Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Protar 07-05-2006 00:12

Może nie jestem w temacie wiec kulturalnie zapytam czy Taif~ to na bank Liam?

Aristo~ 07-05-2006 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Nightwish- wishmaster

Anjja 07-05-2006 00:45

Nightwish-mam cala dyskografie genialny gothic bueheheheh tak off topic:P

klimek1990 07-05-2006 01:12

Na furora do bani sa price listy ;/... od kiedy tam gralem nuiebylo zadnego porzadnego ^^

hapes1 07-05-2006 02:26

eben naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!

Cytuj:

HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!

scorp 07-05-2006 08:46

Cytuj:

a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

nie podniecaj sie tak nim... ^^

RafcioK 07-05-2006 09:59

Nom ja tez nie nie slyszalem o jego umiejetnosciach ;) Tak wiec moze ktos z go wychwalajacych wrzuci jakis filmik do niego?? :evul:

Zawisza'Czarny 07-05-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!

eben 07-05-2006 13:04

Cytuj:

Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :

jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:
A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!

ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (

eben 07-05-2006 13:05

Cytuj:

Nightwish- wishmaster

thx; ]

@scorp
heh.. chodzi Ci o filmik czy o Liama...?

eben 07-05-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisza'Czarny
Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!

nie chodzi o to ze on jest jakis guru czycos.. ale tak jak mowi sie o zeciku zema najlepsze w polsce.. tak liam moze meic najlepsze na swiecie.. a co do tego ze ma sie za bossa to fakt.. ma wysokie mniemanie o sobie.. ale jakbys sie czul ggdybys na pcozatku wojny swojej guildi wygrywal 44-7 ? : > z czego polowa fragow nalezala do Liama.. dobra juz sie nie odzywam na jego temat.. bo mnie zaraz zjecie tutaj.. : ( moim zdaniem on jest najlepszy na swiecie.

Protar 07-05-2006 13:13

oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?

hapes1 07-05-2006 14:21

Cytuj:

ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (

a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjeteB) ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie:( cofam to co wtedy powiedzialem

Diablord 07-05-2006 14:21

Liam ma zajebiste pvp ale jedna akcje zjebał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P

hapes1 07-05-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protar
oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?

mowisz o tym huncie noobcharami na spoxstera wtedy gdy uciekl na ostrym red HP bo zabraklo doslownie 1 SD :( ? a spoxster na smierc zapomnial ze jest cos takiego jak exura vita:baby:
jesli tak to szkoda ze bylo tylko 4 noobcharow ;( , bo wtedy by juz nie uciekl, brawo dla Alther Al Uviel'a za odpowiednie ustawienie spoxstera przed depo w ab!
eh to byly piekne czasy walki o wolnosc na serwerze!!!!!!!!

eben 07-05-2006 14:41

Cytuj:

a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjeteB) ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie:( cofam to co wtedy powiedzialem

heh nie nie uraziles.. wsystko spoko: )
a co do filmikow mna Tibia.de jest ich mnostwo.. cos tu walne za jaksi czas..
pozdrawiam: )

eben 07-05-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P

no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D

Kapucha 07-05-2006 15:08

Cytuj:

no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D

My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.

eben 07-05-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.

haha wiec co nastepne? : D

kostooch 07-05-2006 18:13

Cytuj:

haha wiec co nastepne? : D

Bombona...

Aristo~ 07-05-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.

hah widzialem ten film, ziom zlamil na maxa; p

Risofek 08-05-2006 00:30

Dzis ogladalem film z tym całym "Mr.PvP" i nie widziałem u niego żadnych umiejętności, które zasługiwałyby na miano najlepszego PvP na swiecie...

Smiem twierdzic, że jest on poprostu przeciętny8o

Mee 08-05-2006 00:40

Nie...

...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Protar 08-05-2006 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mee
...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Popieram.
PS. Czy my sie nie znamy?

eben 08-05-2006 14:30

eh to czemu wszysy poalcy z aurery tak ie go boja? : )
lepiej zakonczmy ten temat..:)

Jojo Ninja 08-05-2006 15:33

Cytuj:

Hmmm, po 1. nie wszyscy, po 2. może dlatego że jest na 1 miejscu w expie na tym servie, i ma nie przeciętną gildie?

Pozatym, to nie do jasnej cholery topic o Aurea, połowa z was gówno o tym wie, bo nawet nigdy tam chara nie miała, więc zakończmy ten temat i powróćmy do Furory.

~Yours Jojo

Kapucha 08-05-2006 19:10

Cytuj:

Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Risofek 08-05-2006 21:47

Cytuj:

Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Skoncz bo ranisz.

Śmigiel 08-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Skoncz bo ranisz.

hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Aristo~ 08-05-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Śmigiel 08-05-2006 23:27

Cytuj:

Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Ale przeciez wyraznie napisal "wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp" to byla... ironia? albo cos spokrewnionego o blizej nieokreslonej nazwie :) ale wiem ze nie pisal tego na powaznie. (tak sadze B))

Bjoern Shu 09-05-2006 17:38

8 ml u Imargama ;p
pierwszy knight z tym magic lvlem
edit: na Furorze ofc XD

~Komar~ 09-05-2006 21:55

Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>
20:48 Bandyta Diego: no to jak dajesz ten adres :>
20:48 Imargam: ta
20:48 Imargam: Gdansk
20:48 Imargam: Grunwaldzka 36
20:48 Imargam: :>
20:49 Bandyta Diego: ok
20:49 Bandyta Diego: jutro bilet kupuje

Rolas el'Baq 09-05-2006 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Komar~
Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>

Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres

~Komar~ 09-05-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres

Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<

Kapucha 09-05-2006 22:26

Cytuj:

Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

Risofek 09-05-2006 23:38

Cytuj:

Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

No to jesli nie masz zamiaru pisac Nemtor czy inny huj to po prostu nie pisz nic bo sam w sobie Spoxster był ciotą:o

Lord Wlodek 10-05-2006 09:40

Cytuj:

Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<

Czlowieku wyjdz i nie wracaj jak ty za gre chcesz kogos "pobic" w realnym zyciu, jesli dalej tak myslisz to radze udac sie do lekarza

TIBIA TO TYLKO GRA!!!

Protar 10-05-2006 11:07

Tibia przestala byc "tylko gra" juz dawno temu.Podam Ci przyklad(to tylko przyklad):expiles sobie gdzies tam masz 100lvl jakis noob cie wyzywa etc. Ty ignorujesz go na poczatku ale kiedy zabia twoje potwory ty go zabijasz. Pisze do ciebie ktos z rzadzacej gildji ze jestes hunted etc i ze masz zaplacic ~200k ty sie oczywiscie sprzeciwiasz i mowisz ze nie bedziesz placil za jakiegos nooba, w swojej zlosci wyzywasz tego kogos. Payment wzrasta do nagrody z ani~(np. sca lub sov wart jakies 700k) Nie chcesz stracic postaci nad ktora tyle sie nameczyles wiec jednak placisz. Udaje ci sie wyzebrac zebys zaplacil w kasie
(400k) i jestes wolny. (byly juz takie paymenty na furorze).

Te 400k wystawione na allegro to przynajmniej 200zl. O ile w rl life za wyzwiska dostaniesz po pysku to w tibi jestes w plecy spora kase. Zastanow sie teraz czy dla tych ludzi tibia to tylko gra.

Pozdro

Masywny_Titania 10-05-2006 12:42

No taaaa tu ci przyznam racje;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.