![]() |
Haha
Przed chwilą uczestniczyłem moim noob charem w tej tzw. wojnie, która toczyła się w Carlin(gdzieś wyżej został przez kogoś umieszczony screen).
No i powiem jedno: ewidentny brak zgrania! Tam Polak Polaka zabił(po zrobieniu white skulla):p . A w większości zachowanie przypominało rasowego nOOba. Ps. Sam prawie padłem od swojego rodaka:p . Popłyńce Panowie na Edron tam się aż roi od hiszpanów którzy zabijają każdego napotkanego Polaka. |
Myślałem że arcania żyje wojną dpft vs beach ale z tego co wy tu przedstawiacie idzie wywnioskować że to co teraz sie dzieje na servie to jakaś nacjonalistyczna żeś :evul: więc jak to jest .......
|
ale czemu tutaj wszyscy wojna polsko hiszpanska jak mozna uznac ze to jest wojna hiszpania vs others
|
Beka, szkoda że nie widziałem tego w carlin
A healer nie był w Beach. Chyba były zatem inne powody.. |
Czyli healera fraga nie mozna zaliczyc ?
Na trade nawet +40 zagrzewaja polakow do walki w carlin xD Ponoc niezla jadka. |
tak healera nie mozna zaliczyc do fragow bo nie byl u nich jest tylko bardzo wielu znich rl friendem i dawnym dpft meberem wyrzuconym za wielkorotne zabijanie bez przyczyny innych graczy .
|
Nie mnie to oceniać :P,
ale ja bym nie zaliczył Sami wiecie, że frag listy są dla forumowiczów, dla walczących bardziej się liczy to co będzie. Deady typu Bedek, po prostu nie powinny mieć miejsca, więc nie można mówić o przebiegu wojny. |
Mclusky wybil z dpft.
|
Tam w Carlin to sie chyba caly dzien leją. Ale zgranie polakow jest poprostu bajeczne :D szkoda gadac.
@Soul Hunter: No zaluj ze cie nie bylo :p jak polacy wbiegali do Carlin to za chwile juz ich nie bylo, ja zabilem 2 hiszpanow ale pozniej mnie zabili 100+lv polacy... |
Co do ilosci fragow, dowiemy sie wszystkiego jak ruszy forum na tibia.com.
Narazie fragow za duzo nie bedzie bo neo cos sie j*b*e Troszke o statystykach: Dpft: 45 +/- Osob Beach: 70 +/- Osob |
|
swietnie sie zachwoales przed chcwila w ab arowix, nie ma co-.-
razem z przydupasami, zaczal napierdzialac polakow przed depo w ab. w sumie tak jak mowil fuhrer i tak by z ciebie pozytku nie bylo |
Cytuj:
haha ;P xD troche w tym racji ;P |
23:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Druid Dragon. He was killed by Arowix. racja racja ten ziomek niezle jechal tych hiszpanow ; d edit 23:40 You see a dead human (Vol:10). You recognize Suroweek. He was killed by Arowix. @down zawsze jakas pomoc sie przyda czy ty nie widziales jak hiszpanie klepia polskich graczy ? |
Cytuj:
@Aurii Tak widzialem...a widziales polakow jak klepia hiszpanow?takie zagrywki zawsze dzieja sie przy wojnach nic nowego stara spiewka co nieznaczy ze nie szkoda mi ludzi ktorzy chcac byc neutral padli po obu stronach/; |
Cytuj:
rozumie ze to ogolnie takie dzialania prewencyjne byly dzisiaj robione przez Beach ? :P szkoda ze Lady Sera padla ... z tego co mi wiadomo to nie planowala wejscia do DPFT no ale za bycie rl kogos z DPFT sie czasem placi :P |
Cytuj:
jasne ze dzialania prewencyjne:P na dodatek rozrzucalismy ulotki po ab "LUKI THARION TO WNUK HITLERA..." etc etc mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D |
Cytuj:
EDIT: jak to mowia prewencja przede wszystkim xD lepiej zapobiegac niz leczyc ! xD |
Cytuj:
a tak co do tych noobow co biegaja i bija kazdego co nie jest od nich to widze pierwszy raz ; d na arcani oczywiscie |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |