Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

paior 12-02-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1264302)
Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów...
Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś.
Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie.
Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie.
Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył?
Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji...

Azeris dobrze gra w cs ale nie wiem co to wnosi do tematu ;p

kamil509 12-02-2007 23:34

LOL :P <10znaków>

Jovere'xik 12-02-2007 23:35

Niektórzy nie odróżniają tibii od rzeczywistości tzn. od świata w którym żyje.
Przecież tibia to TYLKO gra. Kamilek może z tego powodu wjazda na hate mu zrobisz?:o Bo wyzywasz go od dziwek, zdrajców ale czy w zasadach tibii jest gdzieś napisane, że nie można zdradzać, zabijać swoich?? Straszny jesteś.

Chociaż jak Azeris da p arma to zmienisz zdanie nie??:baby:

Keonek 12-02-2007 23:38

hehe nie no ta pomylka z tym "sneak attackiem" smieszna troche ;p o.O Gandamir nawet mnie nie zmieszal z blotem czyzby dorastal? A moze wie ze mam racje i nie udaje ze nie czytal mojego posta? Co do Azerisa prawda jest taka ze dupoliz to ty jestes ale coz :baby: sa ludzie i taborety :)

Bielenda 12-02-2007 23:43

Rhu Inferno zabili, mimo ze ten twierdzil wczesniej ze jest neutralny :(

Przed chwila padl Mizaeron z No Fear.... hi hi

Kileros fire'son 13-02-2007 00:04

xD

Mizareon padl od noob charow :P

Bielenda 13-02-2007 00:12

20:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mizaeron. He was killed by Zythus.

0lik 13-02-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1263703)
Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam...

Eee to tak Little~ padla niewiem dokladnie jak ale wiedziala o wojnie, a Barzi nie wiedzial taka prawda, co do morxa i gedda hmm zobaczymy jak to sie potoczy dalej ale zauwaz ze wiwów jest duzo mniej niz mo murdy a teraz my mamy przewage liczebna, co do rhu to padl bo mial pgowac a potem dojsc do wiw a co do tego czy gowno moge to tak zrobilem dzisiaj, miza padl od nobow ta podejsc nobami i zrobic combo kazdy potrafi

Exodus 13-02-2007 00:45

Zabijanie noobkami jest pewnego rodzaju osmieszeniem rywala =pp

Keonek 13-02-2007 00:53

Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Bielenda 13-02-2007 01:05

Zabijanie noobcharami to jest sztuka..

Nie rozumie tylko ze sa ludzie ktorzy potrafia grac i zabijac noobcharami.
A WIW nikt nie zabija poza Tetro ;>

Cariel Da'Rose 13-02-2007 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1264550)
Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Hm w wojnie jakies 2:1 dla Wiw (z Nf - Barzi, litlle nasty~, z WIw - Tetro)
Zresztą main powodem tej war jest zamordowanie przez Nf Moothonosta (luured warlocki wykonały reszte zadania, no i Garlerdon w trapie padl, Fragsolo patteha)
Czas pokaze xd

kamil509 13-02-2007 10:43

Jest 2:0 dla Wiw.Z tego co wiem to ded Tetra się nie liczy bo dopiero po tym wypowiedział oficjalnie wojnę...

Kileros fire'son 13-02-2007 11:26

4-0 Dla WiW

przed chwila padl Chlodd :)

kamil509 13-02-2007 11:37

Jak to 4:0?A nie 3:0?

Kileros fire'son 13-02-2007 11:41

barzi, little, chlodd, mizareon ;p

ja naliczylem 4 :o

kamil509 13-02-2007 11:45

Mizaeron się niestety nie liczy jako frag dla WiW =/

0lik 13-02-2007 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1264550)

No wlasnie mamy przewage liczebna, a podczas tamtej wojny chociaz bylo nas mniej na open battle dawalismy rady mimo duzej ilosci MM, a teraz nas jest jakies 2x wiecej

jak na razie 0;3 dla wiw

kamil509 13-02-2007 12:16

I tak murzyńska kolbo nie wbijecie już żadengo fraga B)
Owned jesteście ;)

0lik 13-02-2007 12:53

Sie okaze, prawda ze trudno bedzie nam zabic kogos podczas sneakow, ale wszystko okaze sie podczas opena

Kileros fire'son 13-02-2007 12:56

Buy Obsadian Knife ;p

jak tam wojna?
padl ktos?

Virtuti 13-02-2007 13:44

heh

nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac:)

0lik 13-02-2007 14:13

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1512793

Keonek 13-02-2007 14:57

Wojna bedzie ciekawa, mysle ze obydwie strony maja szanse, ale blizej do wygranej ma WIW... Wydaje mi sie ze tym razem wygraja wojne i was wykurza z serva.. a jedyne co bedziecie mogli robic na kyrze to sneak attack

0lik 13-02-2007 16:04

Ja mysle ze NF ma mimo wszystko blizej do wygranej, i ze to wiw bedzie robilo sneaki a nie NF ale zobaczymy :P

Rohad 13-02-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virtuti (Post 1265034)
nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac:)

Na Kyrze nie obowiązuje Price List. Prawda Abo ją zrobił ale nikt sie do niej nie stosuje. Nawet No Fear (przynajmniej większość), które ją zakceptowało.

Vankel 13-02-2007 16:53

<old owner> tak dalej chlopaki z NF ;)

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o

Vankel 13-02-2007 16:53

<old owner> tak dalej chlopaki z NF ;)

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o

Exodus 13-02-2007 18:09

@Olik
Moze ich bylo wtedy wiecej ,ale polowa nic nie walczyla (o OB nie wspominajac)
i w ich szeregach byli szpiedzy(nie wiem jak teraz ;p) I co do tamtej wygranej to była ona raczej znikoma , skoro wojna zakonczyla sie rozejmem i 80% fragow zdobyliscie na noobach ktorzy poszli expic.

A co do terazniejszego Open Battle to bym nie liczyl ze jak was bedzie duzo wiecej to oni wyjda na open...Wiec ta przewaga liczebna niewiele daje(chyba ze bedzie im latwiej zdobyc fragi)

kamil509 13-02-2007 19:38

W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...

Skibo 13-02-2007 19:47

@up

Bla bla bla nie wiesz nie udziela się...

Gedd 13-02-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1265745)
W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...

foriuss niepadl ani razu podczas expa a z kyra skonczyl bo mial hunta a nie dlatego ze chcial, a przewaga FG we fragach byla cztero albpo pieciokrotna, wiec rzeczywiscie nie duza :rolleyes:

kamil509 13-02-2007 20:23

LOL?
Może mi powiesz że rożnica we Fragach to ze 20 więcej na Fg? -.-
Foriuss po wojnie był free wbił 2 lvle i poszedł na thorie...

Dokładnie chyba 24:10 lub 9 było więc to jest ta twoja pięciokrotna więszka liczba fragów?

Rohad 13-02-2007 21:35

Specjalnie przeszukałem zakamarki forum, aby rozwiązać wasz spór. ^^

Offical War Statistics Thread Family Guys vs Mo Murda (24:7)

24:7=3.4 (w przybliżeniu)

kamil509 13-02-2007 21:40

Też to znalazłem i z tego co pamiętam Mo Murda mam tam nie wpisane ze 2 fragi i jeden na 100% pamiętam Herineeya na początku stycznia jak forum przez update nie działało nie zostało wpisane =)

Aaa i jeszce Geo padł na początku stycznia od kogoś z MM jak miał hacka =)
Nie widzę tu zby miażdżacej wygranej szczególniej że skończyło sie bez paymentów nie licząc tych lamusów co odeszli i zapłacili :P Gdyby nie peace MM nie dało by tak szybko za wygraną i hu* jeden wie jak to by się potoczyło...Po któreś już tam z rzędu przez 2 czy prawie 3 tygodnie ostatniego waru Garlerdon nie grał...

Gedd 13-02-2007 22:23

foriuss byl free? czlowieku chyba tylko dlatego ze do tibi sie nie logowalem przez 2 tygi lol

a forius na wojnie padl 2x, oba dedy w walce, a nie na zadnym expie

w ogole kim Ty jestes? kolejna przestraszona cipka ktora zaklada sobie accounty na tibia.pl zeby sie dowartosciowac ale nie powie kim jest bo jeszcze by zlapala hunta!!!1?

kamil509 13-02-2007 22:28

Uważaj sobie jak chcesz =) Możesz sobie o mnie myśleć co chcesz i tak to w dupie mam =)
Na Kyrze mam 85-90 lvl ale nicku się i tak nie dowiesz.

Gedd 13-02-2007 22:32

z 85-90 lvlem to mozesz byc bohaterem kolegow na podworku, nie moim..

Azeris 13-02-2007 22:35

Jak ty masz 85-90 lvl to ja zbieram pokemony

Rohad 13-02-2007 22:44

Co ty masz do pokemonów ?

Żeby nie było off topa dam screena specjalnie dla Skibo ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohad (Post 1260661)
Dla odświerzenia tematu wkleje loocik z pkowania ( od stycznia 2007 do dziś ).

[img=http://img206.imageshack.us/img206/6318/loot222op0.th.png]

I do tego doszły jeszcze 1 boszki ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14.