![]() |
|
To jest ktos jeszcze z tego tematu, kto nie zlozyl podania?: P
@topic Aaaa, znowu czekanie na bleacha, to mnie zabije kiedys X_x @down czyli w ogole?:D |
Cytuj:
|
Otakuma, jak jeszcze nie składałałeś i nie masz zamiaru to skopiuj czyjeś co ostatnio dostał modka, ciekawe co by sie stało ;d
Co do anime, to ostatnio jakoś nie moge nic oglądać ;d Nawet GG który jest wybitnie lekki mi nie wchodzi ;d |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To Aru Majutsu no Index - done, ale niedosyt mam, oby kontynuowali serię, a nie zakończyć tak!!
Casshern Sins - done. Świetne. |
Cytuj:
@ ja nie złożyłem : p @DearS po goshoushou sama ninomiya kun już m sie to anime podoba ^^ uwielbiam oryginalne sensowne fabuły ^^ i oryginalne postacie ^^ C.C jedzie do Włoch na pizze,przylatuje Ren ^^ |
a ja zlozylem, bo sie nudzilem. A wy gady siedzieliscie w szkole hehehehehhe
|
Jestem pod wrażeniem Clannada. Obejrzałem całą pierwszą serię i 22 epów 'After strory' i muszę przyznać, że byłem nastawiony raczej na milutkie, spokojne anime, a już dawno nic mnie tak nie wzbudziło do przemyśleń.
Spojler: Ukryty tekst:
@Up: Ja nie byłem w szkole. Chory jestem. : p |
Coś nam temat z mangi&anime odbiega na to dlaczego poskładaliśmy/nie poskładaliśmy podań. A na co? Na moderatora, który byłby przeciwnikiem czegoś takiego : P. All hail t.pl m&a thread!
|
cos malo tego spamu dzisiaj...
|
dokladnie zazwyczaj jest go o wiele wiecej =P no bo w sumie to jedyny taki topic na forum.tibia.pl w ktorym nawet modkowie spamują =P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
IIE~!
Forum t.pl to sub forum M&A Thread! |
Cytuj:
A ja się zastanawiam co by sobie obejrzeć. Polec mi ktoś coś. Gatunek dowolny - byleby wciągające |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: 2 odcinki gto obejrzane. SUPER XD Niezla polewka :) |
Erion moze antique bakery ? fajna seryjka.
|
Cytuj:
W piątek o 6:45 zawsze czytam sobie mangę Naruto oraz Bleacha :D No i Anime odpadło w zapomnienie. Jakiekolwiek xP |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |
|