![]() |
|
od dziś nienawidzę gołębi ==" po cholerę mi tresowanie ich jak nawet po jagody [add mana] nie może polecieć? a po bombe może! ach te Animeowe zwierzęta == w RPG
|
@Koszyk:
Może Macross Zero ? Sam nie oglądałem, ale strasznie dużo osób mi to polecało i jak tylko uporam się z GG i Cowboyem Bebopem to ściągam (a ostatnio nie moge sie zmusić do oglądania anime ;d). |
Kontynuuję oglądanie Green Green, muszę obejrzeć coś pozytywnego, z jajem po obejrzeniu Clannada. I mam jedno pytanie: zna ktoś tytuł piosenki openinga w GG? ^^
@Down: Arigato gozaimasu. |
|
Ja ostatnio oglądam Sayonara Zetsubou Sensei. I powiem jedno: polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali : P.
|
czyli tak jak przedtem nakłaniałem was :p
|
Ja nie składałem podania, i między bogiem a prawdą nie musiałem, zostałem wybrany bezpośrednio :P
A co kopiowania kandydatur, ja się tam szczególnie nie interesuje tymi wyborami, pracuje na innej stronie(Nari wie jakiej ;)), ale podanka pewnie przejrze i się wypowiem. To taka świetna zabawa ^^ |
bo jesteś tu od pocz. forum? : p
|
Cytuj:
|
ah, no to zwracam honor : p
to czemu cie wybrali :p? |
A do tego Gangrel dostał moda chyba w 2005 :D
A czemu go wybrali? Znał nr. konta Matkusa ofc :P Nie no to nasz dzielny obrońca przed spamem. I mój były GDW. Chyba GDW :P |
Cytuj:
|
@eerion, w grudniu 2005, choc sygnaly mialem wczesniej. Heh, pamietam jak mi wtedy zalezalo ^^
@Rayza Teraz to sobie mogę. Już dawno podziękowałem za funkcję. To też sobie spamuje, choć faktycznie tylko w tym temacie. Nie ma co Wieszokowi i Tompiorowi zachowaniem roboty utrudniać ;) |
grrrrrrr dopiero dzisiaj fushigisubs przetłumaczyło 23ep clannad as. No myślałem ze zabije....
|
ALL HAIL HARUHI~~~!
http://www.sankakucomplex.com/2008/1...uhi-cosplayer/ |
OOOOOOOOOOOOOOo How Cute It Is
HAIL!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: No i wszystko jasne. ;p |
sorry wtedy to ja juz bylem pozadnie spity i nie mialem jak wchodzic na anime.wbijam.pl =P kurde nie ma to jak promocja 1 cooler jabłkowy 60gr.
|
Rayza! Skasuj ten obrazek zanim Queza i Grocek wejdą! : P
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |
|