Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

gionojad 08-01-2010 14:00

:d:d:d:d:d:d:d

Gesar 08-01-2010 14:57

No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D

Xamianowa 08-01-2010 15:07

omg, jakie wypowiedzi... widzę, że tu sami władcy Furory...

gufnojad 08-01-2010 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717143)
No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D

Nick gufnojad zostal zalozony bym nigdy sie nie pomylil piszac twoj name, masz racje w momencie gdy padalem od rayl paladyna to dostalem drgawek i epilepsji jednak w tym momencie czekajacej na mnie rychlej smierci pomyslalem o tobie i o twoich juz badz co badz slynnych 300 zl... :cup::cup::cup:

gionojad 08-01-2010 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717143)
bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze.

Ty pewnie 100 złotowymi banknotami dupe podcierasz nie ? :confused:

Skąd taka ofiara losu wzięła się na furorze to ja nie wiem. :baby:

Fan_Dzidzi2 08-01-2010 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717066)
oo jak mi przykro ze nie jestem "wielkim" jolenem czy smieciem azorem. jestem tym kim jestem i sie tego nie wstydze :P

tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o

Eklezjastyk 08-01-2010 16:16

300 zl za 86 msa?

zamknij juz morde lisciu bo sie posmiac z tego nawet nie mozna huj wie czym jestes a szczekasz jak rotfajler;c

gufnojad 08-01-2010 16:24

Do mnie szczekasz eklezjastyk ? Czy do tej baleriny na G~ co koks i 300 zl za chara juz ma ?!?!

Eklezjastyk 08-01-2010 16:34

trudno fhuj sie domyslec, iq wysoko widze

gufnojad 08-01-2010 17:00

Twoja wina bo tak piszesz, iq 108 mam więc odwal się! Dawaj jedziemy po tym na G~ :D

--- gufnojad dodał 6 minut i 42 sekund później ---

Drogi gufnojad,

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Obleśny avatar
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 2 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl

Sienx 08-01-2010 19:54

z klocem avatar hahaah

Gesar 08-01-2010 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2717176)
tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o

Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe

Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P

A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam

Zoodix 08-01-2010 22:36

@klocojad czy jak ci tam
ta dostalem bana za bota ale mam to daleko w powazaniu;< tibia to tibia czyli tylko gra wiec where is u problem? a co do tych slow to niemam zamiaru ich rozszyfrowywac i niechce wiedziec co tam pisze. moze jakis forumowy filozof to rozszyfruje. tym czasem ide spuniac. papa

gionojad 08-01-2010 22:44

spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D

Eklezjastyk 08-01-2010 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717359)
Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe

Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P

A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam

fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi

siema

Gesar 09-01-2010 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eklezjastyk (Post 2717390)
fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi

siema

Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie. Pokaz mi jakas sytuacje gdzie sie wywyzszam ;) Jezeli chodzi o furore to zawsze mialem hunta bo po prostu nie toleruje niektorych ludzi i nie potrafie sie komus podporzadkowac, zwlaszcza jezeli ten ktos nie ma racji. Mnie cieszy w tej grze w szczegolnosci mozliwosc popekowania. Tobie natomiast co innego moze sprawiac jakas tam przyjemnosc w tej grze, wiec badz odrobine tolerancyjny i nie wyskakuj z jakimis tekstami zwiazanymi z dziecinstwem bo sa one po prostu nie na miejscu :P

Eklezjastyk 09-01-2010 01:03

musial kurwa pojeb sciagac mapy do n97, wyjebalem sie przez pleba jebanego; d

Zoodix 09-01-2010 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gionojad (Post 2717370)
spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D

Probujesz byc smieszny na sile?;>

gionojad 09-01-2010 11:05

Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...

gufnojad 09-01-2010 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717401)
Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie

Katrila ma cie za smiecia i frajera
Zwidek ma cie za smiecia i frajera
Imargam ma cie za smiecia i frajera
Azor Danor ma cie za smiecia i frajera
Xespoz ma cie za smiecia i frajera
Youen ma cie za smiecia i frajera
Voyphox ma cie za smiecia i frajera
Rayl paladyn ma cie za smiecia i frajera
Kelston ma cie za smiecia i frajera

A to sa tylko osoby ktore zapytalem w ciagu 3 minut...

Fan_Dzidzi2 09-01-2010 11:36

mnie nie pytales wiec nie wciskaj kitu nonamie

i KUP SE slownik

gionojad 09-01-2010 12:27

Nonejmie?!?! Zabrali Mi Micro Z Pokoju WiĘc Czep SiĘ! A To Że Nie Moge OtworzyĆ Do Ciebie Prv To Inna Baja!

Gesar 09-01-2010 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2717530)
mnie nie pytales wiec nie wciskaj kitu nonamie

i KUP SE slownik

FrriendsS??????? :baby:

Przed chwilka xan'princess upadla ale nie mam filmiku no i jakis tam 60 ek wbil bsa:
http://www.speedyshare.com/files/20227721/penelopes.cam

Zoodix 09-01-2010 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gionojad (Post 2717505)
Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...

hahaha e no swir jest z ciebie i tyle, nie zabronisz mi sie tu wypowiadac, a co do smiecia to poszukaj go sobie wsrod twoich kolegow i kolezanek o ile je masz ;< a teraz mozesz isc dalej orac trole w ab, a tak poza konkurencja - dalej bedziesz noname czy bedziesz tym kto sie nie boi i powiesz kto sie ukrywa za nickiem?

gionojad 09-01-2010 15:43

A pytałeś kim jestem zjebie ? Bolu z tej strony gram na hiper popiele!!!

Gesar 09-01-2010 15:46

oj zodix olej go sam widzisz ze to zwykly konfabulant ;D ten gufno i gionojad to prawdopodobnie ta sama osoba albo para chorych kolezkow ktorzy chca komus zaimponowac swoim prostackim sposobem wypowiadania sie. no i nie ujawni sie bo jezeli juz faktycznie ma to vt do vision (w co szczerze watpie) to bardzo szybko sie go pozbedzie poniewaz nie trzyba byc bardzo rozgarietym zeby zobaczyc ze to zwykly idiota ;(

gufnojad 09-01-2010 17:52

widzisz dziwolągu na furorce było wiele takich robaków jak ty ale o dziwo 95% z nich już tu nie gra, ciekawe dlaczego :]!

Zoodix 09-01-2010 21:41

gesar ja kojarze bola jak jeszcze tam mialem vt vision to chyba na vt sie nazywal fast hog-bolu ale co do tego nie jestem pewny tylko ze wiesz jak sie jest z nimi to inaczej gadaja odchodzisz i juz jestem smieciem ktory chuj wie skad sie wzia i wgl jestes najgorszy no ale co poradze- przyroda, niektorzy chca tylko zaimponowa "ej andrzej patrz jak pocisnelem zoodixa" hahaha poprostu jeden smiech. a tak pozatym do bola nic nigdy nie mialem wydawal mi sie spoko.

@edit
zeby nie bylo ten text ze pocisnelem zoodixa nie jest do ciebie bolu. chodzilo mi o takich ludzi co doszli do vis i zeby sie pucowac do podwladnych robia konta na tibia.pl i cisna wsyzstkich. pozdro wbijcie se wszyscy 500 lvle :D

Diablord 09-01-2010 21:56

http://img341.imageshack.us/img341/1229/bolu.jpghttp://img341.imageshack.us/img341/bolu.jpg/1/w570.png

Najgorsze jest to ze jak ktos zrobi tutaj konto i zacznie sie podszywac pod kogokolwiek to wiekszosc z was to lyka.

Gesar 09-01-2010 22:13

Nie wydaje mi sie ze ktos to lyknal. Od razu widac ze to jakis dzieciuch.

Bolu2 09-01-2010 22:19

Witam!:) Jako że mój dobry kolega z gildii, Diabllord, powiedział mi, a w zasadzie uświadomił, iż dzieje się tu proceder bardzo nie mile przeze mnie widziany! Dowiedziałem się, iż jakiś rudy gbur podszywa się moim nickiem oraz ksywą.... to ja się staram ku**a być na tym serverze w miarę kulturalny, a ktoś mi tutaj pięknie dupę obrabia!! Ja to nawet bijąc na tym serverze to zazwyczaj zapytam się czy np. "nie ma za dużo potionów na sobie" a dopiero potem zabiję.
Chciałbym więc ogłosić, iż kolega podszywający się pode mnie jest bez wątpienia i jednoznacznie idiotą:)
(jak widzicie na załączonym obrazku, byłem szczerze zaskoczony tą informacją)
Pozdrawiam, Bolu!:)

Fan_Dzidzi2 09-01-2010 23:09

bolu ogól loki,

ps kiedy masz ferie ?;

15 lutego - 28 lutego 2010 r. lubelskie bolu
15 lutego - 28 lutego 2010 r. śląskie thersox misiekk
15 lutego - 28 lutego 2010 r. łódzkie rayl

oj bedzie zyganie ;;

Eklezjastyk 09-01-2010 23:24

ja pierdole jacy wy niedojebani jestescie, a te gownojady i 86 msy to kurwa matko bosko nuklearna

Fan_Dzidzi2 09-01-2010 23:28

matko boska nuklearna od jamesa camerona

jak juz

Palladyn of nile 10-01-2010 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2717908)
bolu ogól loki,

ps kiedy masz ferie ?;

15 lutego - 28 lutego 2010 r. lubelskie bolu
15 lutego - 28 lutego 2010 r. śląskie thersox misiekk
15 lutego - 28 lutego 2010 r. łódzkie rayl

oj bedzie zyganie ;;

Lubuskie* jak cos ;P

Btw. Gesar, naprawde uwierzyleś ze jak do ciebie na gesara napisalem ze nie jestes hunted i poszedles sobie na golemy ? xd

gionojad 10-01-2010 08:45

Bolu downie, ogóra nie poznajesz ?????????? B)

Diablord zawiodlem sie na tobie bardzo mocno, mnie nie poznales ? Ogor czy Talko XD?

Gesar pedałku, ile juz targasz za chara? 400 ? :D

To 100% dowód że jestem bolem! :

http://r11.bloodwars.interia.pl/r.php?r=2392

--- gionojad dodał 6 minut i 51 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolu2 (Post 2717874)
Witam!:) Jako że mój dobry kolega z gildii, Diabllord, powiedział mi, a w zasadzie uświadomił, iż dzieje się tu proceder bardzo nie mile przeze mnie widziany! Dowiedziałem się, iż jakiś rudy gbur podszywa się moim nickiem oraz ksywą.... to ja się staram ku**a być na tym serverze w miarę kulturalny, a ktoś mi tutaj pięknie dupę obrabia!! Ja to nawet bijąc na tym serverze to zazwyczaj zapytam się czy np. "nie ma za dużo potionów na sobie" a dopiero potem zabiję.
Chciałbym więc ogłosić, iż kolega podszywający się pode mnie jest bez wątpienia i jednoznacznie idiotą:)
(jak widzicie na załączonym obrazku, byłem szczerze zaskoczony tą informacją)
Pozdrawiam, Bolu!:)

bolu masz wpierdol :P

--- gionojad dodał 3 minut i 0 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn of nile (Post 2718004)
Lubuskie* jak cos ;P

Btw. Gesar, naprawde uwierzyleś ze jak do ciebie na gesara napisalem ze nie jestes hunted i poszedles sobie na golemy ? xd

No przeciez sam powiedzial ze jest frajerem, co wiecej potrzeba ? :D

Veltaxio 10-01-2010 08:55

Ogór że bolu to łyknie wiedziałem, ale że ty ? Wstyd... :D

Pamięta ktoś to ? :)
http://img63.imageshack.us/img63/849/hahaci.jpg

A to ?
http://img405.imageshack.us/img405/7123/gs3w.jpg

GM!!!
http://img16.imageshack.us/img16/6049/22348588.jpg

Pierwszy raz publikacja 100 lvla Imargama, ciekawe dlaczego teraz? :D

http://img121.imageshack.us/img121/6167/100lvl.jpg

Chcecie więcej ? XD

Zoodix 10-01-2010 09:41

co do gesara
ziomek niewiem ale ty chyba z nieba spadles 350 zl za 70+ kine i 80+ sorka oba z huntem to niewiem czy ci ktos kupi

http://allegro.pl/item875535782_tibi..._dni_pacc.html
tu link jakby ktos chcial zobaczyc

Palladyn of nile 10-01-2010 11:08

w sumie gesar to nie mozesz chodzic na akcje ;( zginiesz i spadnie wartość twojego potenrznego zorcerera 8o

Zoodix 10-01-2010 14:32

imargam daj wiecej fotek :D poogladamy. szkoda ze nie gralem na tamtej tibi bo to wlasnie wtedy miala sens a nie teraz chuj wie co pokemony lataja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12.