CET Killed at Level 103 by Seq The Master.

Name: Jamal Fighter
Sex: male
Profession: Knight
Level: 99
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Dec 30 2006, 00:25:31 CET

Bezblessow taki lv Zal dupe sciska Co jak co Mielismy placic Ale Mori nas wybronil ^^

Lindlay 30-12-2006 03:02

boze jak chcecie wywalic unit z servera to trzeba pozadna ekipe, zgranie, ventyl, skill a nie bande kretynow ktorzy sie kazdym fragiem jaraja na tym forum ~~ dajcie spokoj ludzie

SeQ_PL 30-12-2006 03:22

@Lati~
Moderator forum tibia.pl podal mi na gadu-gadu ze z twojego ip załozono konto "SeQ_SWE" z ktorego mnie wyzywales.

@Lind:
Co ty robisz o 3 w nocy no life! :O

Latim3rid 30-12-2006 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1161540)
@Lati~
Moderator forum tibia.pl podal mi na gadu-gadu ze z twojego ip załozono konto "SeQ_SWE" z ktorego mnie wyzywales.

@Lind:
Co ty robisz o 3 w nocy no life! :O

Owszem zostalo zalozone u mnie, i uzywane u mnie.

Smichael 30-12-2006 13:08

Well
osobiscie nic do Seqa nie mam chodz zawsze sie lubilismy klocic na forum ale to bardziej pod kabaret i zeby powkurzac modów

a co do Titani to trudno mi sie wypowiadac co do tego jakoz zabardzo nie mam czasu na gre a teraz kiedy mam zlamana noge ( nie mam gildi od ponad tygodnia ) kazadum wypowiada wojne Illiade i sie okazuje ze mam hunta tylko za co ?
za to ze bylem kiedys tam gdzies i co niby zrobilem teraz nic wspolnego z wojną nie mam ogolnie to AoW i Unit sprawa zalatwiona tylko Kazadum ..
emzy napisal ze moge byc free ale nie moge expic (Lol) a ja chce tylko wbic lvl bo i tak za miesiac wyjezdzam do Szwecji do ciotki pracowac i raczej nie bede mial na tibie czasu ..
a co do Jamalla
zal mi go chłopak nie ma nic kasy a wy sie smiejecie ze nie ma blessow on ma co chwila kicki i stracil all ... pozdro

Lindlay 30-12-2006 14:33

Tak seq jestem no lifer !!!111oneone

Bolter 30-12-2006 21:29

Michu sluchaj ten char trafia od osoby do osoby i to juz 12312412 owner niemoja sprawa zawinil i zdechl nic wiecej a Cf jakos nam odpuscilo ^^

Madreth 31-12-2006 15:16

Bolter, CF napewno sie was boi dlatego wam odpuscilo!!!
A zreszta, co dead Jamala ma zwiazek z topiciem? Lol, aaaa.... Rozumiem! Chciales sie polansowac to mow brachu odrazu :D

PaweLLo141 31-12-2006 18:46

Wsiego dobrego życze wam;<

Latim3rid 02-01-2007 12:47

9-1 dla CF & ILLIADE ?

Btw... 12:53 Saddam Hussein has left the party.

Combosa od USA dostal ;/

Smichael 02-01-2007 14:28

ja myslalem ze to w iraku go powiesili >: )
ale nvm

nadal czekam na reason mego hunta od kazadum x)

Kolos from rodos 02-01-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1161540)
@Lati~

lati: own3d!

Dozamet 02-01-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1168769)
Btw... 12:53 Saddam Hussein has left the party.

Combosa od USA dostal ;/

Sadałn HujSsaj padł nad 4.00 rano ;).
Died at level 58 by [CHAR]Iraq[/CHAR] and [CHAR]George Busch[/CHAR] ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04.