![]() |
Wychodze z tego forum bo męcza mnie niektóre osoby na tym Forum ;)
Pa =) POZDRO DLA KUMATYCH. |
papa "pozdro dla kumatych -.-"
Kręcił ktoś filmik ? najlepiej google video ale TibiaCam tez moze byc :) Ja teraz chce widziec Imargama (czy jak mu tam) mówiącego te słynne L:EZYSZ KURWO! muahahha Vision do piachu :) @edit no i Imargam 1:1 Taifun Devilry |
Już chyba jest filmik :]
|
Cytuj:
Każdy normalny człowiek i myslący człowiek domsli się ze Vison w open nie maja szans Jak bys nie zrozumiał to podam Ci powod moze zrozumiesz ale w to wątpie .Dus~ liczy wiecej członków co z tym idze wiekszy sd damage i lv mage charow jest wiekszy co przycznia rowniez do tego ze obrazenia sa wieksze A PA jest wyłacznie i tylko przez dus~ bo to arr~ zaczeło wojne która vison wygrało i oczywiscie Taifun musiał pomóc swojemu rl Magrami (Mastah pvp) |
no chyba napisalem
"bo wiadomo ze naopen nie mają szans" |
Jak można expic podczas wojny... nie mogę tego zrozumieć ;/
|
Cytuj:
Ma ktos juz filmik? |
cuż pewnego dnia wbil sobie 800 000 expa ... (po dedzie) a jak sie expi podczas wojny ? no idziesz ... patrzysz rat o kurwa on mnie bije! to i ja zabije go... i tak nastepny,nastepny,nastepny -.-
Dajcie link do filmu |
FILMIK JUŻ jest na tibia.pl..." 201 ek pada"
http://forum.tibia.pl/showthread.php...35#post1151735 Jestem za Vision ale czemu oni byli na goblinach... trochę głupio tak wpaść ale gratz za battle. |
Cytuj:
|
Aha przepraszam przeczytałem tylko kilka ostatnich stron. Post do kasacji ;d
|
Cytuj:
|
|
czysty?
<10 znaków> |
Sciągnij i zrób skana ... akcja zaczyna sie od 45 minuty
|
Ma ktos film kręcony przez jakiegos członka z Vison??
|
Szkoda, vision miało szansę na ucieczkę na 3 sposoby... ale dalej walczyli, Vision pada tak z 20 minut przed końcem filmu.:( znaczy niektórym udało się wydostać...nadal widać, że Vision walczą w grupie a dusk nadal sa niezgrani..
|
bo dusk to lamy i gdyby nie padl katrila to by zadnego fraga nie nabili
|
Vision rox
Jestem pełen podziwu co zrobiło Vison wydzielscie co oni robili z dus~b i przydpasami którzy nie nalezą do dus~ np fal~ i ci inni swietnie zgranie Vision
moze i mieli szanse na uczieczke ale wybrali inny sposob:) Poraz kolejny Vison pokazuje ze mysli. Widzelscie moment kiedy kazdy dał loga z został tylko Ima~,Katrila i Burn~ Było do przewidzenia ze padna ale Zwidek mi sie podbał:) kamikaze i Ue :) Pozwole sobie wklejic pare tekstów 15:41 Fenix'Gru [163]: ja nie pojde w ssa 15:45 Neanon [94]: Yamahaha ma zaraz sie lgonac kurwa 15:45 Neanon [94]: uwazajcie! 15:51 Fa'fik [93]: ale nie moge was znalesc 15:52 Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz 16:09 Thellionn [133]: czarowac tak jak druid (po czym zamienia sie w garnek uzwajac camleon rune) 16:11 Imargam [201]: E tam fajnie jest 16:11 Imargam [201]: Jak w mogile |
no cuz.... mimo iż wole wygraną Taifuna to jestem pod wrażeniem Vision, wystarczyło 2 osoby Ima i Katrila i to nie te same Vision :) Tak jak ktos up napisał gdyby nie padł Katrila to pewnie polowa Dusków by padla i byc moze Taif 2 raz :)
Podobała mi się postawa Margamiego który padł (poszedl sam na Vision na początku) a potem przyszedł bez blessów :) Pozdrawiam Mistical Druid |
Cytuj:
|
Cytuj:
Peace. |
to chyba z zazrdości -.- Mysle ze noobem nie można nazwac 278 MS'a :) Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec :) A no i imargam tez pewnie jest zadowolony :) Będzię po raz 2 wbijal 200 lvl 8o
|
Dobra robota Taifun xD
Duskiness only once master in Furora ^.- |
szkoda że Taifun nie dobił Imargama...
no ale : Katrila Dec 26 2006, 14:40:26 CET Killed at Level 164 by Taifun Devilry and by Czipsu Niraet Dec 26 2006, 13:55:27 CET Killed at Level 103 by Taifun Devilry Burn Abl Dec 26 2006, 14:43:13 CET Killed at Level 104 by Taifun Devilry Zwidek Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry and by Caltus Jego siłę widać nie w "zajebistym pvp" ale za****ej postaci jego SD Katrile kaci do yellow.... HAIL NO PVP!! xD |
No, spokoj juz. Chyba, ze chcecie kolejne warny. Milego wypoczynku w ten wolny, swiateczny okres.
|
Cytuj:
To ze nie jestem w dusk~a walcze, oznacza ze jestem przydupasem ?:D Zal mi Twoich rodzicow >.< Tylko tyle mam do napisania <<Modek nie kasuj tego ^.- taka prawda :S |
Cytuj:
Po raz 3 będzie wbijał o ile mu dadzą wbić xD. Walka była nie zbyt ciekawa. Ciągle tylko MW, czasem ktoś podszedł pare niezłych trapow Katrila zrobił. To tyle. @Pall_Mall Żal, to widzisz ile przydupasów ma Vision ciągle sie tam jakieś noobki kręciły!!! I nie mów mi, że jak mają niskie lvle to wcale nie są lizakami!! Ale najlepszy to jest "Cho'li". |
Cho'li ?^^ Na tym cieciu zrobilem rs xD
|
Cytuj:
|
Nic nie chce mowic ale Vision i tak prowadzi w wojnie(chyba) nie macie co sie duski podniecac bo patrząc obiektywnie vision nie ma z wami najmniejszych szans ale walczą i to z jakim skutkiem. Moim zdaniem całe duskiness jest smieszne majac przewage lvlową ale 0 zgrania zato Vision ma mneijsze lvle ale umiejętnoci wieksze. Kati i Ima padli ale ich stracony exp nie nie liczy sie z tym co stracil taifun :D moim zdaniem Vision pokarzą jeszcze co potrafią !!!
__________________________________________________ _______________ Hail Vision |
Cytuj:
Wiem misq ;* |
HAHA i dobrze VISION niech zginie, w open battle nie mają szans i takie głupie snake ataki to jest żałosne.
Hail Taifun Hail Czipsu Hail Duskiness |
Cytuj:
@topic Wojna, wojną po co się wybijają h-lvle to ja nie wiem... zamiar sie organizować i wykonywać to co najtrudniejsze w grze sie wybijają na dodatek... Życzyć wszystkim powodzenia. |
Cytuj:
A ty odpłacasz hunta od Fenix'gru czy tak z wlasnej woli na tej wojnie jesteś? Najbardziej mi sie podobają teksty niektórych członków Duskiness np. "Postawię pota i się cofnę... nie jestem noobem". Nie dziwię się , że taifun wcześniej padł skoro większość członków dusk myśli tylko o tym aby lvl utrzymać. |
Cytuj:
|
niech teraz ima napisze w komment ima~ vs. dusk~ 0:1
bye. X( |
furora is going down:
Dec 26 2006, 21:19:42 CET Killed Wazuelek at Level 19 unjustified Dec 26 2006, 21:18:30 CET Killed Hashysh at Level 21 unjustified Dec 26 2006, 21:16:00 CET Killed Zlatan Mag at Level 22 unjustified Dec 26 2006, 21:13:44 CET Killed Anfa Famus at Level 23 unjustified zabawy postacią, którą dał mi kumpel na święta :p |
Cytuj:
yo elo ziom bo tak napisałem ?? pomysl zanim cos napiszesz kazdy moze Ci pojechac po rodzicach nie bede nikogo wyzwał bo nie chce mi sie nastepnych kont robic kkthxbye |
przyzwyczajaj sie, falla taki juz jest, zgrywa 'pr0 g3jmera' i zabawnego czlowieka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |