![]() |
Cytuj:
Owned xDxDxD |
Cytuj:
A taxo huncil mnie na 20-30 levelu hehehe Milo wiedziec ze wkoncu zemscic sie moge :D |
..........
|
Cytuj:
A co do gortiego no to zobaczymy czy w koncu mu ktos nie dojebie za te klamstwa.. narazie widze ze kozaki jestescie ale jak nie skonczy z tymi klamstwami to w koncu to musi wszystko wyjsc na jaw ;) Jebie mnie to z reszta.. cs rox :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
I w ogole ja rozumiem zeby ktos mi grozil czy cos jakby mial 100+ lvl msa.. ale jak ktos ma 50~ lvl palla i mowi ze kogos schunci to jest kurwa smiech z dziecka neo.. jakim jestes ty.. stwierdzam to po tym co piszesz.. :D A pisze tutaj bo mi sie kurwa nudzi.. i chuj ci do tego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt mnie nie szanuje? ciebie widocznie rodzice nie szanują... Co do szacunku to zobaczysz jutro jak mnie szanują... ;) Poreda dobrze mówi , po chuj tu piszesz? Chyba że myślisz że każdy podziwia twoje sprytne obrazy na nas. Jednym słowem VI*******aj -.- |
Wiecie co wam powiem!
My sie tu kucimy czesto bez sesu, to smieszne, zalosne a czasem chamskie. Ale prwadziwy szczyt chamstwa to shakowac kogos ze swojej rodziny i zjechac mu levele z 77 na 14 hehehe ten kto to zrobil wie ze mowie o nim i on wie ze ja wiem ze to on :p Zrobiles cos zjebanego i szacunek u mnie straciles! Zarobiles, ale kosztem kuzyna a to zwykla kradziez. |
@Solar
Kiedyś mówiłeś, że ubijesz Destroyera, ale jak nawet by było coś takiego: You lose 1 hitpoint due to an attack by Solar mlody, już nie jesteś free ;p. |
Cytuj:
HEHE ty tez mowiles ze mn ie ubijesz jakies 3 miechy temu a ja sie doczekac nie moge :p |
ASJOAJSOAJDOAJO owned xD wygrali ale bylo 2:2 xDDDD
http://img240.imageshack.us/img240/2...0561gq4.th.jpg |
Cytuj:
Mozna sie posmiac z komentarzy: http://img145.imageshack.us/img145/1092/aaalh7.jpg :) Najbardziej mnie rozwalilo: "Mogl wygrac 3:3 a ze wygral 2:2 to trudno" xD |
@Solar
Nie pisalem że jest głupi lol nie wymyslaj bajek, shaka moj rl B). |
@up
Sharing account plx? xDD |
Lol, dobra fota ;d
|
Cytuj:
|
.............................
|
@Down
Zamknij morde bo z toba nie gadam. Bye |
tobie jest wszystkich zal, dolacz do swoich pro forum , bo im tez jest zal wszystkich i tak jak ty wszystko wiedza, i kazdego ubija.
|
......................
|
Klukens dzisiaj rano z 25 fragów zgarnął xD \o/
|
mi si ewydaje ze nie tylko klukens gra tym charem ^^ bo czy 5 rano czy popoludniu on zawsze tam jest xD
|
@Pan Debil
Nie pisze z tobą wiec zamknij sie. |
Taxo- jesteś pojebany :D
Tak btw. to trzeba było nie zaczynać bić Władcy kiedy z kumplami stał a tym sam byłeś... Zamiast bić go kiedy sam by był to ty 0 taktyki tylko żeby bić... On sobie do pz wszedł i ty zaczęłeś obrywać... Czasem jak się coś zaplanuje przed wykonaniem można uniknąć zbędnych konsekwencji. No, a teraz konsekwencje Cię dosięgną ;) |
@up
Jakoś ty padłeś a nie on ; > "No, a teraz konsekwencje Cię dosięgną" haha, zabijesz go z Doskonalym i jego PK Teamem? haha ;d |
nie z twoja stara kozaku, ryjem szczekasz a padles lolku, i oczywiscie wymowki kurwa ze w 50 przyszli bo sam by cie solar z 1+ nie ubil, bo ty masz kurwa pvp zajebiste mistrz jestes, gdzie by cie kurwa 2-3 osoby zabily, jebnieci jestescie ze huj
pamietam sytuacje jak rekin dal ss jak go ftp ubilo, bo trapa mial i pare pacanow pierdolilo ze by zjebalo do depo i huj wie co tam jeszcze,i miales czas aby pokazac co umiesz padles jak leszcz, wiec sie kurwa nie ciesz ze jakis pk team mamy bo ty pizda w huj jestes, jak taxo noob, jak nie ma 10 kumpli online to kurwa pz nie zrobisz,ciekawe jakie kurwa pokemony z was w rl bo ryja macie niewyparzone, sami kura mistrzowie tibi |
Haha, dobry jesteś, nie wymówki tylko powiedziałem jak było, miałem freezy, walili mnie w 4 bylem w trapie (1sqm przejscie) i padlem i co stanał ci? 3h~ i odrobiłem wszystko ;*
Za to ty padłeś odemnie i od moich 2 ziomów z tego Gess miał 80+, drutek zioms 56 i ja 75+ a akurat solar i reszta mieli po 100+ po za pomocą on miał 50+ więc zamknij ryj kk?; > |
@Sharla
Grozisz mi? Hahahaha... nie zapominaj kto padl i wogole zamknij pysk btw. nie bij plz ;< @Pan Idiota Nie zrobie pz jak nie ma 10 kumpli online? Pwned ;D akurak jak bilem wladce to all vip off ;> wiec zamknij pysk ;D Kto to jest "sef" ? oO Wklej swoje evul fragi na 30 lvlach, ktorych biles w teamie ;D @Down Nie wtracaj sie w nie swoje sprawy jak nie wiesz o co chodzi "bendzie zgoda" zainwestuj w korepetycje polskiego albo slownik. Bye |
Cytuj:
|
jestes jebniety jak twojej starej dzieci jhahaha ojeb gamonia razem z tym shinho, bo ta pizda ma wymowki ze huj, podniete ma ze ubil mnie jak nie gram od pol rokui 10 mikstur mialem, poszedlem powyzywac nobkow i mnie ubili i sie zachwycaja ze huj wie jaki trap xd jakies kurwa plany rysowal na kartce jak kto ostal xd zal w huj, dzieci neo w pizdu xd
a najlepszy jest taxo xd wielki sef xd chce zeby groza powialo, jaki to on nie jest xd kogo nie ubil haahha 40 lvl ma i podnieta xd pamietam jak w depo stal i wyzywal kazdego a teraz kurwa mafiozo xd ''nie bij plz ;<'' pisze bo ma przeciez 200 lvl powymiata all xd |
xd xd xd xd xd
|
Cytuj:
A co do tych mistrzow tibii to na tym forum sporo jest takich wiec trzeba sie przyzwyczaic.. :D |
@up
no np ja jestem mistrzu ;D hahah |
19:26 Immortal Drakon [52]: odajesz blue legi co mi zajebales fury zosia albo masz pz
HAUSUAHS? |
19:45 Destroyer of Fury [104]: Bako The Dark
19:49 Windspirit Mosquito [85]: Bako Zadeon 19:48 Akishino [60]: Bako Laren |
Cytuj:
No i go za całokształt jego działań konsekwencje dosięgną, nie tylko za tego deada. Właściwie to mam nadzieję, że doskonały będzie przy tym, ale w ogóle z nim nie ustalałem nic w tej sprawie. Zresztą, niech czyn się najpierw spełni i w tedy oceń. |
@Sharla
Jakbys nie mial RSa to bym cie ubil przed ss... ;] Nie moja wina ze jakies nooby zaczely cie bic, mialem zamiar sam cie ubic i tak xD |
Oj Solarq długo nie byłeś w FTP, i niestety nie jesteś tu mile widziany, biedaczek :(
|
Wiecie co jest po mini upie? co z tymi potionami?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |