![]() |
Cytuj:
|
O kurwa ale mi pojechales pierdole skacze, zegnam wszystkich :(
|
Cytuj:
|
................. :(
|
Own3d :d:d
|
Przykreeeee :( Byl i go nie ma xD
Cos dla rozluznienia http://pl.youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s Dzis lipa z opena :( a obiecalem fraga znajomemu :( |
Gdzie openka dzis imprezy mieli :D
|
20min przed nasza propozycja spinali sie jeszcze :P Spoko we wtorki tez sie idzie pobawic w klubach gejowskich xD (niesmaczny joke)
Ide w kime bo nuda jutro do sql :/ Pozdrawiam :* :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juz myslalem ,ze w koncu sobie pokaram na opence... A tu taka lipa;/
|
Dlaczego nie wyszliście wcześniej tylko chowaliście się w hellgate? ;) Oh, przepraszam, przecież potrzebowaliście zwołać Animę >: )
|
anima libera
|
Cytuj:
żal mi ludzi takich jak ty ;) pierdol se co chcesz xd dasol i inni tez sie pewnie spinali o to a teraz wiedzą jak jest :P i w dupie mamy co myślicie o Rise czy o innej wyimaginowanej przez was opowieści :D bez pozdrowień dla tego pana :p |
hahaha zobaczcie co wynalazłem w jakims starym temacie o wojnie :D z 5 stycznia o ile sie nie myle xD jaką piękną prawde ten ktoś napisał i wielki szacun dla niego :P
Cytuj:
|
aitor'zako
Feb 20 2008, 12:49:49 CET Killed at Level 86 by Kafarotwaty Kafar and by Reidero Morios http://www.***********.com/925493330.html spe edys hare Bylo nas kilku ,a Eteriansy w 17 minucie filmiku zrobili mas loga dosc dobra ekipa :D Pewnie gdyby wpadli minute wczesniej nie bylo by juz tak kolorowo XDDDd Ale jak to mowia ;) Szczescie sprzyja lepsiejszym ^^ |
Taak sprzyja lepszym,ale jest jeszcze inne powiedzenie komu szczęście sprzyja :p
Gz akcji, milo widzieć mojego best rla u was, po tym jak solle i eternitas nas zabily wcale mu sie nie dziwnie ze chce walczyć. |
gz akcji nieduzo brakowalo a za wesolo by nie bylo jak widac po filmie to juz na most wchodzili
|
@Kafar
Istnieje też inne powiedzenie o szczęściu ;P Głupi ma zawsze szczęście :P Ale zostańmy przy twoim powiedzeniu :) |
Cytuj:
Protos w Rise! XDDDDDDD KRK KIDS DO BOJU! |
Hmm...HArd Clan to albo Xome albo Dizt ale sądzac po tym ze zachowuje sie jak dzieciak to pewnie ten drugi.
Czemu sie nie podpiszesz kozaczku z Wejherowa? btw. Protoss ma 18 lat ,sutku wiec nie wyrazaj sie słowami których znaczenia nie ogarniasz, please |
gz rise :)
a o co chodzi z guild Knighthood ?? czemu tak szybka expia od poczatku wojny rise z eternitas? ktos mnie oswieci?? |
Haha, a Wy znowu się chowacie ;)
|
[GUILD]Knighthood[/GUILD] to gildia moderatora z forum znanego i majacego juz swoje mity bota blackd
|
Lavore prosze Cie wez nic nie mow bo jestes tak zalosny, ze szkoda moich nacisniec w klawiature... Ujawnij sie nasz forum napinaczu plx. Chyba ze to jakis wstyd dla Ciebie, wiec sry nie bede naciskal :)
Szczescie to moze wam dzis sprzyjalo ale debilami tez jestescie, wiec oba powiedzenia sa trafne. :) Żal tego fraga... Kafar jebnijcie sie przed kazda taka akcja w glowe spojrzcie na zegarek i dopiero ruszajcie bo to co zrobiliscie bylo 100% bezmyslne. X( |
xDD ostry fart byl widze. Ale Kafar nie exivowal to ciezko powiedziec gdzie byli xd:p
|
Cytuj:
No ale wiesz nie mogą powiedziec ze po 21 xdd?8o |
Cytuj:
ciekawe czy dojda do russ~~ |
Pewnie dojdą do russela bo żeby tak się nie stało to russel by im nie dał expić.Rise musicie coś z tym zrobić.
|
Nieee.. Ja mysle ze tak czy siak dojda bo jak nie beda chcieli to russel zaproponuje im magiczne 1kk xd:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Macjei Wybacz, ujawnienie mojego nicka to dla mnie straszny wstyd :(! |
Cytuj:
moze juz to zrobic kto wie :) czekamy na fragi ze strony rise :) |
gdyby Ci goscie dostali choc troche czasu na zrobienie leveli, bysmy mieli tutaj niezle pieklo, w ktorym splonelo by i Rise i Eternitas. Wiec Russel nie Russel... zaczelismy wybijac. Zreszta to nie Russel im zaproponowal cokolwiek, tylko oni chcieli od niego protekcje w zamian za pomoc w wojnie. Jeden z nich pokazal mi bank account. 1kk od Russela by nie bylo dla nich zbyt przekonujące :)
Teraz oni zaczynaja walczyc. Maja mocnego bota, potezne zgranie. To moze byc druga Kopenga:/ Artyros Feb 20 2008, 14:58:08 CET Killed at Level 125 by Adam Ziomus and by Jayson Vorhis Ottori Mont'yr Feb 20 2008, 15:16:34 CET Killed at Level 92 by Wadee Blackheart and by Czarownica Jo Waddo Feb 20 2008, 15:56:24 CET Killed at Level 56 by Czarownica Jo Feb 20 2008, 15:54:11 CET Killed at Level 57 by Adam Ziomus I wcześniej: Menna Feb 18 2008, 15:35:56 CET Killed at Level 66 by Czarownica Jo and by Bolt Zomar Lipo Grimm Feb 18 2008, 07:26:55 CET Killed at Level 50 by Imperek Lithetron Feb 12 2008, 12:54:26 CET Killed at Level 75 by Imperek |
Oj, Imper.. Naważyłeś sobie piwa, którego i tak nie wypijesz.
Z drugiej strony Knighthood miało pomóc Russelowi w wojnie ale teraz zobaczyli, że Russ ma ich w dupie, bo nic im nie pomógł w sprawie Sibuny i się troszkę na niego zdenerwowali... Gdyby Russ zrobił coś w tej sprawie to mielibyśmy sporo większy sd power, a tak to lipa :confused: |
Ale o co wogole chodzi z ta gildia bo nie rozumiem ;p?
|
Cytuj:
Troche mnie ponioslo :evul::evul: |
Cytuj:
|
Knighthood na Morganie? Przejebane. W necie jest gdzieś filmik, jak Aradna ma otwarte GC, a na GC spamują "z Rev'ico", "z Gemaro". Sam mam tego bota i wiem, jaką on ma moc. Jak dla mnie powinno się ich wykopać z servera, bo jak to napisał Imperek, będzie niezłe piekło. Przegrali wojnę na Berylii więc znaleźli nowy server, na którym chcą wbić duże lvl i starać się przejąć władzę.
Kasy mają dużo, bo Daniel razem z bratem kasują sporo pieniążków i tibijskich i realnych za tego bota, więc mogą sobie pozwolić na SDki, MFy i blessy, ale niestety wątpię, żeby działania Sibuny ich zniechęciły. Według mnie na jakiś czas Rise i Eternitas powinny zaprzestać wojny, aby wykopać Kh z servera. |
DALIśMY IM OKOłO 4H NA ZEBRANIE SIę I WYJśCIE NA OPEN I BY SIE OKAZAłO KTO JEST LEPSZY A NIE JEBANI FORUM FIGHTERZY OCZYWIśCIE WIELKIE NAPINACZE NA FORUM I W PZ NIE CHCą WYJść... ALE ONI ZAWSZE ZNAJDą JAKąś WYMóWKE... WIęC PROSZE NIE SPAMUJCIE JUZ NA TYM FORUM GłUPOTY ... PLX :(:(:(:( NIE MAM SłóW.. PRZYNAJMNIEJ SOBIE MECZYK LM OBEJRZE.. ;PP pozdro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |