![]() |
ehehehhehhe no bywa ;D:D ale przynajmniej loot dopisal xD
|
a temu Napier-dalaczowi nie mógłby jaki¶ tutek reportn±ć? Namelock konkretnie:)
|
Cytuj:
jesli gralem tu ek do 60 lvla? wiec pysk jesli mi nie wierzysz, to ci pokaze ownerow radosnego ananasa i masloera |
te forum to jakies noob party czy co ???
|
Cytuj:
|
@Lisu
Lubo otrzymal tylko info odemnie ze bede bil Pauline, on probowal zagadac a ze Paulina to noob ktory wyjechal do niego z ryjem to sie skonczylo na tym ze 'Lubo bawić' a tego noobka zdjełem na 2 sd, dwa bo pierwszy wskoczył ch*jowy ;) |
Szalooooony Kibelek <3
|
omg!04:29 Pirates are launching an attack on Liberty Bay! Hide or fight. >.> chyba specjalnie czekali kiedy będę miał lagi i zrobili najazd :p Mewtu noobeq pobiegł pierwszy ^.^ Może bedzie mial kicka i go piraty zabija lol :P We wish You that, Mewtu ;*
|
Cytuj:
|
padnie jeszcze ;D
|
widze Ripper ze u Ciebie wszystko po staremu.
tydzien kontrolny trwa ;s a ja obserwuje. |
Lubo padl na kicku, z wscieklosci wparowal do carlin i wytlukl pol miasta xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie bede opisywal wszystkich shitow tutaj bo nie ma to wiekszego sensu, rownie odbrze mozemy pogadac na gg albo ingame, wiec EOT na tym forum. btw znowu po wylogowaniu sie z 1szego chara nie moge sie lognac na 2giego na tym samym acc ;s juz kiedys ten bug poprawiano lol |
Zgroza !!!!!!!!!!!!!11
|
Ma kto¶ ape fury albo iron ore na sprzedaz?
|
Jak wszyscy to wszyscy :) . Ripper sory ale ostatnio zauwazylem ze czaisz sei na moja gildie :P mam swiadkow jak szukales na exivi np 42 ek z mojej gildi niestety ktos go wczesniej ostrzegl i twoj Team Pk zabila marrianne ;/ ktora potem wbila bana :) Nie boj sie ja moge padac ale jak sie w*****e to podam jeszcze pare nikow ktore chciales zabic lub tez ktore beda do wyciecia.
A Team PK to Cray Bellator , Loth Joven , Maybe Yama , Pisorek i Ty I nie pier... ze nei pekujesz bo ten rs musial sie skas wziasc :) To tyle i mam nadzieje ze za moje slowa nie zabijesz mnie ;/ "Uwazaj Na Slowa" /Mocny Smok |
Mocny, wyjeb tego 42 ek z gildi, zabil kiedys Craya. Te 'uwazaj na slowa' to bylo po tym jak wyzywales Fardela. A pozatym to powiedziales dla tego Dejota~, ze go exivuje -,-'
|
No kill me ok? ;< Kocham wojny na tym forum ;D
|
Wyzwalem bo mnie chcial zabic z huxy :P za to ze sobie santa hat wymienilem :) a gildia i tak sie rozpada wiec luzz :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |