![]() |
|
Wiron dobrze ogarniales noob charem na ob !! spamujac Bellatorooooooommmm !! ritard ;]:cup::confused::cup::cup::cup::cup::baby::baby:
|
Cytuj:
aha ten jeszcze hcialem powiedziec rze lubie koty i tutaj zdjencie mojego kota wampirka hehehehehehe <dumny> http://img291.imageshack.us/img291/9...ckyourbcc7.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
Mógłby kto¶ wrzucić filmiki z ostatnich 2-3 akcji? Tu albo na prv, byłbym wdzięczny8o
|
na forum tibia de sa zawsze filmiki jesli byl krecony
|
ty krajzel, nie zapomnij o 200k ktore mi wisisz ;)
|
A ty mi 500k. Na prv takie teksty
|
na*****amy sie:cup::cup::cup::cup::cup:
kretyni /bej |
Cytuj:
|
Cytuj:
H@H@H@H@H@ |
Dzisiaj mielismy pokaz br pvp na okolnirze ;s
|
owszem, to musialem potem kilka fragow zorganizowac dla wyrownania, oto one:
Laroz Jan 22 2009, 13:25:46 CET Killed at Level 132 by Vreemd iemand and by Joden Holliday Princess Arman Jan 22 2009, 13:27:49 CET Killed at Level 155 by Eternal Karolek ^jak go udezylem byl taki zestrachany ze dal xlogga z yellow skullem ;D Saroth Talyn Jan 22 2009, 13:27:41 CET Killed at Level 139 by Dardiuz ^jeden z 2 ktorzy pz lock mieli Jarodinho Jan 22 2009, 16:09:46 CET Killed at Level 110 by Argash and by Ellia Yurius ^wyszedl z ankh boat zeby pokazac zdolnosci w rzucaniu mwalli, jak zucil drugi mwall to juz na boat nie mogl wrocic ;D :D |
Cytuj:
Zeby nie bylo : 20:07 Azris Draxth [59]: let me go 20:07 Azris Draxth [59]: bezok powiedz im 20:07 Bezok [148]: ALE JKESTES MADRY JA PIERDOLE ;;; Gl w warze obie strony :cup: |
Cytuj:
|
No wiesz "Place to Wymagam !!!! hahahah :cup::cup::cup:
|
Saroth Talyn, Jimossan ¶pi ;D
|
+Jeriel Zulok
|
masslog o 9, o 10 juz nikogo od was nie bylo, a bellatory sa expia. niezle wygracie to wierze w was !~!! do zobaczenia za 2 tygodnie :cup:
|
a co sie stao z xene?
siemka all btw |
Cytuj:
|
dzis zabilismy 1 z bongo, - Areel Solo, o ile to dalej bongos nie mam pojecia ale hunted=hunted :D I tiffany smith[botek] dla tego tiffany z 4 lvle poszly ;D przykro mi trzeba blessy kupowac:D
dara pawn padl 3x najpierw kurumai go zciulal, potem worker golem, to wzialem jego cialo w ktorym byly bohy great manasy itp :D potem przylazl po cialo znowu padl, to 10bp strongow ;) NIE WSPOLCZUJE ;;; |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|