Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Xendriel 23-04-2009 00:20

http://www.youtube.com/watch?v=ExmTp...eature=related Na tym filmiku widać że Pepe jeszcze uderzył w twarz jednego z zawodników Getafe.

btw. Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry :) Jednak po tym meczu utwierdziłem się w przekonaniu że Barcelona to nie miejsce dla Hleba.

EDIT. Szkoda że nie oglądałem Realu bo jak widać nie tylko Pepe pokazał klasę http://www.youtube.com/watch?v=oRBhsQQxPpo

Xevez 23-04-2009 00:27

Iniesta geniusz - to, co on dzisiaj robił, przechodzi ludzkie pojęcie...

P0nury 23-04-2009 01:26

Exodus, Pix888 - chciałbym zobaczyć wasze miny, gdyby to was ktoś tak 'ledwo drasnął' korkami.

K.Jay 23-04-2009 16:52

Pepe i Marcelo to bym wy*ebał z Realu. Po co im terroryści w składzie... :S

K.Jay

Hanndo90 23-04-2009 23:02

hehe Pepe to powienien w K1 wystepywać xD
Mimo ,ze jest Blancos to nigdy nie mialem do niego
Przekonania. 30mln?! nie jest wart nawet 1/3 tej sumy ; /

Ale to nic!!

Sporting Gijon 0-3 RCDEspanyol de Barcelona!!!!
jeeeee!! jeszcze troszeczke!! Pericos wrescie sie obudzili?!
lepiej później niż wcale ;)

Gierubesoen 23-04-2009 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2529383)
hehe Pepe to powienien w K1 wystepywać xD

O tak, chętnie bym zobaczył jak profesjonaliści masakrują mu twarz

Hanndo90 23-04-2009 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2529386)
O tak, chętnie bym zobaczył jak profesjonaliści masakrują mu twarz

nie nie nie PEPE by dał rade dwa kopy na plery i posprzątane : )

Gierubesoen 23-04-2009 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2529389)
nie nie nie PEPE by dał rade dwa kopy na plery i posprzątane : )

Pod warunkiem że trafi w te plecy, a z tym ciężko może być : D

Fintex 23-04-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2528694)
btw. Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry :) Jednak po tym meczu utwierdziłem się w przekonaniu że Barcelona to nie miejsce dla Hleba.

Aż tak źle grał? pytam bo niestety nie oglądałem meczu :/

Xendriel 24-04-2009 12:06

Spowalniał akcję i wogóle wydaje mi się że nie rozumie filozofii gry Barcelony. Być może potrzebuje więcej czasu na aklimatyzację jak Henry, jednak moim zdaniem klub powinien go sprzedać a w jego miejsce wprowadzić jakiegoś młodzika.

Maggic 24-04-2009 13:37

Ballack: Pominięcie Lampsa to jakiś żart

Michael Ballack jest zszokowany, że jego klubowy kolega, Frank Lampard nie znalazł się na liście nominowanych do nagrody Zawodnika Roku PFA.

Wyniki poznamy w najbliższą niedzielę, a zwycięzcą zostanie ktoś z grona: Nemanja Vidic, Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Edwin van der Sar, Cristiano Ronaldo (wszyscy Manchester United) lub Steven Gerrard (Liverpool).

Ballack uważa jednak, że powyższa lista to nieporozumienie - zabrakło w niej nazwiska pomocnika Chelsea, Franka Lamparda

"Frank gra w tym sezonie na stałym, wysokim poziomie." rozpoczął Niemiec.

"Nie wiem z jakich przyczyn został pominięty, ale wszyscy w naszym zespole wiedzą jak świetnym jest zawodnikiem i to jest najważniejsze."

"Z Frankiem gra się bardzo łatwo, ponieważ to wspaniały zawodnik. Wie jak ustawiam się ja czy Michael [Essien]."

"Gram odrobinę za nim, nie trzeba mu jednak mówić co robić. Zawsze podejmuje słuszne decyzje."

"Bez wątpienia jest jednym z najlepszych graczy świata i nie wydaje mi się, żeby Premier League mogła pochwalić się wielu podobnymi do niego piłkarzami."

domnieman ciag dalszy huuhee... irytuje mnie to troche xD

K.Jay 24-04-2009 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2529658)
"Frank gra w tym sezonie na stałym, wysokim poziomie." rozpoczął Niemiec.

"Nie wiem z jakich przyczyn został pominięty, ale wszyscy w naszym zespole wiedzą jak świetnym jest zawodnikiem i to jest najważniejsze."

Z wypowiedzi Ballacka można wywnioskować, że Lampard tylko w Chelsea jest doceniany i jak widać to nie jest w tym przypadku najważniejsze. I skoro gra na stałym poziomie, to czy nie powinien czasem grać na wyższym poziomie?

K.Jay

Xevez 24-04-2009 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2529843)
Z wypowiedzi Ballacka można wywnioskować, że Lampard tylko w Chelsea jest doceniany i jak widać to nie jest w tym przypadku najważniejsze. I skoro gra na stałym poziomie, to czy nie powinien czasem grać na wyższym poziomie?

K.Jay

ale ten stały poziom jest już usytuowany na tyle wysoko, że mało który piłkarz może go przełamać

Arka_Sath_Wielki 24-04-2009 23:11

Pepe zawieszony na 10 spotkań!! Nie zagra do końca sezonu i początku następnego! dobrze mu tak!

K.Jay 25-04-2009 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2529941)
ale ten stały poziom jest już usytuowany na tyle wysoko, że mało który piłkarz może go przełamać

Ale jak widać, to nie wystarcza.
@topic
Pepe pwnt.

K.Jay

Arnisan 25-04-2009 13:55

Nie wiem czy ktos sie orientuje w snookerze, ale O'Sullivan przegral z Allenem... to chyba jest najwieksza niespodzianka turnieju poki co.

Maggic 25-04-2009 14:01

Jezu śniło mi się 20 minut meczu Barcy z Chelsea uhauhaha ; DD

Najlepsze jest to że jak Barca strzelała bramki, na tablicy wyników było np Chelsea 0-1 Barca tak jak by grali na SB. :D

0-1 Nie wiem Kto
1-1 Drogba
1-2 Messi
2-2 Drogba

uhauhauha ;D ja chce już wtorek ; (

Arka_Sath_Wielki 25-04-2009 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arnisan (Post 2530349)
Nie wiem czy ktos sie orientuje w snookerze, ale O'Sullivan przegral z Allenem... to chyba jest najwieksza niespodzianka turnieju poki co.

Ding też wczoraj przegrał :P to też niespodzianka :)

Arnisan 25-04-2009 17:50

No nie wiem czy przegrana z Hendrym to taka niespodzianka...już ma lata świetności za sobą, ale dalej jest bardzo dobrym snookerzystą.

Thomisson 25-04-2009 20:27

To co się dzieje na Old Trafford to przechodzi ludzkie pojęcie :D ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.