![]() |
|
Cytuj:
|
Scartex ... I tak jestes cipka xD
http://img175.imageshack.us/img175/5135/100to101zz7.jpg Pozdro dla Lord-Toosh <----- też cipka troche większa |
yo
|
Cytuj:
@Ragnuss Tossh to wielkie pizdzisko a nie cipka... jebany gej i jeszcze jego stary to abachaczi, a co calkowity zal... |
delete plx duble post
|
wiesz Speedy tez pobawił bym sie w paincie i sfejkował twój adv + twoja fote z rl ale po co? myslisz ze sprowokowałes mnie? myslisz ze jestes lepszy? BŁAD! jestes zwykłym śmieciem i cała nerana o tym doskonale wie ( - twoja za przeproszeniem... gildia ) 3m sie chlopie... zdrowiej :* twoj obrazek w podpise mowi o tobie wszystko :>
|
|
@KaRoLeCZeQ
Softy i bez Aola?;| btw.Dopiero zaczynam grac na tym servie.Chciałbym sie zapoznac z podstawowymi cenami np.boh,b robe,b lrgi,dsm etc. Z góry dziękuje. |
Cytuj:
b robe 13 dsm 45 b legi 0 |
@Master1010
A Ja Na Ciebie ;** (:baby:)
|
@Arvidox
To sa softy soszmena z ktorym jestem na screenie :D Gdybym padl i mi polecialy to wtedy on by je zabral xD Nie pozyczam od niego wtedy gdy sam expie bo mogly by przpasc :d wiec oto odp na twoje pytanie xD |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no i next lefel :D
wczoraj spadla juz 3 vampirka :D stad zmiana w eq xD
http://foteka.pl/full/4957435c5ad708...eb30c3e988.jpg |
@up
@2up
"też sprzedajesz/kupujesz" - jeżeli chodzi o mnie to nie inwestuje w tą grę rl pieniedzy :) nie robiłem tego ani nie mam zamiaru...jeżeli chodzi o pacc, skąd go mam to jak chcesz mogę Ci powiedziec w grze lub na pm... nie chce mówic na forum :) pozdro |
@cyganek
eee widze ze duzo leveli wbiles od poczatku kupna chara :D:D ale i tak GZ @kubus zal mi ciebie piszesz tu zeby nabic sobie posty ? wklej ss jak bijesz rata pozbijamy sie troszkq < huahuhe> jestes troche tempy Psujesz temat jak Shicu ... mam nadzieje ze bana na to konto dostaniesz nab SRY ZE BEZ SS MAM FACC I MALO EXPIE |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Bugson, Clen, Speedy, Ragnuss i reszta :) |
Cytuj:
Ps. do ciebie nic nie mam Szkapa. Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |
|