Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Koszyk 23-03-2009 13:28

To jest ktos jeszcze z tego tematu, kto nie zlozyl podania?: P

@topic

Aaaa, znowu czekanie na bleacha, to mnie zabije kiedys X_x

@down

czyli w ogole?:D

Otakuma 23-03-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2503226)

No baaa. Ja nie złożyłem xD. A nie powiem nadawałbym się jak nikt ; p

Xantro 23-03-2009 16:34

Otakuma, jak jeszcze nie składałałeś i nie masz zamiaru to skopiuj czyjeś co ostatnio dostał modka, ciekawe co by sie stało ;d
Co do anime, to ostatnio jakoś nie moge nic oglądać ;d Nawet GG który jest wybitnie lekki mi nie wchodzi ;d

Quezacoatl 23-03-2009 16:59

Cytuj:

Rozchodzi się bez echa.
Niestety - nudne zakończenie xD
Bo fajnie by bylo gdyby dalo sie zorganizowac tak aby na ktores wybory poszly same takie podania. Ale niestety zawsze bedzie grupa tych, ktorzy ludza sie ze piszac to samo podanie w kazdych wyborach w koncu dostana prawa moredatorskie. Niepoprawni marzyciele, i nieuswiadomieni chlopi pragnacy wladzy, ktora potem okazuje sie byc brzemieniem nie do udzwigniecia.

Cytuj:

Otakuma, jak jeszcze nie składałałeś i nie masz zamiaru to skopiuj czyjeś co ostatnio dostał modka, ciekawe co by sie stało ;d
Permaban za plagiat... :D

eerion 23-03-2009 17:47

Cytuj:

Ja :P

Cytuj:

Bo fajnie by bylo gdyby dalo sie zorganizowac tak aby na ktores wybory poszly same takie podania. Ale niestety zawsze bedzie grupa tych, ktorzy ludza sie ze piszac to samo podanie w kazdych wyborach w koncu dostana prawa moredatorskie. Niepoprawni marzyciele, i nieuswiadomieni chlopi pragnacy wladzy, ktora potem okazuje sie byc brzemieniem nie do udzwigniecia.
Ześ naprodukował ćwierćgłębokich bzdetów w tej wypowiedzi xD

DDoS 23-03-2009 18:13

To Aru Majutsu no Index - done, ale niedosyt mam, oby kontynuowali serię, a nie zakończyć tak!!
Casshern Sins - done. Świetne.

Rayza 23-03-2009 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2503421)
Co do anime, to ostatnio jakoś nie moge nic oglądać ;d Nawet GG który jest wybitnie lekki mi nie wchodzi ;d

czyli przekopiować mega krótkie podanie Tompa? : p

@
ja nie złożyłem : p

@DearS
po goshoushou sama ninomiya kun już m sie to anime podoba ^^ uwielbiam oryginalne sensowne fabuły ^^ i oryginalne postacie ^^
C.C jedzie do Włoch na pizze,przylatuje Ren ^^

kołbaś 23-03-2009 18:29

a ja zlozylem, bo sie nudzilem. A wy gady siedzieliscie w szkole hehehehehhe

GargoinX 23-03-2009 18:30

Jestem pod wrażeniem Clannada. Obejrzałem całą pierwszą serię i 22 epów 'After strory' i muszę przyznać, że byłem nastawiony raczej na milutkie, spokojne anime, a już dawno nic mnie tak nie wzbudziło do przemyśleń.
Spojler:
Ukryty tekst:
I już dawno żadne anime mnie tak nie zdołowało. Jednak nie źle mnie zaskoczyło. Nie sądziłem, że Nagisa będzie jeszcze żyć oraz, że wszystko zakończy się takim 'hepi endem'. Gra (więc i również anime) do końca przemyślana. ^^

@Up:
Ja nie byłem w szkole. Chory jestem. : p

Nari 23-03-2009 18:31

Coś nam temat z mangi&anime odbiega na to dlaczego poskładaliśmy/nie poskładaliśmy podań. A na co? Na moderatora, który byłby przeciwnikiem czegoś takiego : P. All hail t.pl m&a thread!

milano8 23-03-2009 18:43

cos malo tego spamu dzisiaj...

kołbaś 23-03-2009 18:49

dokladnie zazwyczaj jest go o wiele wiecej =P no bo w sumie to jedyny taki topic na forum.tibia.pl w ktorym nawet modkowie spamują =P

Quezacoatl 23-03-2009 20:26

Cytuj:

Ześ naprodukował ćwierćgłębokich bzdetów w tej wypowiedzi xD
Bom poeta. A do tego lubie popieprzyc od rzeczy tak od czasu do czasu. Z przyzwyczajenie, ma sie rozumiec, naturalnie.

Cytuj:

@Up:
Ja nie byłem w szkole. Chory jestem. : p
Idac twoim tokiem rozumowania nikt z tego tematu nie powienien chodzic do szkoly. Na szczescie ZUS uzdrawia.

Cytuj:

dokladnie zazwyczaj jest go o wiele wiecej =P no bo w sumie to jedyny taki topic na forum.tibia.pl w ktorym nawet modkowie spamują =P
M&A jest jak subforum tibia.pl.

Rayza 23-03-2009 20:34

IIE~!
Forum t.pl to sub forum M&A Thread!

eerion 23-03-2009 20:37

Cytuj:

IIE~!
Forum t.pl to sub forum M&A Thread!
yyyy... Tak

A ja się zastanawiam co by sobie obejrzeć.
Polec mi ktoś coś. Gatunek dowolny - byleby wciągające

GargoinX 23-03-2009 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2503698)
Idac twoim tokiem rozumowania nikt z tego tematu nie powienien chodzic do szkoly. Na szczescie ZUS uzdrawia.

Hmm, tokiem... czego? =o

Tompior 23-03-2009 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2503421)

Przykro mi, ale nie macie takiej mozliwosci :D
@Topic: 2 odcinki gto obejrzane. SUPER XD Niezla polewka :)

kołbaś 23-03-2009 21:08

Erion moze antique bakery ? fajna seryjka.

Zalgadis 23-03-2009 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2503226)
To jest ktos jeszcze z tego tematu, kto nie zlozyl podania?

Ja.

W piątek o 6:45 zawsze czytam sobie mangę Naruto oraz Bleacha :D
No i Anime odpadło w zapomnienie. Jakiekolwiek xP

Quezacoatl 23-03-2009 21:36

Cytuj:

A ja się zastanawiam co by sobie obejrzeć.
Polec mi ktoś coś. Gatunek dowolny - byleby wciągające
Nie, moge tobie polecic co przeczytac. Np takie Mx0, z tym ze niestety zostalo "na szybko" skonczone z powodu malego nakladu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33.