![]() |
|
@up mintwalin?
50 pall 74/55 jak to jest z waste na -2 na dc? i ile brac potow na 30~ rs @down gsów sie boje :P jak wyskoczyly na 51 blokera kine to ciagle mial reda... a time ringa malo kto sprzedaje |
@up
na Twoim miejscu szedl bym na PoH bohy + time ring |
hmm?>
Witam zwracam sie do was o pomoc w doborze dobrego miejsca dla expa 30 knightem (facc) 4 mlvl , skille 70/70 , eq warrior helmet,dsm,k legs,demonka,boszki,k axe 15k w banku.
I tu pojawiaj± sie kolejne pytania : a)gdzie dobry exp z nie zaduzym waste? b)gdzie szybki exp z waste c)gdzie sredni exp i srednia kasa BTW. GRAM NA SERWERZE NON-PVP. z góry thx |
Cytuj:
b- dc na -3 c- rootwormy ; ). |
Cytuj:
a.) kopalnie soldki + guardy lub elfy w venore b.) Orc Fortress ale musialbys wbic min 40-45 lvl lvl i troszke wyzsze skille.Cholernie szybki exp i czesto widze tam postacie juz z 40 lvlami. c,) Cyce w thais |
Nie wchodzić ! Keylogger!!!
eks De ;] |
Gdzie mam expić??
15 Paladin skile:47/40 Eq:Dark helmet, plate armor, plate legs, leather boots, scarf, dwarven shield i niewiem co lepiej łuk ze zwykłymi strzałami czy speary. P.S. W depo mam crown helmet, noble armor, guardian shield, vampire shield, beholder shield. Opłaca mi sie zacz±ć teraz któr±¶ z tych rzeczy nosić??(Boje się, że stracę) |
dobij 60 dista i ostroznie na mt sterrum a eq mozesz te nosic bez ryzyka jesli umiesz grac
|
17 pall potrzebuje w 2 godziny dobić 20 (dyst 55) proszę o odp. i 4k w depo nie mt. (mounter serum) czy jako¶ tak ;p
|
a gdzie expic 26 druidem z 30 mlvl? siedzialem na soldkachz pojedynczymi respami guardów, przed upem byl zawsze MT ale teraz nowe cyklopy nie sa tak opłacalne wiec..hmm..moze jakies ciekawsze miejsca? ;)
|
A z lvlem 48 gdzie moge expic z noobami skillami 66/63 ?? :/ ;(
|
Kasa Kasa
54 royal paladin : crown legs , blue robe , crusader helmet , vampire shield , boh , platinum amulet
PACC Gdzie szybko robic kase (4-5k+/h) occzywiscie bez waste a expa troche tez nie zaszkodzi :))(mam postmana le serv non pvp wiec jezeli chodzi o lootbagi do kiepsko) |
UP
Piraci na nargor. fajny exp jest przed final roomem na pirate outfit questa (50k exp/h). Necro jeżeli cie pofarci kasa fajna exp tez jak będziesz bić dsy (40-50k exp/h). |
@polaczk
Ja bym polecał Elf Fortres. Exp jest dobry a i lot w miare (blossoms, bowy i kasa) Ale najlepiej chłopie bierz nożyk w łape i skiluj,wbij 75-80 i na dragi z lekkim waste a może i wyjdziesz czasem na zysk |
Sory za duble post
|
2x up a może linka do tibian eart gdzie na tych piratach expic? :)):baby:
|
Moim zdanie ,pierw wbić good skills ;) a potem gra jest juz wiele latwiejsza i efektywniejsza ;]
pozdro.! |
Odp. ktos chce wbic z 18-20 lvl pallem w 1h moze wie ktos gdzie dyst 58
|
47 pallek (bez pacc) skille 80/64 gram na servie pvp
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |
|