![]() |
Cytuj:
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P Ps.Ajron kazdy powod jest dobry.. ciesze sie ze tak ze szczegolami opisales sytuacje i thx za wyjasnienie...ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu... |
Cytuj:
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.- Ale juz mnie draznisz i to pozadnie! Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.- Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego! Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^ P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu.. I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam.. (zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-) Nie pozdrawiam... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm.. a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!! "Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.:confused: " Ajron tez nie woiem czy jestes ograniczony.. ale co rozumiesz pod tymi slowami?? czemu "moj" bo co? bo jest moim kolega?? |
@Ajron_88
Wybaczam! Rozgrzeszenie: Napiszesz mi 100x "zaczął" i "w ogóle" ×D Doggie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <
Doggie |
Cytuj:
buy sds :D widzisz agusia to nie takie proste, np dzisiaj expijac moim druidem an rotach dostalem hunta od goscia ktory sie tez zaslanial aet~, oczywiscie nie wie on ze to ja, a hunt za to ze nie zgodzilem sie wyjsc z jakisni jak bylem pierwszy, no i widzisz zaraz sie zaloguje tylko zrobie kolacje, wrzuce goscia na vipa, i przy pierwszej okazji dostanie zgona, i nie za to ze jest kolega aet~, tylko za to ze chcial mnie PA, grozil mi, wyzywal i mnie "huntuje" a to ze nie jestem tylko niskko levelowym druidem jak on sadzil, to juz jego problem - moze to go nauczy szanowania innych. problem z toba jest taki, ze ty usilnie robisz wszystko zeby nie dostrzec calego tla historii... bierzesz jej wasi wycinek - w przypadku sinida jest to zgon kogos kto zna kogos a aet~ - i na tej podstawie oceniasz cala sytuacje. a kiedy sinid tutaj ladnie wszsytko wyjasnil, i 100% wykazal ze osadzilas sytuacje zle, to nawet sie nei przyznasz do bledu, nie przeprosisz, a jeszcze bedziesz robila "ciche sugestie" ze jego historia jest naciagana. po prostu brakuje ci obiektywizmu, to w sumie malo powiedziane, jestes w 100% subiektywna z klapkami na oczach na reszte swiata. pomysl nad tym moze kiedys to dostrzezesz. |
Cytuj:
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron... no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.- @Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej! co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^ potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.- Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!! |
Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego
|
Jestem ciekaw kiedy Aylithia i Catrishia zrozumieją, że oni w końcu też zostaną "wydaleni" z Aet~ : S
Doggie |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja zadam inne pytanie. Co Ty robisz na tym forum? |
To samo co każdy : P ma swoje zdanie na jakiś temat, a mnie to ryba : P tak samo ja znęcam się nad biednymi dySlektykami : < EVUL!
Doggie |
pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece. SS http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Doggie studiujesz polonistyke czy poprostu jesteś kretynem i lubisz poprawiać błędy innych?? Idź poderwij laske jakąś bo z nudów już Ci się we łbie zaczyna pier***ić8o
|
Cytuj:
P.S. cos mi sie wydaje ze spamm bedzie niedlugo usuwany... |
@Celmir
Idź poczytaj regulamin to będziesz wiedział co mam na myśli ×D Zresztą nie tylko ja to widze, a tak poza tym spróbuj dostrzec kiedy mówie serio, a kiedy żartem ; ) RISPEKT Celmir : < Doggie |
Powiem Wam jedno...
Dawno mnie tu nie było ale chyba zacznę regularnie czytać forum :D Takich błyskotlwych tekstów i niespodziewanych zwrotów akcji nie widzialem od studniówki 8o Ogólnie to widzę, że jedna osoba kręci całym forum. I kto mi teraz powie, że kobiety nie przejmują kontroli nad światem :) Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co? Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum? O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie;) @Doggie Mam nadzieję, że nie dopatrzysz sie większych błedów w mojej wypowiedzi :P I tak należą ci się ukłony. Przez ciebie musiałem przypomnieć sobie gdzie zostawiłem Słownik języka polskiego a to nie udało się nikomu przez ostatnie 15 lat mojej edukacji;) |
Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja :P Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek n/c :P http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ;( ;( ;( |
Cytuj:
hehe wlasnie bylem ciekaw, widizalem Alimight'iego szykujacego sie do anni z 2 dni wcześniej , dzieki za info , szkoda ze wam sie nie udalo chlopaki.. co do filmu , moze ktos go wrzocic na www.uploaded.to ? to jest bardzo dobry darmowy host.. dzieki (z rapida sciagac nie moge niestety) |
@Wapivos
Dzięki, dzięki aż miło mi się zrobiło : P Mmm a jeśli chodzi z tym moim punktem o ortografie to poprostu, że fajniej jest czytać przejrzyste forum a poza tym kiedyś sami zobaczycie jak Wasze dzieci będą popełniać te same błędy, bo połowa uważa, że to błachostka, a jednak później to coś oznacza. Co? Sami sobie odpowiedźcie na to pytanie Annihilator: (na prośbę Ajron_88) http://uploaded.to/?id=6c6256 Doggie P.S. Fajny movie, a miało być tak pięknie : ] (gl next time) |
Cytuj:
Niech sie tylko skonczy wojna... A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..:baby: @Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo:( Better luck next time;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi:( |
Cytuj:
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was... Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze:p starcilam blanki i food 8o;( ale mam z was zwale teraz :cup: jestescie najlepsi |
Cytuj:
buahahahah nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci. PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika :) |
Cytuj:
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie |
Cytuj:
|
o0 Czyzby Demi wyplacil sie z wojny?;)
|
Cytuj:
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje... "pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie.... |
Cytuj:
jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii :) ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz. |
Cytuj:
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd. Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina... |
Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem :D Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =) |
Do tej pory czytałem te Twoje wypowiedzi Aga i starałem się obchodzić z nimi obojętnie, ale Ty jesteś poprostu żałosna, no sorki, ale tak jest. Pewnie i tak się tym nie przejmiesz co mnie akurat mało obchodzi, lecz jest tak jak już tutaj ktoś o Tobie napisał. Wybierasz poszczególne zdania/słowa z kontekstu i się ich czepiasz jak rzep psiego ogona, tworzysz spam na forum, zdania pozbawione sensu, uczepisz się czegoś i lecisz po tym. Nie rozumiesz słów takich jak ironia czy sarkazm. To tyle z mojej strony. Think about it :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |