![]() |
moim zdaniem Latimerid chce rozpetac jakis problem miedzy mna ,nim ,seqiem i jeszcze paroma ludzmi
Latimerid czemu ty nie dolaczysz do wojny a zapomnialem muszisz robic loginy do wyzywania seqa. Zal dupe sciska . Jak maszz jakis problem to sam dolacz do wojny ja chce grac w spokoju jakos wolno te lv bijesz nawet moj kumple Ancient Sorcererr (Skrzat) cie Wyprzedzil. |
Cytuj:
|
Poprosilem o nie ruszanie Tibora i wiedza ze to byl blad ruszac mi kumpla ale teraz all jest ok wiec nie ma sensu dalej tego rozstrzygac
Pozdrowionka xD |
Vilum przeciez Emzy mial deep reda jak hera wpadl :P nie chwalil sie ? hehe
|
Cytuj:
Ja nie widze tutaj problemu, czy nie moge miec wlasnego zdania o Tobie lub o kims innym? Nie mam zadnych loginow, po drugie jestem zajety graniem w Tibie, a po trzecie to nie chce mi sie tracic czasu na wypisywanie tutaj historii mojej gry :) Do wojny czemu nie dojde? Lol. Powiedz mi raczej duzo nie zdzialam narazie gdy mam max 1,5 FPS i kompa z 500mbH ,20 kickami dziennie, wole spedzic czas z dziewczyna niz meczyc sie nad Tibia, pogadaj sobie z moimi znajomymi oni znaja moja historie, nie musze wypisywac moich osiagniec :)))) I jeszcze jedno, jakos nie widze wyzwisk itp na Kazadum, a przed Uznaniem Pokoju, wszedzie sie tego roilo... SpoX, wracam do lozka :) |
tak tak Lati ja tez mam dziewczyne a twoje kicki sa straszne o jezu ale skoro sam niemozesz dolaczyc niewyglaszaj swojej opini na temat moj co ja postanowilem z gildia zrobic w sprawie wojny ok ?
swoje zdanie zatrzymaj dla siebie a to co do wyzwisk dla twojej wiadomosci pisalem w trakcie tamtej wojny ze niejestem po niczyjej stronie ^^ i tu i tu mam kumpkli to na huj mam przeciwko nim walczyc? |
Cytuj:
OKokoko :baby: |
Wypowie sie ktos na temat ownedo Jamala ... Jakktoschce movie msg me Z pomoca 2 czlonkow Corleone Familly padl jak Kaczka ;]
co za tym szlo Jobizof nie byl zadowolony Z tego ^^ ale oddalismy bp i w-helmet i narazie jest nam Odpuszczone Dec 30 2006, 00:25:27 CET Killed at Level 103 by Seq The Master. Name: Jamal Fighter Sex: male Profession: Knight Level: 99 World: Titania Residence: Venore Last login: Dec 30 2006, 00:25:31 CET Bezblessow taki lv Zal dupe sciska Co jak co Mielismy placic Ale Mori nas wybronil ^^ |
boze jak chcecie wywalic unit z servera to trzeba pozadna ekipe, zgranie, ventyl, skill a nie bande kretynow ktorzy sie kazdym fragiem jaraja na tym forum ~~ dajcie spokoj ludzie
|
@Lati~
Moderator forum tibia.pl podal mi na gadu-gadu ze z twojego ip załozono konto "SeQ_SWE" z ktorego mnie wyzywales. @Lind: Co ty robisz o 3 w nocy no life! :O |
Cytuj:
Owszem zostalo zalozone u mnie, i uzywane u mnie. |
Well
osobiscie nic do Seqa nie mam chodz zawsze sie lubilismy klocic na forum ale to bardziej pod kabaret i zeby powkurzac modów a co do Titani to trudno mi sie wypowiadac co do tego jakoz zabardzo nie mam czasu na gre a teraz kiedy mam zlamana noge ( nie mam gildi od ponad tygodnia ) kazadum wypowiada wojne Illiade i sie okazuje ze mam hunta tylko za co ? za to ze bylem kiedys tam gdzies i co niby zrobilem teraz nic wspolnego z wojną nie mam ogolnie to AoW i Unit sprawa zalatwiona tylko Kazadum .. emzy napisal ze moge byc free ale nie moge expic (Lol) a ja chce tylko wbic lvl bo i tak za miesiac wyjezdzam do Szwecji do ciotki pracowac i raczej nie bede mial na tibie czasu .. a co do Jamalla zal mi go chłopak nie ma nic kasy a wy sie smiejecie ze nie ma blessow on ma co chwila kicki i stracil all ... pozdro |
Tak seq jestem no lifer !!!111oneone
|
Michu sluchaj ten char trafia od osoby do osoby i to juz 12312412 owner niemoja sprawa zawinil i zdechl nic wiecej a Cf jakos nam odpuscilo ^^
|
Bolter, CF napewno sie was boi dlatego wam odpuscilo!!!
A zreszta, co dead Jamala ma zwiazek z topiciem? Lol, aaaa.... Rozumiem! Chciales sie polansowac to mow brachu odrazu :D |
Wsiego dobrego życze wam;<
|
9-1 dla CF & ILLIADE ?
Btw... 12:53 Saddam Hussein has left the party. Combosa od USA dostal ;/ |
ja myslalem ze to w iraku go powiesili >: )
ale nvm nadal czekam na reason mego hunta od kazadum x) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sadałn HujSsaj padł nad 4.00 rano ;). Died at level 58 by [CHAR]Iraq[/CHAR] and [CHAR]George Busch[/CHAR] ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |