![]() |
|
2up
Stanowczo orc fortess |
To teraz ja mam pytanie: Gdzie mogę zrobić przyzwoite PG 60 rp skile 79/64 15mlvl
Byłem na bb isle, exp wyśmienity ale na moim servie panują niepodzielnie lagi a dostać laga uciekając przed 2 bb +3 ds to... Na dragach wyciągam jakieś 55k/h a mi marzy się coś więcej ;p Waste może być ale nie jakieś ogromne(frosty plx), około 3k na godzinę w plecy to przemęczę. Na Ice witchach też jest ok ale są zawsze zajęte i ciężko się wbić, podobnie na necro... Jakieś inne ciekawe propozycje? @down No mi się marzy coś pokroju 75k/h ;p, na bb isle tyle miałem ale powody napisane powyżej... |
@up
Jeśli 55k/h na tym lvl to dla ciebie mało to niewiem co ty byś chciał. Idź na poi dl skoro na dragach ci lvl wolno idzie. |
Knight 48 lvl 69\67
Crus Helmet, C armor, Noble axe, knight legs, demon shield Facc ;/ Na czym mógłbym po expać, aby mieć ~30k\h i profit? (czy jest to w ogóle możliwe?) |
@up
Ależ oczywiście że tak, I to nawet więcej niż 30k/h, słyszałeś kiedyś o czymś takim jak DC? No, to tam masz też poziom -2 i jak wiesz gdzie chodzić żeby unikać ghostów(polecam popatrzeć na tibian earth) to wychodzisz na plus i masz 40k/h |
Tylko ze ja nie zabardzo wiem jak chodzić na -2 ;p oraz ile by mi schodziło bp mf na 1h huntu?
|
28 RP
Skile: 80/66 Mlvl:12 EQ: B Robe,B Legs,Boh,P ammy,C Helmet,Dem Shield Gdzie expić by szybko nabić lvl i wyjść na + ? |
Gdzie expic
Elite knight
Lvl: 30 Skille: 73/73 Eq: K set, guardian shield, dark helmet, leather boots (kipskie :() Interesuje mnie expowisko na pacc, powyzej 15k/h. Profitu nie musi być, ale nie chcę wastować :) @Down Sprobuje na cyc, bo tomby tam gdzie bym poexpił maja ghosty, a na scarabach mi wyszlo 15k/h, chyba ze bym sprobowal na nizszym poziomie :) zobaczy sie :) |
@up 1 & @up2
Cykolpolis, tomby, skaraby (dla rycka), na krabach i piratach niebylem ;/ ale z tego co sie orientuje jesli dacie rade to sie naprawde oplaci. |
Cytuj:
DLe POI z blokerem ^^, umówcie się, że albo mu potiony kupisz, albo jego loot a Twój exp lub jak tam chcecie. Próbowałeś Banutę? Wprawdzie nigdy tam nie byłam moim magicznym druidem, ale mówią, że i kasa i exp całkiem dobry z tym, że na Honerze ludzi od zajebania tam biega :P Mogę Ci jeszcze polecić GS island, ale pewnie nie masz qesta (zrób bo exp tam jest po prostu jak marzenie;) ) Może Culty na Goromie? ;) No i naturalnie POH, z tym, że tylko kiedy jest mało ludzi (wcześnie rano, popołudniu, późną nocą :P) Peace & Love :evul: |
Więc tak:
Mam 43 EK (Bs, Towerka, p arm, p legs, crusader, fur bootsy) 61/59 Jest środa do soboty musi być 50lvl bo idziemy na deep Fibule i BK Questa expie na małym campie Barbariany (bo średni zajęty a po drugie nie wyrabiam tam) Najlepiej miejsce Bez Waste z lootem tak jak na Barbach Na barbach jest 20k expa/h a ja potrzebuje 30k+ expa /h |
Cytuj:
Frost gianty, małpy, lizardy, dguardy... Laguna Island... I koniec pomysłów... @down Nieumarli zadają stosunkowo duże obrażenia, dlatego też ryckiem nie ma sensu na nich expic ; ). Mając wyższe skille miałam małe problemy na mumiach, więc sądzę, że na tombach dużo nie zdziała... |
Jakieś tomby ewentualnie ;p
|
gdzie szybko wbic 26 lvl druidem aktualnie 22 lvl 24 mlvl facc eq b robe p legi meduzka leather boots i hotm no i rod moge być niewiele na -
|
Cytuj:
|
expienie
Gdzie expic i zbierac kase 30 palkiem. Skille 63/45. Mam Pacca :)
|
Cytuj:
|
38 mag 40 m lvl bez pacc. Gdzie mogę expić do 40 lvl bez dużego waste i nawet dobrym zyskiem. Kopalnie kazo odpadają wszystkie są zajęte 24/7 przez wysoko lvlowych knightów
|
Cytuj:
|
51 MS, 44 mlvl. Bez waste raczej bo brak mi kasy, a jesli juz to podajcie tez miejsce gdzie zarabiac...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |
|