![]() |
Większość filmów jest już wgrana na nowy hosting. Zainteresowanych odsyłam na hunted.pl.
|
Spoko Spoko gz wszystkiego :P
|
Elo,
po pierwsze chciałbym podziękować za te filmy ponieważ są mi bardzo pomocne, mam niestety mały problem mianowicie linki do filmów pod tibie 7.6 nie działają, bardzo proszę o nowe linki ^^ na hunted.pl pod tą wersje klienta filmów nie znalazłem, jeżeli takowe są poproszę o linka szukałem ich już dosyć długo więc jeśli są a je przegapiłem to z góry przepraszam. Pozdrawiam. |
Zgadza się, filmów "7.6" jeszcze nie ma wgranych.
Jak tylko te filmy będą ponownie dostępne, to znajdziesz je na hunted.pl. |
Bonebast island
a ja bym chcial zobaczycz Bonebast island xD na goromie xD
bo mi sie gdzies zgubil FILM :( Pozdro, _/ Kileros~ |
Cytuj:
|
nie moge sciagnac filmiku z drefii ;/..
'not found' bedzie jakis rehost czy cos ?? |
Przeczytaj pierwszy post na tej stronie
|
prosil bym o film pokazujacy roty na liberty bay
|
@up
A umiesz czytać? czy nie bardzo? Cytuj:
|
Not Found
The requested URL /liberty_bay_rotworms***** was not found on this server. |
Powtórze pytanie innego użytkownika: Umiesz czytać? Nie bardzo...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokładnie.. co się dzieje na tym forum.. post został zraportowany. |
Cytuj:
|
o.O Kto jest kim?? Teraz to ja już nic nie kapuje... Cichy to Cichy czy Bimpoo to Cichy?...Co się na tym forum wyprawia...X(
|
Poczytaj sobie więcej postów tego usera, to zrozumiesz.
|
Jak nic nie kapujecie? Oo Cichy=Cichy, a ze jakies dziecko zrobilo konto i podszywa sie pod Cichego wykorzystujac avatar itp to nie znaczy ze to odrazu jest Cichy. Malo tutaj podszywajacych sie ludzi pod kogos?
Pomyslcie troche to nie boli ... ;) |
Cytuj:
|
hej :)
daaawno tu nie zagladalem ale to szczegol :) mam takie pytanko.. widze ze jest tu filmik pod tibie 7.5 z wiezienia w kazo. No wiec czy po tylu update'ah jest tam ciagle tak samo? Chodzi o wielkosc lokacji i potworow sie tam znajdujacych? z gory dzieki za odpowiedz pozdro! |
Z tego co pamiętam, to praktycznie tak - poza drobnym dodatkiem w postaci questa.
|
hmm a jak sie nazywa ten quest? bo chcialbym wiedziec czy dam rade go wykonac z qmplem B)
|
Cytuj:
|
Cichy~
ja rozumiem, ze to trwa, przenoszenie filmwo na inny serwer, ale patrze codzinnie i nie widze, zeby jakikolwiek filmik sie poajwial na hunted.pl >.< w sensie nowy, zanim to dojdzie do filmow 7.92, ktore potzrebuje to trochu minie :/ filmy imho moglyby zostac na poprzednim serwie dopoki nie zostana wrzucone na nowy... |
Wszystkie filmiki zostały wgrane na hunted, wkrótce zaktualizuje linki w tym temacie.
|
ja chcialbym zobaczyc film z dokladna droga na demonie z pokazanym questem na ten wand ozdobny, cichy jesli moglbys to pokazac to bardzo prosze jest to quest wiec na pewno wielu osob sie przyda + droga na demonie na pewno tez
btw link do filmu ukazującego demonie na 7.6 juz nie dziala wiec to kolejny powod : ) |
Cytuj:
|
@Issytarus
Cytuj:
Cytuj:
|
Cichy, a kiedy nakręcisz nam kharos? Bo to chyba ostatnia wykonalna miejscówa której nie odkryłeś dla nas. No, jeszcze można doliczyć meriane jako taki prostszy filmik. A oprócz tego to nie zostało nic poza demon hell, anni~roomem, deep poi, throne roomami na poi i odkrywaniem miast.
|
Narazie się tam nie wybieram. A zainteresowani jak poszukają, to gdzieś znajdą jakiś nagrany film z tego rejonu.
|
Cichy, a te filmiki już zostały zaaktualizowane?
|
Chyba żaden z was nie obejżał jego wszystkich filmików, ja to zrobiłem CO DO JEDNEGO! ,spodkałem go w dp wczoraj xD
|
Cytuj:
ja go widzialem 100+ razy na filmach :D A co do filmów nie jesteś sam - niektóre obejrzałem po kilka razy bo zawsze przed expem w danym miejscu lookam na filmy cichego B) |
@Lend
No wiesz ja chciałem obejrzeć już dawno wszystkie bo niewiele mi brakowało no ale... ekhm... po jednym update'cie okazało się że TibiCam kłóci się z moim starym Windowsem. Za to mogłem obejrzeć parę innych filmików ze zwiedzania, zwłaszcza mój ulubiony PoH (ten na 7.5) i parę innych żeby się do czegoś tam przygotować. A czemu teraz nie oglądam? No bo szykuje się do małego "phenomenonu" na pewnym starym servie, gram w Soldata no i szykuje papiery do Liceum bokoniec roku się zbliża, no i doszła jeszcze ta awaria z linkami, ale się nie martw za niedługo nad robie straty więc już nie będziesz się miał czym chwalić ;). |
Hah, super robota. Podziwiam was panowie. Naprawde podobały mi sie te filmiki i prosze o więcej.
|
Cichy masz przeciez tutora wez nagraj cale svargrond oraz expowiska bez questow na nie =]
|
Edit: Tą TibiaCAM 8.0 czy jak jej tam można kręcić na teście czy cuś o.O? Jak tak to też bym chętnie obejrzał filmik ze zwiedzania
|
Cichy masz hunta, nie aktualizujesz, nie pograsz! :D
|
Cichy, zamawiam zwiedzanie wyspy chakoya :D
|
Aktualnie mam lekkie braki w magazynie run, ale postaram się je szybko uzupełnić, i rozpocząć nagrywanie nowych terenów (sam zwiedziłem je już na teście).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |