![]() |
|
hahhahahaha mega screeny Calen,ten pierwszy < ja :D az sie dziwie ze nie wpadl tu jakis modek xD
|
Wczorajszy mecz ManCity z Hamburgiem był tak nudny że zasnąłem... :confused: Dopiero w drugiej połowie coś się zaczęło dziać... Ale i tak zasnąłem... Słyszałem tylko Iwańskiego: "Oliczzzzz", "Robinhooo"... Myślałem że The Citizens powalczą, a tu same słupki, poprzeczki i te spalone...
K.Jay |
Cytuj:
(Arsenal 2:0 ManCity na Emirates) |
Cytuj:
K.Jay |
Po przerwie skomentuje strzał Ronaldo autentyczną wypowiedzią:
"No i po co on strze... JEST, KURWA! JEST!" |
Dla wąśkiej grupy społecznej interesującej się koszem: ruszyla sprzedaż biletów na Eurobasket: http://www.eventim.pl/portal/pl/szuk...ing=eurobasket (java konieczna)
Posiadam już bilety na final, w ktorym mam nadzieje nie wystąpi coś typu Bulgaria. O biletach na mecze Polaków jeszcze pomyśle. |
Skoro jesteśmy przy koszu, to pragnę poinformować, że właśnie ruszają Playoff'y. A już jutro Mavs zagrają z Spurs, Rockets z Trail Blazers, Pistons z Cavs oraz Bulls z Celtics.
K.Jay |
@La Liga
22:00 Recreativo Huelva - Real Madryt Myśle ,ze Juande Ramos i Blancos Podtrzymią dobrą Passe i przywiozą Komplet Punktów z Huelvy : ) Nd 17:00 RCDEspanyol de Barcelona - Racing Santander Bedzie Trudno o 3Pkt ale Pericos nie maja innego wyjścia do Końca ligi zostało niespełna Kilka Kolejek a punkty uciekają. @Serie A Dziś Wielkie Derby Italii !! Juve - Inter : ) Chociaż wiadomo kto bedzie Mistrzem Włoch, to myśle ,że mecz Bedze ciekawy : ) |
2009-04-21 Barcelona - Sevilla / Primera Division
2009-04-25 Valencia - Barcelona / Primera Division 2009-04-28 Barcelona - Chelsea / Liga Mistrzów 2009-05-02 Real M. - Barcelona / Primera Division 2009-05-06 Chelsea - Barcelona / Liga Mistrzów 2009-05-09 Barcelona - Villarreal / Primera Division 2009-05-13 Athletic - Barcelona / Finał Copa del Rey Good Luck & Have Fun |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Też mi się wydaje że to Chelsea będzie biegała za piłką, ale jeśli zagrają pressingiem tak jak Lyon u siebie to może być nieciekawie.
PS. Teraz okaże się ile znaczą rotacje Guardioli. edit. Real też nie ma za ciekawie. Może i mają więcej czasu na odpoczynek, ale pojedynek z Barcą i te trzy wyjazdy to na pewno nie będą łatwe mecze :) 2009.04.21 Primera División - 32. kolejka Real Madryt - Getafe CF 2009.04.26 Primera División - 33. kolejka Sevilla FC - Real Madryt 2009.05.03 Primera División - 34. kolejka Real Madryt - FC Barcelona 2009.05.10 Primera División - 35. kolejka Valencia CF - Real Madryt 2009.05.17 Primera División - 36. kolejka Villarreal CF - Real Madryt |
Cytuj:
|
To dopiero za poltorej godziny a mi juz serducho nawala niczym czarne bmw z lysym tegim gosciem w srodku i szeleszczacych spodniach.Tak,wielkimi krokami zbliza sie Derby d'Italia,mecz,ktory zapewni Mediolanczykom mistrzostwo,lub spowoduje ze beda czuli chlodny oddech pilkarzy Starej Damy na swoich plecach.
|
Cytuj:
Jedno jest pewne - wtedy już był Ruud xD |
A nikt nie ogląda Arsenal - Chelsea?! No co wy... 8o
Wynik to 1:1 (55 minuta)... K.Jay |
Powiem tylko, że sędzia tego meczu to jakiś debil.
|
Nasri za Denilsona... Miejmy nadzieję że obraz gry się zmieni po golu Drogby.
@edit Arsenal - Chelsea 1:2 K.Jay |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |
|