![]() |
|
Cze¶ć!!! :cup::cup::cup:
Widzę, nic się tu nie zmienia... o.O |
Cytuj:
Nie jest to bez sensu, aczkolwiek tego nie pochwalam, patrz taki Vironek, nameczyl sie biedny z famili± przy wklepaniu 180 edeka i ch uj z tym, Nasz Fildabos siedział na nim podczas ostatniego ob ;;;;; dlamnie żenua, gratz Piotru¶ :cup::cup::cup: btw : Ymy [xxx] : Nie pandoria, nie aldora, rozjebała was FURORA!! -> mówi samo za siebie ;;; Firgastro, co u Ciebie?! xDDD <333 Grasz gdzies?? Czy WoW ftw? xd |
wy wierzycie w to ze to phill siedzial na vironie? bo ja nie..
|
@^ Ja wierze w to ,ze to byla twoja stara.. :cup:
|
A ja mysle ze to byl stary virona lub tez jego wujek :/ napewno nie on. A i mozna w to jeszcze listonosza wkopac. Zadne phile tylko skierniewicka rodzina ;]
|
Na vironie siedzial 2minuty ojciec , 2 minuty matka bo ja w kiblu akurat bylem
nastepne 10min bylem ja potem przylecial sasiad chcial se pograc to tez mu dalem xDDDDDDDDDDD aaa bylbym zapomnial jeszcze babcia mi uhy wciskala a dziadek ssa wrzucal hahahahah 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
A nie miales czasem hotkei zbloczonych ?X(:baby::baby::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
moze mam ci uwierzyc ze ty grales? HAHAHA Byles Comanderem?Nie.TO CZEMU CIE EXIVUJA? BO MNIE LUBIA HAHAHHAHA |
Viron to co pisalem to byla irionia ale w podstawowce tego jeszcze nie ucza :/
Moge sie zalozyc o moja lewa nerke ze to nie byles ty :) |
nie wiem czy zrozumieli¶cie, ale no próbował wkrecic, ze to on
|
phiiiii jeden mondrzejszy od drugiego...:baby::baby::baby::baby::baby:B)B)B)B)
|
witam i pozdrawiam po krutkiej nieobecnosci na rozgżewke zagadka-rzarcik taka niesmieszna co robi br jak ma ogonek?!?!?!???!?!?1!?:confused:
na odp czekam do dwudziestenj tżeciej bo puzniej to jurz ide spac:cup::cup::cup: głuwnom nagrodom jest siedzenie na wironie przez tży minuty i dwadziescia osiem sekunt8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
A na Everanorze dasz posiedzieć? :o |
Dragnit przemysl to bo kurwa to jest smieszne co robisz.
Jak sie zastanowisz to wiesz co robic ... |
[quote=Vincento_Vampire;2420533]witam i pozdrawiam po krutkiej nieobecnosci na rozgżewke zagadka-rzarcik taka niesmieszna co robi br jak ma ogonek?!?!?!???!?!?1!?:confused:
hmm zadaje sobie pytanie co by bylo gdyby go nie mial ? albo do czego moze to sluzyc ? na piotrku(vironie) mysle ze mogl ojciec siedziec ... a na harze to nie wiem |
vironem gral taki typek z Novej, nawet wrzucil na tibia.de filmik ze swojego (vironowego) widoku.
swoja droga, haha, viron commanderem ze swoim angielskim, hmm soczyste combo:cup: |
smieszneX(X(X(
|
kazdy odbiera te posty inaczej... :)
|
ja tłumaczem virona bylem ;;
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |
|