Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Alucard89 14-01-2007 22:42

Haha

Przed chwilą uczestniczyłem moim noob charem w tej tzw. wojnie, która toczyła się w Carlin(gdzieś wyżej został przez kogoś umieszczony screen).
No i powiem jedno: ewidentny brak zgrania! Tam Polak Polaka zabił(po zrobieniu white skulla):p .
A w większości zachowanie przypominało rasowego nOOba.

Ps. Sam prawie padłem od swojego rodaka:p .

Popłyńce Panowie na Edron tam się aż roi od hiszpanów którzy zabijają każdego napotkanego Polaka.

Da Brax 14-01-2007 23:05

Myślałem że arcania żyje wojną dpft vs beach ale z tego co wy tu przedstawiacie idzie wywnioskować że to co teraz sie dzieje na servie to jakaś nacjonalistyczna żeś :evul: więc jak to jest .......

Eti 14-01-2007 23:13

ale czemu tutaj wszyscy wojna polsko hiszpanska jak mozna uznac ze to jest wojna hiszpania vs others

Soul Hunter 14-01-2007 23:15

Beka, szkoda że nie widziałem tego w carlin

A healer nie był w Beach.

Chyba były zatem inne powody..

alz'q 14-01-2007 23:20

Czyli healera fraga nie mozna zaliczyc ?
Na trade nawet +40 zagrzewaja polakow do walki w carlin xD
Ponoc niezla jadka.

Eti 14-01-2007 23:25

tak healera nie mozna zaliczyc do fragow bo nie byl u nich jest tylko bardzo wielu znich rl friendem i dawnym dpft meberem wyrzuconym za wielkorotne zabijanie bez przyczyny innych graczy .

Soul Hunter 14-01-2007 23:27

Nie mnie to oceniać :P,
ale ja bym nie zaliczył

Sami wiecie, że frag listy są dla forumowiczów, dla walczących bardziej się liczy to co będzie. Deady typu Bedek, po prostu nie powinny mieć miejsca, więc nie można mówić o przebiegu wojny.

Aro aka papa 14-01-2007 23:53

Mclusky wybil z dpft.

Bart Wood 15-01-2007 00:02

Tam w Carlin to sie chyba caly dzien leją. Ale zgranie polakow jest poprostu bajeczne :D szkoda gadac.
@Soul Hunter: No zaluj ze cie nie bylo :p jak polacy wbiegali do Carlin to za chwile juz ich nie bylo, ja zabilem 2 hiszpanow ale pozniej mnie zabili 100+lv polacy...

Ciacho1920 15-01-2007 00:11

Co do ilosci fragow, dowiemy sie wszystkiego jak ruszy forum na tibia.com.
Narazie fragow za duzo nie bedzie bo neo cos sie j*b*e

Troszke o statystykach:
Dpft: 45 +/- Osob
Beach: 70 +/- Osob

Armonos Oroth 15-01-2007 00:27

Lady Sera :

Jan 14 2007, 22:54:12 CETKilled at Level 107 by Fosfik
and by Krisne

Bartholomew 15-01-2007 00:28

swietnie sie zachwoales przed chcwila w ab arowix, nie ma co-.-
razem z przydupasami, zaczal napierdzialac polakow przed depo w ab.
w sumie tak jak mowil fuhrer i tak by z ciebie pozytku nie bylo

*Wube* 15-01-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1198420)
swietnie sie zachwoales przed chcwila w ab arowix, nie ma co-.-
razem z przydupasami, zaczal napierdzialac polakow przed depo w ab.
w sumie tak jak mowil fuhrer i tak by z ciebie pozytku nie bylo

haha ;P xD troche w tym racji ;P

Aurii 15-01-2007 00:39

23:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Druid Dragon. He was killed by Arowix.

racja racja ten ziomek niezle jechal tych hiszpanow ; d

edit
23:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Suroweek. He was killed by Arowix.

@down
zawsze jakas pomoc sie przyda czy ty nie widziales jak hiszpanie klepia polskich graczy ?

Aro aka papa 15-01-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1198434)
23:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Druid Dragon. He was killed by Arowix.

racja racja ten ziomek niezle jechal tych hiszpanow ; d

edit
23:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Suroweek. He was killed by Arowix.

no tych dwoch panow to napewno dotkliwa strata w szeregach polskiej husarii z ab!!wkoncu nitk tak jak oni nie bluzgal ludzi wkolo atakujac jednoczesnie hmmsami!!

@Aurii
Tak widzialem...a widziales polakow jak klepia hiszpanow?takie zagrywki zawsze dzieja sie przy wojnach nic nowego stara spiewka co nieznaczy ze nie szkoda mi ludzi ktorzy chcac byc neutral padli po obu stronach/;

Filemon :> 15-01-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1198461)
no tych dwoch panow to napewno dotkliwa strata w szeregach polskiej husarii z ab!!wkoncu nitk tak jak oni nie bluzgal ludzi wkolo atakujac jednoczesnie hmmsami!!

kurde ... oni mieli dolaczyc do DPFT za jakies 2-3 lata :( teraz juz chyba nie ma na co liczyc :( ehhh no coz jakos trzeba bedzie przebolec ta strate ...
rozumie ze to ogolnie takie dzialania prewencyjne byly dzisiaj robione przez Beach ? :P
szkoda ze Lady Sera padla ... z tego co mi wiadomo to nie planowala wejscia do DPFT no ale za bycie rl kogos z DPFT sie czasem placi :P

Aro aka papa 15-01-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filemon :> (Post 1198471)
kurde ... oni mieli dolaczyc do DPFT za jakies 2-3 lata :( teraz juz chyba nie ma na co liczyc :( ehhh no coz jakos trzeba bedzie przebolec ta strate ...
rozumie ze to ogolnie takie dzialania prewencyjne byly dzisiaj robione przez Beach ? :P

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jasne ze dzialania prewencyjne:P
na dodatek rozrzucalismy ulotki po ab "LUKI THARION TO WNUK HITLERA..." etc etc mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D

Filemon :> 15-01-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1198475)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jasne ze dzialania prewencyjne:P
na dodatek rozrzucalismy ulotki po ab "LUKI THARION TO WNUK HITLERA..." etc etc mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D

o kurde chyba wejde na jakiegos chara na Arcani i tez zaczne roznosic listy tylko ze po Carlin ! BRs are mineeeee ! nie oddam ani jednego !!!!!!

EDIT: jak to mowia prewencja przede wszystkim xD lepiej zapobiegac niz leczyc ! xD

Aurii 15-01-2007 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1198475)
mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D

ale nie przekonujcie przez zabijanie;d

a tak co do tych noobow co biegaja i bija kazdego co nie jest od nich to widze pierwszy raz ; d na arcani oczywiscie

Filemon :> 15-01-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1198488)
ale nie przekonujcie przez zabijanie;d

a tak co do tych noobow co biegaja i bija kazdego co nie jest od nich to widze pierwszy raz ; d na arcani oczywiscie

dziwne bo ja widzialem takie cos juz setki razy - za kazdym razem gdy na jakims serwie jakies 2 gildie sa prawie ze jednonarodowosciowe i walcza ze soba to nooby jak to sie mowi "wychodza na ulice i zaczynaja imprezke" xD nie mow ze nie widziales wczesniej zadnej wojny PL vs SWE na poziomach 10-25 :P to jest dopiero zabawa ! a jak fragi wpadaja hohoho xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57.