![]() |
|
:cup:
Na bezoku siedział sozemego z isary, kumpel arka i aure z krk, info na 80% pewne ;p |
Cytuj:
wogole wez msg me na gg plx0rs |
kogo kurwa obchodzi kto na kim siedzial...X(X(X(X(X(X(X(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wogule to dzis pytalem paniom od polskiego czy wie cos o feniksach opowiedziala rze tak i muwi rzebym przeczytal ksionrzke adama mickiewicza dziady i rze tam w przedstawieniu bochateruw tytulowych jest cos o feniksie i rze pisze nie ma ojca ani matki uciekl nałkowcom z klatki i na serwerach czternastu ma juz braci osiemnastu a to niezle som gagatkiX(X(X(:o wogule to nikt nie rozwionzal zagadki wienc dzis nikt nie bendzie siedzial na wironie ma hlopak luzny dzionek hehehehe:cup::cup::cup: wogule to podzrawiam wszystkioch moich fanuf w tym karolka za jego odwage i upur wojenny okazywany zawsze i wszendzie a zwlaszcza podczas tej wojny co byl razem z pl ale nie pozdrawiam feniks bo jest gupi i mu usechl pozatym rzycze wszystkiego dobrego i durzo i durzo dzieci Wasz szczerze, Ewerano... ooops, znaczy sie Shane ~ |
Cytuj:
a nawet nigdy ;\ @heju haha :cup: lolu |
takie pytanko mam wie ktoś , co się z Kiełkiem dzieje : < ? bo zaczynam się martwić o niego:confused:
|
dziekuje ;d
|
30:5 na oko dzisiaj ;p
do pieca zydyyyy |
morda psie
wyjdzie kurwa expic to sie posmiejemy, Btw: dalej kupujcie chary na war hahaha |
Cytuj:
|
Co prawda ogladalem cama po ciemku jak i moj monitor jest czarno-bialy, lecz nie przyuważyłem ciebie na open battle.
sorry moze sie myle, mozliwe ze na niewidce byles to bez bota nie dam rady |
Cytuj:
pozdrawiam fanuf:]:]B) Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Tak jak myślałem niewidka, dlatego cie nie przyuważyłem Oo
Dobrze, że logłeś pomożesz loota zebrać http://img413.imageshack.us/img413/2479/beztytuuzw8.png |
Cytuj:
Stul pyzde bo jestes zenujacy chlopie, jak byl temat o bongo to sam mowiles ze leca kogos zabic, zabija potem padna i ze ten ktos sobie level odrobi a oni nie. Teraz jest taka sama sytuacja z Bellatorami, oni expia wyjda na ob moze i popadaja ale wejda na chary i odrobia albo wyjda na + ale ty tego nie widzisz nie? Wisi mi kto wygra ale z posta na post widze ze jestes jeszcze bardziej tepy niz mi sie wydawalo wczesniej |
Cytuj:
|
oraja nas dziś;/ co nie zmienia faktu ze jeszcze ich spalimy w piecu.
|
yhym. jak narazie to jest jakies 110 Anima Libera - 60 Bellator Aetarnist~~
wiec chyba wam sie gaz/ropa na palenie skonczyly... sprobujcie moze wegiel ? |
huhu spadlem z krzesla <dowcipnis> hihihihihihihih8o8o8o8o:D:D:D:cup::cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |
|