Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Pix888 22-04-2009 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2528126)
Kpiny sobie urządzasz? Getafe się podłożyło. A Pepe to taki sam popierdol jak Materazzi.

Słuchaj malutki Real Madryt NIGDY nie został skazany jakimiś ujemnymi pktami, ani nie był zagrożony degradacją z tego tytuły, że ustawiał mecze. Ac Milan jako chyba jedyny klub wjebany w aferę Calcio nie został zdegradowany. Pewnie to przez Silvio B.
Nie napisałbym tego tekstu gdyby nie twoje co tu dużo mówic...pierdoleni*.
Co do Pepe-nie lubię go zbytnio ale. Najpierw położył rękę na zawodniku Getafe, zobaczył , że przewraca się jakby jebnął go piorun, wkurzył się sprzedał mu kopa jak bezmózg, drugiego kopa sprzedał mu w koszulkę , może lekko masując przy tym plecy.
Zdecydowanie mam do niego większe pretensje, że kiedyś w meczu towarzyskim opluł przeciwnika.
Tacy zawodnicy zdarzają się w piłce. Ja mam nadzieję, że Pepe zdarzyło się takie coś ostatni raz. Jeśli nie tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że właściwie niczym nie różni się chociażby od Samuela Eto.

Arka_Sath_Wielki 22-04-2009 14:13

Getafe sie podłożyło? Nie popadajmy w paranoje. Real wygrał, ale Barca ciągle prowadzi, jeśli wygra wszystkie mecze i tak będzie mistrzem. Wystarczy, że zrobi swoje, a Realowi się mogą wszyscy podkładać. A Pepe to w ogóle gość, do którego już wcale nie mam szacunku. Tu sytuacja gdyby ktoś nie widział:

http://www.youtube.com/watch?v=Sdr9130iCEw

Dark Sven 22-04-2009 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2528174)
Słuchaj malutki Real Madryt NIGDY nie został skazany jakimiś ujemnymi pktami, ani nie był zagrożony degradacją z tego tytuły, że ustawiał mecze. Ac Milan jako chyba jedyny klub wjebany w aferę Calcio nie został zdegradowany. Pewnie to przez Silvio B.
Nie napisałbym tego tekstu gdyby nie twoje co tu dużo mówic...pierdoleni*.

Przypomnę Ci tylko, Malutki, że Milanowi NIC nie udowodniono.

Karny to żart. Strzelec mógł się chociaz postarać, żeby to jakoś wyglądało. Przy drugim golu Higuaina też obrońcy specjalnie nie wojcowali.

Co do Calciopoli, to chuja wiesz. Reggina została zdegradowana? A Lazio? A Fiorentina, która koniec końców została uniewinniona, jednak wyrok pozstał? Też Silvio?

Arka_Sath_Wielki 22-04-2009 15:27

Robben nie zagra w GD xD Pepe prawdopodobnie też :) ale to wszystko się dobrze układa, aż za dobrze :)

Straznik Monopolowego 22-04-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2528195)
Przypomnę Ci tylko, Malutki, że Milanowi NIC nie udowodniono.

Karny to żart. Strzelec mógł się chociaz postarać, żeby to jakoś wyglądało. Przy drugim golu Higuaina też obrońcy specjalnie nie wojcowali.

AHAHAAHAHAHAHAHAHA

Nie placz to ze twoj Wielki Milan nie gra w LM i tylko mecze kupowac potrafi to nie znaczy ze wszyscy tak robia

Z tego co pamietam to z Bayernem symatyzowales i z tej strony tez nie masz wielkiego powodu do dumy a wiec siedz cicho

Thomisson 22-04-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2528252)
AHAHAAHAHAHAHAHAHA

Nie placz to ze twoj Wielki Milan nie gra w LM i tylko mecze kupowac potrafi to nie znaczy ze wszyscy tak robia

Z tego co pamietam to z Bayernem symatyzowales i z tej strony tez nie masz wielkiego powodu do dumy a wiec siedz cicho

I co, bo jego zespołowi nie idzie dobrze to ma się nie odzywać? To Ty powinieneś siedzieć cicho od 2004 r.

Dark Sven 22-04-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2528252)

Że niby kurwa co robilem?

Pix888 22-04-2009 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2528339)
I co, bo jego zespołowi nie idzie dobrze to ma się nie odzywać? To Ty powinieneś siedzieć cicho od 2004 r.

Powinien przestac pieprzyc głupoty. Ja wiem, że wydaje ci się to trudne. Ale to jest możliwe. Pisac, że ktoś się podkłada będąc jednocześnie kibicem klubu, który został ukarany za ustawianie meczów to maxymalna porażka i żal.
Widac ,że Dark Sven to dziecko, nawet kibice Barsy w tym temacie wykazali się większym szacunkiem.
Milanowi nic nie udowodnili, ale zabrali pkty na starcie....rotfl.

Dark Sven 22-04-2009 17:26

Fiorentinie też zabrali...
No oczywiście dla Ciebie to, że strzał z karnego ledwo co doleciał do bramki to normalka. Jeszcze głupi sędzia dał kartke Pepe. Powinien mu order dać.

Uspokój się, bo się oślinisz, synku.

Straznik Monopolowego 22-04-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2528339)

A no tak bo przeciez MU odnioslo sukces w pojedynku z np. druzynami z Liverpoolu

Calen Futh 22-04-2009 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2528363)
No oczywiście dla Ciebie to, że strzał z karnego ledwo co doleciał do bramki to normalka. Jeszcze głupi sędzia dał kartke Pepe. Powinien mu order dać.

Popatrz na karnego Berbatova w FA Cup - United też się podłożylo ?

Thomisson 22-04-2009 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2528365)
A no tak bo przeciez MU odnioslo sukces w pojedynku z np. druzynami z Liverpoolu

Liczy się pozycja na koniec sezonu, a nie pojedyńcze mecze.

Pix888 22-04-2009 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2528363)
Fiorentinie też zabrali...

Uspokój się, bo się oślinisz, synku.

No ilu było cwaniaków, strzelających leciutko w środek bramki? Wielu ale nie wszystkim się udało. Wszyscy zapewne się podłożyli.
Dziwny masz zwyczaj mówic do starszych od siebie synku.
Brak pokory, brak szacunku, niestety jesteś niewychowany.

Dark Sven 22-04-2009 21:24

Taaaak, Getafe ma szanse na wygranie meczu z wielkim Realem, piłkarz ma przed sobą jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i strzela tak, że piłka ledwo dolatuje do bramki. Toć Iker mógłby się położyć, wstać i to chwycić.

Do czego do doszło, żeby pixik szacunku się domagał ; s...

Maggic 22-04-2009 21:43

Po 20minutach meczu z Evertonem, jestem zdania że jeżeli Chelsea wyjdzie z takim nastawieniem na Barce, i tak będzie cisnąć od samego początku... to szanse oceniał bym nawet 70do30 na Chelsea... kapitalna dyspozycja.

AnonimowyPowrot 22-04-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2528381)
Popatrz na karnego Berbatova w FA Cup - United też się podłożylo ?

Dlaczego za ten post użytkownik otrzymał ostrzeżenie?

@Topic

Kolejny dobry mecz Andersona, a kiedyś Yoh miał o nim coś do powiedzenia...
Anderson > Denilson

Xevez 22-04-2009 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2528577)
Po 20minutach meczu z Evertonem, jestem zdania że jeżeli Chelsea wyjdzie z takim nastawieniem na Barce, i tak będzie cisnąć od samego początku... to szanse oceniał bym nawet 70do30 na Chelsea... kapitalna dyspozycja.

a po 15 minutach Barca-Sevilla 2:0 już (w dodatku bez Messiego);)

Chelsea 0 - 0 Everton
no, jeżeli tak ma wyglądać Chelsea w meczu z Barcą, to też raczej jestem spokojny;d
4:0 już:]

Arka_Sath_Wielki 22-04-2009 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2528621)
a po 15 minutach Barca-Sevilla 2:0 już (w dodatku bez Messiego);)

Chelsea 0 - 0 Everton
no, jeżeli tak ma wyglądać Chelsea w meczu z Barcą, to też raczej jestem spokojny;d

Chciałem napisać to samo xD, szanse Chelsea zmalały do 45%

Exodus 22-04-2009 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2528560)
Taaaak, Getafe ma szanse na wygranie meczu z wielkim Realem, piłkarz ma przed sobą jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i strzela tak, że piłka ledwo dolatuje do bramki. Toć Iker mógłby się położyć, wstać i to chwycić.

Do czego do doszło, żeby pixik szacunku się domagał ; s...

No i co z tego, nie wyszedl mu strzal, pewnie chcial strzelic techniczne, zeby nie przestrzelic. Co tak na sile szukasz jakis machlojek w Realu. Naprawde lepiej sie zajmij swoim Milanem i Berlusconim, bez ktorego teraz pewnie by gral o utrzymanie w Serie B.

Maggic 22-04-2009 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2528660)
Chciałem napisać to samo xD, szanse Chelsea zmalały do 45%

Ojeju jeju ^^,

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.