![]() |
|
|
Cytuj:
EDIT. Mam pytanko bo ogladalem forum Harmoni i chce sie zapytac czy Pacera znowu rzadza mass kicki? |
i na co to piszesz a ja moze 75 pallem boce na dlach jak tak pozdro i możesz sobie pisać w dupie to mam i nie będzie żadnej riposty
na błędy mam wyje*ane bo mam fazę i dysleksje czy jak to tam @kogo tu wyzwałem ? Ciebie jak tak? to masz... CIEBIE TO SIE W DUPĘ JEBIE |
Cytuj:
@taya po chuj fake robisz ze statami? jakoś nie ma Cię na liście w swordzie... a nawet jeśli jesteś, to nie masz 93 |
Fajne forum, żal oglądać i czytać jak się kłucą :(:(:(:(:(
|
@taya
ale jestes cipa ;) bym sie cieszyl gdyby to byla prawda ale niestety :(((( jestes tak zalosny ze potrafisz pasc 2x w 10min i jestes taka cipa ze nie wiesz co to bless |
On ma skilla koło 85-90 bo pamiętam go z miesięcy gdy byl normal. Ale 93 nima.
@nunel I jedziesz dalej :LP |
Fajnie macie.
Aran przestan juz go jechac bo to nudne. Croop mi lodzi, czit, rasher gupi -.- |
Cytuj:
on nawet nie ma 85 bo ta ciota zawsze klamie ;] |
eee on skillowal chyba z 3 miesiace ale chociaz to pederasta wiec skille leca mu 5x wolniej czyli tyle nie ma. Edziu? co tak słodko..
xd Dobra wy się tu kłóćcie, xd a ja ide na lucere |
Edziu patrzac na twoja sygnaturke uważam że jesteś psycholem ;] z redtube na hentai anime sie przezuciles, dziecko nie mecz tego malego bo w przyszlosci bedziesz musial z kolega na randki chodzic ;]
Taya@ Wogóle to nie umiesz nawet fake zrobic powiem ci ;] a wogóle szkoda że delate nie dostaniesz;] Ide na dwór poopalac sie ;] |
14:15 Ivex [103]: wiesz za co mam sprawe w sadzie teraz?
14:15 Taya Asta [91]: za co? 14:15 Ivex [103]: za to ze najebalem naraz 5 starszych od siebie kolesi CIOTA |
@up
taya jestes super, teraz fake by me... 14:15 Ivex [103]: smierdzisz 14:15 Taya Asta [91]: wiem 14:15 Ivex [103]: nom fajnie? (pozniej bedziesz sie modom zalil ze ty tu tylko ssy wklejasz a kazdy cie biedaczku jedzie) zal mi ciebie dziecko, biegasz po ankh i pierdolisz jakies h*ja wyciagniete farmazony, zyj sobie dalej w swiecie baśni (tak tak, masz skile 93, ja najebalem garnizon wojskowych- super)... zalogowal sie czlowiek na ten glupi serwer i juz zaraz jakies taye biegaja i mysla ze sa fajni... @kanq parodi III nie bd robil jak ostatnio ze w 1 dzien wszystko bo pozniej malo fajnych textów sie wymysla na poczekaniu i wychodzi kupa jak na parodi II ale mysle ze jak codziennie zrobie po 1 fajnej scence to bedzie hula babula i filmik za jakies 2 tyg :PP taya tak mnie rozbawiles ze nawet wymyslilem nowa scenke do parodi pacery (wreszcie poczuje sie jak Chuck Norris) xDDD a reszty dowiecie sie jak zobaczycie ;D |
Ivex by nie byl wstanie pobic 5 to po pierwsze :D 4 moze jeszcze ;]
A co z parodia III ??? Taya ty wogole jestes powazny czlowieku ?? jak cie mozna potraktowac jak zwyklego czlowieka? |
@kanq
Ty jestes retired czy jak? 13:39 Dryads have returned to protect the forest north of Edron. A to co to jest?? |
up
czytaj newsy xd |
@taya
smierdzisz @ivex fajny podpis |
15 mil. expa :s
http://img225.imageshack.us/img225/2309/15milionso2.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2...dbd898ee66.jpg :baby::):p:]8o:cup::evul: |
Coś dla ludzi anty Taya Asta :D
http://images26.fotosik.pl/224/c42d5efb605f9a42.jpg Możecie se to dać do podpisu jak chcecie Sry, że brzydkie ale na szybko robiłem ;p |
Cytuj:
mógłbym Cię lepiej poznać?? proszę _____----------------_____________ a tak na serio: skoro żekomo zdałeś na tutka bez kupienia pytań i dostałeś ST, to dlaczego znieważasz innych? to po pierwsze, a po drugie: czemu nie dodajesz fotek? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |
|