Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Agnieszka21 08-10-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1023034)
O.o a to niby kto ma byc?
Sorka na meczu bylem i nie nadazam...-.-
Gz fraga panowie;]

A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P

Ps.Ajron kazdy powod jest dobry.. ciesze sie ze tak ze szczegolami opisales sytuacje i thx za wyjasnienie...ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu...

Kurier 08-10-2006 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023096)
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P

Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.-
Ale juz mnie draznisz i to pozadnie!
Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.-

Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego!
Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^

P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu..
I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam..
(zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-)
Nie pozdrawiam...

Ajron 88 08-10-2006 19:44

Cytuj:

Ps.Ajron kazdy powod jest dobry..

Brzmi to troche jak byś starała sie powiedziec ze powod mialem naciagany.. niestety fakty mowia same za siebie , Edge zrobil to do czego mial prawo , a ja zrobilem to co nalerzalo.

Cytuj:

ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu...

Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.

Agnieszka21 08-10-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1023133)
Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.-
Ale juz mnie draznisz i to pozadnie!
Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.-

Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego!
Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^

P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu..
I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam..
(zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-)
Nie pozdrawiam...

Oo ty wielki madry chlopczyku.. nie denerwuj sie tak:*.. myslalam ze sie wymieniacie informacjami w guild.. a nie tak kazdy sobie :P jak tam mecz?? wyloozuj..

ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm..
a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!!

"Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.:confused: " Ajron tez nie woiem czy jestes ograniczony.. ale co rozumiesz pod tymi slowami?? czemu "moj" bo co? bo jest moim kolega??

Doggie 08-10-2006 20:20

@Ajron_88

Wybaczam! Rozgrzeszenie:

Napiszesz mi 100x "zaczął" i "w ogóle" ×D

Doggie

Ajron 88 08-10-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023209)
myslalam ze sie wymieniacie informacjami w guild..

Juz to widze, Kurier biegnie z pilka nabramke... nagle dzwiek telefonu , on odbiera i co slyszy ? "Czarnuchu , Sinid ubil jakiegos pallka" "Swietnie, dzieki za informacje"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023209)
czemu "moj"

A "czemu" by nie ?

Doggie 08-10-2006 20:26

Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <

Doggie

pawlon 08-10-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1023070)

Loot : Blue robe , sd'ki , uh'y (pasc z 3 bp uh na sobie.. no no) , manasy itd.

buy sds :D

widzisz agusia to nie takie proste, np dzisiaj expijac moim druidem an rotach dostalem hunta od goscia ktory sie tez zaslanial aet~, oczywiscie nie wie on ze to ja, a hunt za to ze nie zgodzilem sie wyjsc z jakisni jak bylem pierwszy, no i widzisz zaraz sie zaloguje tylko zrobie kolacje, wrzuce goscia na vipa, i przy pierwszej okazji dostanie zgona, i nie za to ze jest kolega aet~, tylko za to ze chcial mnie PA, grozil mi, wyzywal i mnie "huntuje" a to ze nie jestem tylko niskko levelowym druidem jak on sadzil, to juz jego problem - moze to go nauczy szanowania innych.

problem z toba jest taki, ze ty usilnie robisz wszystko zeby nie dostrzec calego tla historii... bierzesz jej wasi wycinek - w przypadku sinida jest to zgon kogos kto zna kogos a aet~ - i na tej podstawie oceniasz cala sytuacje. a kiedy sinid tutaj ladnie wszsytko wyjasnil, i 100% wykazal ze osadzilas sytuacje zle, to nawet sie nei przyznasz do bledu, nie przeprosisz, a jeszcze bedziesz robila "ciche sugestie" ze jego historia jest naciagana. po prostu brakuje ci obiektywizmu, to w sumie malo powiedziane, jestes w 100% subiektywna z klapkami na oczach na reszte swiata. pomysl nad tym moze kiedys to dostrzezesz.

Kurier 08-10-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1023264)
Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <

Doggie

Masz racje akcja jest, dzwoni telefon.. pilka sie w locie zatrzymuje biegne odebrac i co slysze?
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron...
no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.-

@Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej!
co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^
potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.-
Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!!

Satan666 08-10-2006 21:01

Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego

Doggie 08-10-2006 21:19

Jestem ciekaw kiedy Aylithia i Catrishia zrozumieją, że oni w końcu też zostaną "wydaleni" z Aet~ : S

Doggie

Agnieszka21 08-10-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satan666 (Post 1023340)
Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego

Jakie hunty Mackiem.. Tobie cos sie stalo?? .. hallo.. nie jarze o co Ci biega

Azenus 08-10-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023417)
Jakie hunty Mackiem.. Tobie cos sie stalo?? .. hallo.. nie jarze o co Ci biega

A ja zadam inne pytanie. Co Ty robisz na tym forum?

Doggie 08-10-2006 22:00

To samo co każdy : P ma swoje zdanie na jakiś temat, a mnie to ryba : P tak samo ja znęcam się nad biednymi dySlektykami : < EVUL!

Doggie

Colorion 08-10-2006 22:03

pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece.

SS
http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1

Azenus 08-10-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1023528)
pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece.

Congratulations, screen plax plax plax

Agnieszka21 08-10-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1023337)
Masz racje akcja jest, dzwoni telefon.. pilka sie w locie zatrzymuje biegne odebrac i co slysze?
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron...
no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.-

@Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej!
co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^
potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.-
Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!!

"jak chcecie " no to raczej tyczy sie Twojej kochane guild nie ciebie zuwaz ze tylko pierwsza czesc mojego posta dotyczyla Twojej osoby.. wiec moze Ty lepiej naucz sie czytac ze zrozumieniam

Celmir 08-10-2006 23:51

Doggie studiujesz polonistyke czy poprostu jesteś kretynem i lubisz poprawiać błędy innych?? Idź poderwij laske jakąś bo z nudów już Ci się we łbie zaczyna pier***ić8o

Kurier 08-10-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023639)
"jak chcecie " no to raczej tyczy sie Twojej kochane guild nie ciebie zuwaz ze tylko pierwsza czesc mojego posta dotyczyla Twojej osoby.. wiec moze Ty lepiej naucz sie czytac ze zrozumieniam

To moze odnosnik zrobisz do relicrus??

P.S. cos mi sie wydaje ze spamm bedzie niedlugo usuwany...

Doggie 08-10-2006 23:58

@Celmir

Idź poczytaj regulamin to będziesz wiedział co mam na myśli ×D Zresztą nie tylko ja to widze, a tak poza tym spróbuj dostrzec kiedy mówie serio, a kiedy żartem ; )

RISPEKT Celmir : <

Doggie

Wapivos 09-10-2006 05:12

Powiem Wam jedno...
Dawno mnie tu nie było ale chyba zacznę regularnie czytać forum :D
Takich błyskotlwych tekstów i niespodziewanych zwrotów akcji nie widzialem od studniówki 8o
Ogólnie to widzę, że jedna osoba kręci całym forum. I kto mi teraz powie, że kobiety nie przejmują kontroli nad światem :)
Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co?
Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie;)

@Doggie
Mam nadzieję, że nie dopatrzysz sie większych błedów w mojej wypowiedzi :P
I tak należą ci się ukłony. Przez ciebie musiałem przypomnieć sobie gdzie zostawiłem Słownik języka polskiego a to nie udało się nikomu przez ostatnie 15 lat mojej edukacji;)

Dawidoseczek 09-10-2006 07:45

Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja :P
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek

n/c :P

http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ;( ;( ;(

Ajron 88 09-10-2006 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawidoseczek (Post 1023745)
Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja :P
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek

n/c :P

http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ;( ;( ;(

hehe wlasnie bylem ciekaw, widizalem Alimight'iego szykujacego sie do anni z 2 dni wcześniej , dzieki za info , szkoda ze wam sie nie udalo chlopaki..

co do filmu , moze ktos go wrzocic na www.uploaded.to ? to jest bardzo dobry darmowy host.. dzieki (z rapida sciagac nie moge niestety)

Doggie 09-10-2006 10:43

@Wapivos

Dzięki, dzięki aż miło mi się zrobiło : P Mmm a jeśli chodzi z tym moim punktem o ortografie to poprostu, że fajniej jest czytać przejrzyste forum a poza tym kiedyś sami zobaczycie jak Wasze dzieci będą popełniać te same błędy, bo połowa uważa, że to błachostka, a jednak później to coś oznacza. Co? Sami sobie odpowiedźcie na to pytanie

Annihilator: (na prośbę Ajron_88)

http://uploaded.to/?id=6c6256

Doggie

P.S. Fajny movie, a miało być tak pięknie : ] (gl next time)

Kurier 09-10-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1023712)

Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie;)

Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...

A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..:baby:

@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo:(
Better luck next time;)

Ajron 88 09-10-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1023801)

Annihilator: (na prośbę Ajron_88)

http://uploaded.to/?id=6c6256

Doggie

Big thx :D

pawlon 09-10-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1023712)

1 osoba? ty chyba wlasnej gildii nie znasz, mala rada, zrobcie sobie zebranie jakeis gdziekolwiek, i policz red skulli w gildii, a potem mi powiedz, ze te wszsytkie nooby nie maja tych RSow za random PK tylko ze "zabijaly" innych w slusznej sprawie. Dwarf~ wbrew pozorom nigdy, powtarzam jeszcze raz, nigdy nie bylo tak pokojowa gildia za jaka chcialo uchodzic, masz teraz przyklad random PK i 0 reakcji ze strony gildii, nawet nie oddali lootu. nazywasz to pokojowym rozwiazaniem? dlaczego leader dwarf~ dawny czyli yupedo znalazl sie w wojnie? bo mu sie znudzilo, dlaczego ZAWSZE odkad pamietam prawie biegal z red skullem? bo zbijal ludzi za byle powody, ja pelno ludzi zabijalem grajac aktywnie, nigdy na randomie, mimo ze nie raz unjusty, i jakos z rsem mnie nikt niegdy nie widzial. yuperdo to typowy cwaniaczek, jak niestety iwekszosc holendrow ostanio - wierz mi pozory myla - nie byles z nimi i jemu podobnymi - w takich sytuacjach w jakich ja bylem, a femuza mialem w gildii przez dlugi czas, i cos nie cos o nim wiem. jedno ci powiem, jakby takie samo random pk stalo sie w naszym dawnym Corentiros, dostalby warninga, musial by oddac loot i moze nawet splacic koelsia, a juz na pewno przeprosic, i zrobilby to albo by wylecial, takie mielsimy zasady, a dwarf~~ sie do tego nie umywa, jestescie "pokojowi" bo nie macie zadnej sily i mozliwosci podawania sie za innych ;)

Agnieszka21 09-10-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1023803)
Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...

A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..:baby:

@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo:(
Better luck next time;)

poprawka .. bo w pz "siedzimy" zarowno jedna jak i druga strona!!!

pawlon 09-10-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023833)

haha, u nas kazdy robi to co chce, ci co chca to expia, ci co nie chca siedza i gadaja albo sie obijaja, ale nitk nas w pzcie nie trzyma :)

Kurier 09-10-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023833)

Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi:(

Agnieszka21 09-10-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1023855)
Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi:(

nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...

Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze:p starcilam blanki i food 8o;( ale mam z was zwale teraz :cup: jestescie najlepsi

pawlon 09-10-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023866)
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...

Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze:p starcilam blanki i food 8o;( ale mam z was zwale teraz :cup: jestescie najlepsi

buahahahah

nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.

PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika :)

Agnieszka21 09-10-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1023870)
buahahahah

nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.

PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika :)

nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie

pawlon 09-10-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1023877)
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie

buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.

Lukus 09-10-2006 14:12

o0 Czyzby Demi wyplacil sie z wojny?;)

Agnieszka21 09-10-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1023883)
buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.

"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....

pawlon 09-10-2006 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1024017)
"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....

lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.

jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii :) ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.

Agnieszka21 09-10-2006 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1024065)
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.

jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii :) ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.

omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...

Qreew 09-10-2006 16:53

Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem :D
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)

Isildur's Earl 09-10-2006 16:55

Do tej pory czytałem te Twoje wypowiedzi Aga i starałem się obchodzić z nimi obojętnie, ale Ty jesteś poprostu żałosna, no sorki, ale tak jest. Pewnie i tak się tym nie przejmiesz co mnie akurat mało obchodzi, lecz jest tak jak już tutaj ktoś o Tobie napisał. Wybierasz poszczególne zdania/słowa z kontekstu i się ich czepiasz jak rzep psiego ogona, tworzysz spam na forum, zdania pozbawione sensu, uczepisz się czegoś i lecisz po tym. Nie rozumiesz słów takich jak ironia czy sarkazm. To tyle z mojej strony. Think about it :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51.