![]() |
Może nie jestem w temacie wiec kulturalnie zapytam czy Taif~ to na bank Liam?
|
Cytuj:
Nightwish- wishmaster |
Nightwish-mam cala dyskografie genialny gothic bueheheheh tak off topic:P
|
Na furora do bani sa price listy ;/... od kiedy tam gralem nuiebylo zadnego porzadnego ^^
|
eben naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Nom ja tez nie nie slyszalem o jego umiejetnosciach ;) Tak wiec moze ktos z go wychwalajacych wrzuci jakis filmik do niego?? :evul:
|
Cytuj:
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza... PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan! PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@scorp heh.. chodzi Ci o filmik czy o Liama...? |
Cytuj:
|
oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?
|
Cytuj:
PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci) PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie:( cofam to co wtedy powiedzialem |
Liam ma zajebiste pvp ale jedna akcje zjebał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P |
Cytuj:
jesli tak to szkoda ze bylo tylko 4 noobcharow ;( , bo wtedy by juz nie uciekl, brawo dla Alther Al Uviel'a za odpowiednie ustawienie spoxstera przed depo w ab! eh to byly piekne czasy walki o wolnosc na serwerze!!!!!!!! |
Cytuj:
a co do filmikow mna Tibia.de jest ich mnostwo.. cos tu walne za jaksi czas.. pozdrawiam: ) |
Cytuj:
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D |
Cytuj:
|
Cytuj:
haha wiec co nastepne? : D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzis ogladalem film z tym całym "Mr.PvP" i nie widziałem u niego żadnych umiejętności, które zasługiwałyby na miano najlepszego PvP na swiecie...
Smiem twierdzic, że jest on poprostu przeciętny8o |
Nie...
...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.
No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s |
Cytuj:
PS. Czy my sie nie znamy? |
eh to czemu wszysy poalcy z aurery tak ie go boja? : )
lepiej zakonczmy ten temat..:) |
Cytuj:
Pozatym, to nie do jasnej cholery topic o Aurea, połowa z was gówno o tym wie, bo nawet nigdy tam chara nie miała, więc zakończmy ten temat i powróćmy do Furory. ~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoncz bo ranisz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
8 ml u Imargama ;p
pierwszy knight z tym magic lvlem edit: na Furorze ofc XD |
Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>
20:48 Bandyta Diego: no to jak dajesz ten adres :> 20:48 Imargam: ta 20:48 Imargam: Gdansk 20:48 Imargam: Grunwaldzka 36 20:48 Imargam: :> 20:49 Bandyta Diego: ok 20:49 Bandyta Diego: jutro bilet kupuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie. @risofek chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s |
Cytuj:
No to jesli nie masz zamiaru pisac Nemtor czy inny huj to po prostu nie pisz nic bo sam w sobie Spoxster był ciotą:o |
Cytuj:
TIBIA TO TYLKO GRA!!! |
Tibia przestala byc "tylko gra" juz dawno temu.Podam Ci przyklad(to tylko przyklad):expiles sobie gdzies tam masz 100lvl jakis noob cie wyzywa etc. Ty ignorujesz go na poczatku ale kiedy zabia twoje potwory ty go zabijasz. Pisze do ciebie ktos z rzadzacej gildji ze jestes hunted etc i ze masz zaplacic ~200k ty sie oczywiscie sprzeciwiasz i mowisz ze nie bedziesz placil za jakiegos nooba, w swojej zlosci wyzywasz tego kogos. Payment wzrasta do nagrody z ani~(np. sca lub sov wart jakies 700k) Nie chcesz stracic postaci nad ktora tyle sie nameczyles wiec jednak placisz. Udaje ci sie wyzebrac zebys zaplacil w kasie
(400k) i jestes wolny. (byly juz takie paymenty na furorze). Te 400k wystawione na allegro to przynajmniej 200zl. O ile w rl life za wyzwiska dostaniesz po pysku to w tibi jestes w plecy spora kase. Zastanow sie teraz czy dla tych ludzi tibia to tylko gra. Pozdro |
No taaaa tu ci przyznam racje;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |