![]() |
Żałosne...
Większość tych dopisków jest tak żałosna... Aż szkoda słów... Zabawne one się stają, kiedy ktoś z takimi dopiskami dostaje lanie. Wtedy wypowiedzenie kwestii exura vita ''''Nigdy mnie nie dopadniesz'''' i padnięcie plackiem na ziemię jest naprawdę przekomiczne...
Więcej pokory i (zwłaszcza) rozumu życzę niektórym. |
Coś ode mnie
utani hur/gran hur "" Zenek policja spier......
utevo lux "" Dzieci słońca do mnie!! Rozświetlcie mi drogę!! |
Utevo Lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha niekupie
Utana Vid" Gdzie jest bobas......??? Exura "Prawie jak UH :evul: |
ja widzialem
exori "" pierdo** nie blocze !! exura "nagasukanabosaka exevo gran mas vis " nie ma bata na pirata |
Exura ""Skończyłeś?
Exura Gran ""Ja też się cieszę... Exura Vita ""Naprawdę to tylko zabawa.. Utamo Vita ""To tylko gra, lecz czas zmarnowałem i teraz go nie zmarnuje.. Exori ""Naprawdę jesteś ratem... Zmyślałem :P |
Ja se wymyślam (Choć wielu nie moge używać) takie:
Exevo Gran Mas Vis ""Chowaj się kto mo... za pozno ;p Exiva .... ""Gdzie ty jestes bydlaku ??!! Utevo Res Amazon/Monk ""zawsze chciałam/em miec meza/zone ! :) Exura Sio .... ""syropek czy tabletki ? Exori ""nie rozmiar znaczy o sile czlowieka .... i nie tylko Adana Ani ""Tabletka na uspokojenie ! Utana Vid """Pobawimy się w chowanego ?? Adito Tera "" I już po twoim Magic Swordzie :D Exana Pox "" Uwaga! atak Scorpionów/Wyvern na miasto! Utevo Lux ""Nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke jeza sonica! Exani Hur Up/Down "" I juz mnie nie ma! Exevo Gran Mas Vis ""I juz cie nie ma! Exevo Pan "" Papu Papu! Exevo Con ""Strzalka w prawo, Strzalka w Lewo. Jak ja nie lubie jezdzic w miescie! Exevo Con "" Potega palladyna! :) Exevo Con Mort "" Potega Paccadyna! :P Exevo Con Vis "" Potga Promodyna! :D Adevo Mas Hur "" Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion (Dla nie zorientowanychz to tekst piosenki "Explosion") Adevo Mas Vis ""Takiej Bombki Nie Znajdziesz na Choince! Exevo Grav Vita "" Jeszcze pomidorów na tym brakuje -.- Exeta Vis "" ala to mnie zpradowalo ! ;/ (Tylko Na Antice) : czar ofensywny "" Przywitaj Sunrisa :D Adori Vita Vis "" Patrz Eternal! Ty tak nie mozesz :P |
ja mam tylko dwa =o.
exura "" br br- what u gonna do.. when there are no free itens for u :o Utani Hur "" Faster Jonny Faster! |
Ja mam Takie
Utamo Vita ""Goniom Cię H** i masz malo hp??Pier****** se Vitke i Kill all of them. |
exana pox "jak nie zadziala to gozdzikowa ma wpier*ol :P
|
Moje ulubione
Utani Hur"Ruchaj barbi aż się zgarbi :P |
eXura "" Narazie Brak Fajnego Textu :P <taki mam na serio opis>
uteVo luX "" Czy Ciemno Czy Jasno Plynie Muza Przez Miasto... uTani hUr "" OoOo Zycie Idzie Jak Na Speedzie... eXana poX "" I Don't Need Marihuana, I Don't Need A Penny Drugs... :P:D |
Kumpla z titani xD - utani gran hur '' w11 zglos sie , Zgłaszam sie , Pk na lewo od depo , juz jade '' xD 8o
|
Utevo lux ""Nie ma takiej sily by nam palic zabronili...
Brak słów :| :] |
Exura "" Mało daje, ale się przydaje.
Exura gran "" I jedziesz dalej. Utevo lux "" Niech stanie się śwaitłość. Exiva Nick "" 9,10!Szukam |
wymyśliłem jak siedziałem na kiblu :D
Ex u ra "mam problemy z wymową" |
Utani gran hur ""przez ogródki i trawniki zapier...a myszka miki za nią donald głośno sapie czekaj ku..o jak cie złapie":p
Exevo flam hur ""TNT" |
Ja kiedys miałem Exori ""My little UE...
;s |
Utevo Lux "" Chociaz ciemno tu jak w dupie to ja torcha i tak nie kupie
|
Cytuj:
Exevo gran mas vis ""Dlaczego wszyscy sobie poszli?:( exura""vita Exori"oblivion Utevo lux ""fux |
exevo gran mas vis ""Tak mi przykro:(""
utevo gran lux ""patrz qrwa swietliki! gdzie?"" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |