![]() |
wg. mnie najśmieszniejszymi nicakmi z jakimi sie spotkałem to : 1.Qrde zadnych fajnych nickow nie ma(rook , calmera) 2.Kaczka Nawalaczka (main, calmera) 3. Rozgrzany Pindzior (uhh troche zboczony , main , calmera) 4.Lubie placki z majonezem (rook , keltera), Dziwna Wkrentka (main , calmera)
|
xD moim zdaniem
Ziemniak Ostatnie Starcie Mam Sanki Lubie Kartofle Lamacz Nalesnikow Podarte Sandaly Mojzesza xDDD |
[CHAR]Bum Bam Lubudu[/CHAR] ?
|
Smierdzonece skarpetki zaglady <<Isara
Umyj p.pe <<< dzie kropka tam ,,i" Daj 10gp <<<Isara Orzen sie zemnom plss daj prenent << laska z isary |
A ja mam tu trochę tego...
(chyba wszystkie z Xereny) Sorkii Dzielna Wojowniczka Kowala Rogoslaw Chyba twoja stara Mamusia Dupodaja Kundel Wojownik Ocieplacz Generation Next Namietna Czarownica Wredny Kurczak Wredna Osa Elite'Ziomek Mythic suchy Pikantna Darkusia Little Zabujca Szatan'ista Niesmialy Losiek Niebedzie niczego (czy jakoś tak) Ciupaga Owczarek Podhalanski |
Meni Pakistanczyk (ziomek) tera ma Lolo Polo - kazali mu zmienic\
Git Fasola (Friend -Banned) |
najgłupszy nick na celesti "Laska Nebeska Jola Klajberowa"
|
http://xs510.xs.to/xs510/06522/zesikalem.jpg
Na elerze. :confused: |
Śmieszne Nicki
Dumny Rolnik(kolega z klasy)
Suownik Wyrasuf Obcich(Refugia)-Nie wiem czy jeszczee gra. |
Bartek Wyruchiwacz. Obecnie namelock :P Dość dawno go widziałem na Calmerze. Teraz ma jakiś inny nick. Siepacz Chaosu bodajże...
|
Spotkałem się kiedyś z dosc dziwnymi nickami nie wiem czy jescze istnieja :P
np Duch Swiety (gosciu latał na biało w outficie sorca) Czarny-Jezus (całe thais go scigało ze name oczywiscie noob charam;) |
Kupa czyli kal
Chapaj Dzide Masz Pecha Mino Mag mi nie podskoczy (wszystkie Azura;) ) |
typo zwal sie janiewiem
|
"Bezdomny zbieracz zlomu"
Kiedyś jeszcze widziałem "Nieumyte Depo" |
Na danubi mój kumpel ma nick: Najdluzszy nickjaki moze byc
|
Fajny nick
Ja to dopiero widziałem nicki na infernie czy na antice...
- wYDUPCZ bARBIE AZ SIĘ ZGARBI - SEX NA CODZIEN ITP. |
na askarze jest nick Ja tylko sprawdzam hydry :D
|
ROZCZOCHRANY MUMINEK :p:p:p:p
|
Wal Barbi az sie zgarbi i Sak Krzak Mak Ptak.
|
moje stare druty jeszcze przed soulami:
-Rat Mu Nie Straszny -Hydraulik Mario -Posterunkowy Cezary All Deleted... |
-Ty co ty robisz moge wiedziec<Aurea> :P
|
Kolejna porcja nicków (Xerena):
Galaktyczny Wibrator Sir Zbieracz Trzmiel Silvershark Lord szczepan pogromca ludzi Pyta Emeryta Slodziutka Szparka Panic At The Disc Lord Szkal Damian Koz Krzys Obibok Dray Rajdowiec Furt Rajdowiec Lord van Wujas Goraca'Miii Komornik of czernice Sanchez of czernice Bulwabulandra Worek Jojo Czarodziej Fredzik Niszczyciel Knight Kurczaczek Knight Moc Ciemna Cacy Mara Drud Dawaszek Mut'ant Nexoholikus Klara Druid of Fire Ale style Kacper ripper Katastoffie Rolnik zawodowy Koleszka wladyslaw Royal Dziki Leon Mythic Cosaq |
Pandoria - Czekoladowy Batonik , Spadajace kulki Gnoju
Refugia - Lord Pachnacy |
nie pamietam dokłasnie ale coś takiego "Wpychaj Barbi aż sie garbi"
Pan Sliwka (THORIA) |
10:45 You see Zostwcie Tytanica (Level 5). She has no vocation.
|
[CHAR]vavamuffinka[/CHAR]
[CHAR]Counter'Strike[/CHAR] |
Marszczacy Sie Benedykt.
Chciałem go zgłośić, a tu takie coś, Tutor mnie zarzył, a jest Polakiem. 01:28 xxx [83]: y0y0. 01:28 xxx [83]: Any Tutor Here.? 01:29 yyy [122]: Hello there. 01:29 xxx [83]: Hello, i have name lock case. 01:29 xxx [83]: Marszczacy Sie Benedykt. 01:30 xxx [83]: U know what its mean.? ;D 01:31 yyy [122]: Yes. 01:31 yyy [122]: But this name isn't illegal. 01:31 xxx [83]: 0.o 01:31 yyy [122]: It's like old Indian's name. 01:31 yyy [122]: They aren't illegal. Specjalnie nie napisałem nicków :P |
Cytuj:
Bo to imie nie jest rule violating. Marszczacy sie benedykt, Benedykt ktory sie marszczy. Nie ma tu nic obrazliwego, a imie opisuje postac. To tak jak Kroczacy Stanislaw, Spocony Wieslaw czy Pomarszczony Waclaw. Rozumiem ze mozna te imie odebrac dwoznacznie ale to juz indywidualne odczucie. Nie mozesz miec nic do zarzucenia temu Tutorowi, kazdy Tutor by tak postapil... oczywiscie ten ktory sie zna na swojej pracy, nei mowie tyu o tych ktorzy zdali test z pomoca zastepow kolegow.... |
moj byly nick- witaj lubie cie
Wyhylylybymy co (czy cos takiego) guardia |
Laptopik Szelkor
Pan od Reklamy Obaj na Asterze:) |
Puszczam sie za kase(Hiberna)
lubie ogurki(Refugia) a ja nie(Refugia) |
To już dawno było i nie wiem czy jest ten char ale...
Notoryczny Zabojca Mrowek :) |
:)
heh no czasem zdazaja sie takie niedopaly
|
Najgłubszy nick jaki widzialem to Glupia Ciota(Amera)
|
Ja widzialem kolesi który mial nick Salami Plaster(Hiberna)
Albo Biegajacy Pomidor(hiberna) Tusiu Kibic Legi(hiberna) Wogule duzo widzialem ale nie pamietam za dobrze:D:D:) :) |
You see Se (Level 8). He has no vocation.
Harmonia LOL xD |
Ide po zapałki( o taki sens chodzi)
Zapalek braklo xD Robie lachy za dwie blachy Hu***o sie gra Najarany Dawidek Nie pamietam czy takiee nicki byly ale ten sam sens :D |
:D :D to wszystko to nicki tego samego ziomka ... :o ;)
Ciong za eplate-morgana Hujeipedaly-morgana Hujmnie strzeli-morgana Kupa wmajty legs-morgana Mateusz wajche przeusz-morgana Morda biednego downa-morgana Ohujalem-morgana Pale durzo ziola-morgana Policjato huje-morgana lol i jak gm nie wykasowalych tych postaci :P :P X( X( |
Pan Donald Tusk(lunara)
|
Ja mam chary:
-Zawszony Kundel -Rozdeptane Krowie Lajno -Stara Skarpeta Dziadka -Nie Moge Zwalic Stolca |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |